اجتماعی 13:58 - 01 مهر 1400

«لاله افتخاری» به عنوان مشاور امور بانوان کمیته امداد منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، متن حکم سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد برای انتصاب مشاور امور بانوان به شرح زیر است:

سرکار خانم لاله افتخاری

با استناد به بند (۶) ماده (۱۴) اساسنامه و نظر به تدین، تخصص و تجربیات ارزنده قبلی در حوزه دانشگاه و مجلس شورای اسلامی و همچنین سوابق مؤثر در حوزه فعالیت‌های امور بانوان و خانواده، به موجب این ابلاغ سرکار عالی را به مدت دو سال به عنوان «مشاور امور بانوان» در نهاد انقلابی کمیته امداد امام خمینی (ره) منصوب می‌نماید.

براین اساس انتظار می‌رود با نصب‌العین قرار دادن توصیه‌ها و بیانات راهبردی رهبر فرزانه انقلاب (مدظله العالی) در بیانیه گام دوم و با عنایت به تحولات و تغییرات مورد نظر هیأت محترم امنا و با شناسایی و ساماندهی ظرفیت‌های درون و برون سازمانی و عزم و همتی راسخ و نگاهی نوآورانه همراه با روحیه اخلاقی و ارزشی، انقلابی و جهادی، دانش‌گرایی و تحول‌خواهی، قانون‌گرایی و انضباط اداری و بهره‌مندی از ظرفیت بانوان مؤمن و متخصص و با اتکال به قدرت لایزال الهی برای رسیدن به اهداف نورانی این تشکیلات انقلابی، گام‌های اساسی برداشته و در این راستا ضمن ارائه نقطه نظرات مشورتی در خصوص مسائل بانوان، نسبت به برنامه‌ریزی و هماهنگی با حوزه‌های تخصصی جهت اجرای برنامه‌های آموزشی و تربیتی با هدف ارتقا و بهبود سطح فرهنگی و تحکیم بنیان خانواده عزیزان تحت حمایت و همکاران محترم مبتنی بر الگوی اسلامی_ایرانی اقدام نمائید.

امید است تحت عنایت حضرت ولی عصر (عج) و با بهره‌گیری از تجارب و تشریک مساعی بانوان گرامی، توفیق خدمت‌گزاری بیشتر حاصل و موجبات قرب الهی و رضایت‌مندی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فراهم گردد.


11241205
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی اجتماعی فراجا بر استفاده از سازوکار‌های نوین روان‌شناختی و تکنیک‌های اقناعی در حوزه عفاف و حجاب تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بنیاد علوی و استانداری کرمان برای درمان، مسکن و اشتغال همکاری می کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته دبیر علمی هفدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری، برای این دوره از جشنواره ۹۲۶ اثر در بخش داخلی و ۷ اثر در بخش بین المللی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترکی میان سازمان حفاظت محیط زیست و آتش‌نشانی به منظور توسعه همکاری‌های بین بخشی و ارتقای مدیریت حوادث مرتبط با حضور جانوران وحشی در مناطق شهری برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: عده‌ای از بدخواهان در خارج از مرز‌ها و برخی نیز در داخل کشور به دنبال ایجاد شکاف و بدبین کردن مردم نسبت به عملکرد قوه قضائیه در مبارزه با فساد هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی، از اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا از ۲۸ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران گفت: ما حق نداریم در شورای شهر که هزینه عای برگزاری جلسات آن از جیب مردم است نطق انتخاباتی کنیم و یا مردم را نا امید کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: برآورد‌ها و تحلیل‌های تخصصی نشان می‌دهد بیش از ۹۰ درصد علل وقوع تصادفات به عامل انسانی بازمی‌گردد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: پرونده قتل الهه حسین نژاد از هر جهت آماده اجرا است منتها در حکم صادره بحث تفاضل دیه مطرح است و باید تفاضل دیه توسط اولیای دم پرداخت بشود تا حکم اجرا بشود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: پرونده قتل الهه حسین نژاد از هر جهت آماده اجرا است منتها در حکم صادره بحث تفاضل دیه مطرح است و باید تفاضل دیه توسط اولیای دم پرداخت بشود تا حکم اجرا بشود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است