اجتماعی 08:55 - 03 تیر 1401

بررسی روشهای توسعه پوشش بیمه‌ای/حسابرسی بدهی دولت

میرهاشم موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص توسعه پوشش بیمه‌ای گفت: در حال حاضر تعدادی از افراد جامعه فاقد بیمه هستند بنابراین باید روش‌های مختلف توسعه پوشش بیمه‌ای را بررسی و این حق را برای آحاد جامعه فراهم کنیم تا تحت پوشش قرار بگیرند.

وی ادامه داد: با افزایش پوشش بیمه‌ای ضریب پشتیبانی ما نیز در تأمین اجتماعی جبران می‌شود و همچنین از طریق وصول معوقات و افزایش بهره وری دارایی‌های سازمان در شستا و شرکت‌های زیر مجموعه تأمین اجتماعی باعث رشد منابع ما خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: در حال حاضر در حوزه سرمایه گذاری شستا سهم ۶ درصدی از منابع داریم که باید به ۳ برابر افزایش پیدا کند یعنی سهم ۱۸ درصدی از دارایی‌ها در تأمین منابع مالی سازمان داشته باشیم.

موسوی در خصوص بدهی دولت به سازمان تأمین اجتماعی نیز تاکید کرد: در این خصوص اختلاف وجود دارد و جلساتی را با دولت برای اعلام دقیق این بدهی داشته ایم.

به گفته وی، میزان حسابرسی شده بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی تا پایان سال ۹۹ بیش از ۳۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی اظهار داشت: بدهی‌های سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز به این مبلغ اضافه می‌شود و در حال پیگیری هستیم تا میزان بدهی‌ها را تدقیق کنیم.

وی افزود: هر سال دولت بخشی از بدهی‌ها را پرداخت می‌کند اما در کنار آن بخشی نیز اضافه می‌شود که باید میزان دقیق آن حسابرسی شود.


11603159
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: به‌دلیل ترافیک سنگین شمال به جنوب، مسیر‌های چالوس و تهران_ شمال از امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه «اصلاحیه دستورالعمل حفظ کرامت و ارزش‌های انسانی در قوه قضاییه» را در راستای سیاست‌ها و رویکرد‌های مدون دستگاه قضایی ابلاغ کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از اجرای ۵۰ درصدی مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در ری خبر داد و گفت: مشکلات زیست‌محیطی آرادکوه در سطح ملی پیگیری می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر وزارت دادگستری اعلام کرد یک ایرانی محبوس در بلژیک بر اساس موافقت‌نامه انتقال محکومان میان دوکشور به ایران بازگردانده شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مدیریت بحران کشور گفت: برداشت بی‌رویه از آبخوان‌ها، خشکسالی و تغییرات اقلیمی، بیشترین اثر را بر استان‌های خراسان رضوی، اصفهان و جنوب کرمان داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌خمینی (ره) گفت: سال آینده دانش‌آموزان تحت پوشش این نهاد از پشتیبانی خوابگاه‌ها و پرداخت هزینه رفت‌وآمد بهره‌مند خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی اعلام کرد فروش هرگونه مواد دخانی از جمله سیگار، تنباکو و قلیان به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را با هدف ثبت و رسیدگی به ادعا‌های مرتبط با املاک فاقد سند رسمی فعال کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مامور قلابی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است