سیاسی 11:43 - 14 آذر 1399
نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل در ژنو، با ارسال نامه‌ای  به دکتر تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان جهان بهداشت با اشاره به ترور شهید محسن فخری‌زاده، بر ضرورت واکنش قاطع جامعه بین المللی نسبت به این "نخبه کشی" رذیلانه تاکید کرد.

نامه ایران به مدیرکل سازمان بهداشت جهانی در پی ترور شهید فخری‌زاده

به گزارش ایسنا، اسماعیل بقایی هامانه ضمن تشریح خدمات ارزنده این پژوهشگر برجسته در حوزه بهداشت و درمان، از در تولید اولین مجموعه از کیت های تشخیص کرونا در ایران و همچنین مدیریت پروژه تولید واکسن کووید ۱۹، ترور سبعانه وی را در ادامه سیاست فشار همه جانبه بر ملت ایران توصیف کرد و تاکید نمود سکوت و بی عملی در برابر این آدمکشی به هیچ عنوان جایز نیست چراکه باعث عادی شدن و تکرار چنین جنایاتی در اقصی نقاط جهان خواهد گردید.

نماینده دائم کشورمان، ترور شهید فخری زاده را مصداق بارز "تروریسم دولتی جنگ طلب" عنوان نمود که هیچ ارزش و اعتباری برای ارزش های اخلاقی و انسانی و قواعد و موازین بین المللی قائل نیست.

خاطرنشان می شود بقایی هامانه قبل از این با ارسال نامه های جداگانه به کمیسر عالی حقوق بشر، رییس شورای حقوق بشر و کشورهای عضو جنبش عدم تعهد، ضرورت واکنش قاطع بین المللی نسبت به اقدام تروریستی علیه دکتر فخری زاده را متذکر شده بود.

تاکنون بسیاری از کشورها و شخصیت ها ترور شهید فخری زاده را محکوم نموده اند.

انتهای پیام


10840158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان روز شنبه در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا شرکت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی، درگذشت اشرف بروجردی را تسلیت گفت و با تجلیل از نقش مصلحانه و خدمات ماندگار او، به‌ویژه در دوران مسئولیت در کتابخانه ملی، این ضایعه را اندوه‌بار و جبران‌ناپذیر توصیف کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه سران قوای مجریه، مقننه و قضاییه به میزبانی رئیس جمهور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت به میزبانی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در پردیس شهید شهریاری از آخرین دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور بازدید و بر وجود فصول مشترک بین این دو مجموعه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» احمد موسوی به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید احمد موسوی به عنوان معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مسعود پزشکیان با صدور حکمی، سعید اوحدی را به سمت مشاور رئیس جمهور در امور ایثارگران منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی درگذشت رئیس اسبق سازمان اسناد و کتابخانه ملی را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: از مهم‌ترین اقدامات ‌پزشکیان حذف رانت یارانه به سوداگران و اختصاص مستقیم آن به مصرف‌کننده - یعنی همه مردم - خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه ستاد بزرگداشت یک‌هزار و پانصدمین سال میلاد حضرت محمد پیامبر رحمت (ص)، با حضور معاون اول رئیس‌جمهور، از تمبر یادبود این مناسبت تاریخی رونمایی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است