اجتماعی 20:50 - 19 تیر 1399

مجلس اجرای قانون عفاف و حجاب را از مسئولان مطالبه می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، زهره الهیان نماینده مجلس یازدهم عصر امروز در اجتماع بزرگ دختران انقلاب که در مجموعه شهدای سرچشمه برگزار شد، گفت: اگر امروز مسئولین در مقوله فرهنگ و عفاف و حجاب کم کاری می‌کنند این حرکت‌های مردمی نظیر پویش دختران انقلاب باید مسئولین را به سمت دغدغه مندی در این زمینه سوق دهد.

وی عنوان کرد: امروز مجلس انقلابی یازدهم نیز باید در مسیر شهدا و ارزش‌های اسلامی حرکت کند. مجلس به نمایندگی از شما خانواده شما و پویش دختران انقلاب باید از مسئولین نسبت به اجرایی شدن قانون «فرهنگ عفاف» مطالبه کند و راهکارهای نهادینه شدن عفاف حجاب را اجرایی کند.

وی افزود: متاسفانه این مصوبه در حال خاک خوردن است و اگر اجرایی شده بود در حاضر شاهد وضعیت رها شده مد و لباس و عفاف و حجاب در کشور نبودیم.

الهیان ابراز داشت: متاسفانه امروزه مجلس به قتلگاه جوانان و نوجوانان تبدیل و کاملاً رها شده است. مجلس با اهرم فشار نظارتی خود باید این امر را مدیریت کند. موضوع دیگر ساماندهی وضعیت مد و لباس کشور است که مجلس از مسئولین ذی‌ربط مطالبه خواهد کرد.

وی تاکید کرد: البته حجاب برای مردان جامعه نیز یک ضرورت است و باید رعایت شود.

وی عنوان کرد: امیدواریم در سال ۱۴۰۰ دولتی انقلابی و جوان داشته باشیم که ارزش‌های اسلامی را دنبال کند.


10611134
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص آلودگی هوای تهران وارد محدوده هشدار قرمز شده و در حال حاضر عدد ۱۶۵ را نشان می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار مطالب و اخباری با عنوان قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از واریز همزمان وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی و وام «حَمپاد» برای مشمولان این دوره خبر داد و تأکید کرد که پرداخت منظم و بدون توقف این تسهیلات در دستور کار صندوق قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دستکاری و یا مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه جرم محسوب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: جریمه تخلفات خودرو‌ها در روز‌های آلودگی هوا تا ۵۰۰ هزار تومان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا اعلام کرد که تخلفات رانندگی ثبت شده تا پایان آبان امسال با کل سال گذشته برابری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاینه فنی خودرو‌هایی که ایجاد آلایندگی می‌کنند باطل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای اماکن و مشاعات ساختمانی در جریان گشت‌زنی های هدفمند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است