بین‌الملل 18:11 - 27 دی 1400
در پی تهدید خطر تخلیه منزلش
نیروهای رژیم اشغالگر منزل یک شهروند فلسطینی که تهدید به خودسوزی و آتش زدن منزلش در صورت نزدیک شدن هر کس به آن کرده را محاصره کردند.

یک فلسطینی ساکن قدس تهدید کرد منزلش را مقابل اشغالگران منفجر می‌کند

به گزارش ایسنا، پلیس رژیم صهیونیستی امروز، دوشنبه با فلسطینی‌های حامی محمود صالحیه که کپسول گازی را بر بام منزلش در دست داشت و تهدید کرد در صورت اجرای تخلیه منزلش در محله الشیخ جراح در بیت المقدس خودش را آتش می‌زند، درگیر شد.

پلیس و شهرداری قدس در بیانیه‌ای مشترک گفتند، نمایندگان به منزل محمود صالحیه رفتند تا دستور تخلیه را بعد از اختصاص زمینی برای احداث مدرسه‌ای برای ساکنان محله الشیخ جراح اجرا کنند. مذاکره کنندگان بعد از اینکه تعدادی از ساکنان خودشان را با کپسول‌های گاز و مواد آتش زای دیگر مجهز کرده‌ بودند وارد منزل صالحیه شدند.

شاهدان عینی به خبرگزاری فرانسه گفتند، درگیری‌ها بین نیروهای امنیتی و ساکنان محلی بعد از ورود پلیس درگرفت اما بعد کاهش یافت.

یک سال پیش دادگاه مرکزی قدس به خانواده صالحیه دستور داده بود زمینی را به بهانه احداث مدرسه‌ای برای خانواده‌ها تخلیه کنند که شامل ۱۸ کلاس و شش زمین بازی برای بچه‌ها می‌شود که این خانواده با آن دستور مخالفت کرد.

لورا وارتون، مشاور شهر قدس از عملکرد شهرداری انتقاد کرد و گفت، شهرداری می‌تواند مدارس را در همان زمین بدون انتقال خانواده‌ها احداث کند، مساحت‌های زیادی وجود دارد. اینکه شهرداری این کار را می‌کند نه برخی شهرک‌نشینان تندرو بسیار ناراحت کننده است.

محمود صالحیه، شهروند فلسطینی است که تهدید به خودسوزی با گاز و مواد آتش زا پس از آغاز عملیات تخلیه کرد.

صالحیه گفت، هر کسی که از منزلش خارج شود، خائن است و اگر کسی وارد منزلش شود آن را با هر کسی که در منزلش باشد منفجر خواهد شد.

گروهی از جوانان به منظور آمادگی با هرگونه مقابله احتمالی، بر پشت بام منزل صالحیه سنگ‌هایی آماده کرده‌اند.

محمود صالحیه به همراه اعضای خانواده‌اش در داخل منزلشان تحصن کرده‌ و تهدید به خودسوزی کرده است.

نیروهای رژیم صهیونیستی اقدام به محاصره منزل صالحیه کرده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند، نیروهای پلیس برای تخلیه منزل صالحیه در محله "الشیخ جراح" در شهر قدس اشغالی به این مکان آمدند و با اهالی این خانواده در حالی که در پشت بام این خانه تحصن کرده‌اند و در دستانشان بشکه نفت و گاز وجود دارد، درگیر شدند.

انتهای پیام


11414626
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ ادعا کرده بیش از ۹۰ درصد فرمان‌ها و اسناد دوره بایدن که با دستگاه امضا شده را باطل اعلام می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از درگیری‌های بیت جن، رسانه‌های اسرائیلی فاش کردند که ارتش رژیم در حال تغییر استراتژی در سوریه به سمت ترور‌های هدفمند هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله، ترور شهید الطباطبایی را جنایت موصوف خواند و تاکید کرد که حزب‌الله حق پاسخگویی در زمان مناسب را برای خود محفوظ می‌دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه به مالک پیام‌رسان واتس‌اپ هشدار داده در صورت عدم رعایت قوانین این کشور، به طور کامل مسدود خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ترکیه، حملات اخیر اسرائیل به شهرک بیت جن در حومه دمشق را به‌شدت محکوم کرد و آن را نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استعفای رئیس دفتر زلنسکی در حالی اعلام شد که او قرار بود فردا برای یک سفر مهم کاری به آمریکا رفته و با فرستاده ویژه ترامپ گفتگو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال استعفای رئیس دفتر زلنسکی یک مقام روسیه گفت که زلنسکی ساده‌لوحانه معتقد است با تحویل دادن همکاران خود می‌تواند برای آینده‌اش زمان بخرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که واشنگتن حاضر است واگذاری بخش‌هایی از اوکراین به روسیه را به رسمیت بشناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان یک شهید برجای گذاشت و همزمان با گلوله‌باران توپخانه‌ای و پرواز‌های شدید جنگی تنش‌ها را تا حد زیادی بالا بردو
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اسرائیل امروز جمعه اعلام کرد که در جریان حملات گسترده به شمال کرانه باختری، ۳ فلسطینی را به شهادت رسانده و صد‌ها ساختمان را بازرسی کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است