اجتماعی 15:08 - 06 خرداد 1399

ادعای حمله ملخ‌ها به تهران قابل قبول نیست

محمد کرمی رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص خبرهای منتشر شده از حمله ملخ‌ها به تهران اظهار داشت: ملخ‌ها به تهران حمله نکردند، ملخ‌های مشاهده شده در جنوب تهران مربوط به تخم گذاری‌های یک و دو سال گذشته هستند که با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی و رطوبت مناسب خاک متولد شده اند.

وی ادامه داد: هر زمانی که رطوبت زمین مناسب باشد و دمای هوا هم افزایش یابد تخم‌های ملخ‌هایی که در سال گذشته در درون خاک بودند، در اصطلاح تفریق (متولد) می‌شود.

کرمی در خصوص لزوم مقابله با این حشرات نیز گفت: اگر تعداد ملخ‌ها به حدی برسد که باعث خسارت اقتصادی شود و به کشاورزی آسیب وارد کند وزارت جهاد کشاورزی برای مقابله با آن اقدام خواهد کرد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران ملخ‌ها را به صورت طبیعی مضر ندانست و گفت: این حشرات بخشی از زنجیره غذایی در طبیعت محسوب می‌شوند و در فصل زاد آوری و جوجه آوری پرندگان پوره‌های یک و دو آنها به عنوان تغذیه پرندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطر نشان کرد: ملخ‌ها در سالهای گذشته هم وجود داشته اند اما شرایط آب و هوایی به گونه‌ای نبود که به این شدت افزایش یابند.

کرمی از گزارش‌های ادارات محیط زیست در خصوص وجود ملخ‌ها در جنوب تهران به خصوص در شهرستان‌های اسلامشهر ورامین و قرچک خبر داد و ابراز کرد: شرایط این مناطق برای تخم گذاری ملخ‌ها مناسب‌تر از دیگر مناطق تهران است.


10547390
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری لفظی مرد میانسال با انار فروش دوره گرد در یکی از خیابان‌های پایتخت منجر به مرگ وی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از کشف جاساز موادمخدر از نوع تریاک در چمدان مسافر قطار توسط کارکنان پلیس مبارزه با مواد مخدر پلیس راه آهن تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی از کشف اشیای عتیقه و ماینر‌های غیرمجاز استخراج دیجیتال به ارزش ۱۳۴ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سوءاستفاده از دغدغه‌های معیشتی مردم برای جذب فالوور، پدیده‌ای است که این روز‌ها در فضای مجازی زیاد دیده می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درخواست تخفیف مجازات راننده شروری که به اتهام آزار و اذیت ۴ زن مسافر به ۱۶ سال حبس محکوم شده از سوی قضات دادگاه کیفری رد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درخصوص آخرین وضعیت فاز نخست پروژه شهید شوشتری و تملکات برای شروع فاز دوم آن توضیحاتی ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران از توقف پروژه‌های فاقد ایمنی، برخورد با پیمانکاران متخلف و اجرای برنامه‌های ارتقای ایمنی معابر و بزرگراه‌ها خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام آزمون جذب اختصاصی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۴ تمدید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که ۲۰ سال قبل در جریان یک اختلاف خانوادگی مادرزنش را کشته بود سرانجام با رضایت پسر مقتول از زندان آزاد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تهران نسبت به شهروندان درخصوص نگهداری طلا و جواهرات در منزل هشدار داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است