اقتصادی 16:58 - 13 اسفند 1399
گروه خودروسازی ایران‌خودرو با همیاری زنجیره تامین خود، با نزدیک کردن آمار تولید به ۵۰۰ هزار دستگاه، نشان داد که شعار سال جاری را هدف فعالیت‌های خود قرار داده و هدف جهش تولید را محقق کرده است.

تحقق جهش تولید ایران‌خودرو در روزهای پایانی سال

به گزارش ایسنا، در نیمه ابتدایی اسفندماه سال جاری میزان تولید خودرو در گروه خودروسازی ایران‌خودرو، از ۴۸۰ هزار دستگاه فراتر رفته و در آستانه عبور از نیم میلیون دستگاه است.

 این خودروساز، در حال حاضر بیش از نیمی از سهم بازار محصولات سواری کشور را در اختیار دارد، ‌ موفق شده در سال جهش تولید، اهداف مبتنی بر افزایش تیراژ و عرضه خودرو به بازار را محقق کند. ضمن اینکه با افزایش سطح داخلی‌سازی، گام‌های مستحکمی در مسیر خودکفایی و استقلال در تولید بردارد. ضمن اینکه تلاش شده تا محصولات با نام و نشان ایران‌خودرو،   با بهترین تنوع و کیفیت به دست مشتریان برسد و رضایت آنان را بیش از گذشته فراهم آورند.

این خودروساز مدعی است، توانسته علاوه بر کم‌اثر کردن تحریم‌ها، بر شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا نیز فائق آمده و با ایجاد محیطی امن کاری، رونق را در خطوط تولید حفظ کند. در همین شرایط توانست در زمینه توسعه محصولات خود نیز گام‌های موثری برداشته و علاوه بر توسعه و ارتقای پنج محصول فعلی، طراحی و تولید انبوه محصول جدید تارا را با تکیه بر توان مهندسان داخلی و به همت مجموعه سازندگان زنجیره تامین آغاز کند.

طبق اعلام گروه صنعتی ایران‌خودرو، ارتقای قوای محرکه، ‌ رونمایی موتور سه استوانه و همچنین تولید انبوه گیربکس شش سرعته مطابق با نقشه راه توسعه ایران‌خودرو از دیگر اقدامات مهم مهندسان و تکنیسین‌های این خودروساز در مسیر کاهش مصرف سوخت و تحقق بخشی از منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید بوده است.

تمامی تعهدات معوقات ایران‌خودرو به جز دو محصول تا پایان سال صفر خواهد شد

همچنین کاهش ۸۵ درصدی تعهدات معوق نیز، ‌ ماحصل افزایش تولید و عرضه به بازار بوده است که تعداد باقی‌مانده از این تعهدات در روزهای پایانی سال به جز دو محصول به صفر خواهد رسید. معوقات دو محصول نیز در ماه‌های ابتدایی سال آینده به روز خواهد شد.

انتهای پیام


10976329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با کاهش دمای هوا شاهد افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها از فردا ۱۵ دی ماه خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت:اعتبار کالابرگ نیز هم‌اکنون در حساب مردم شارژ شده و از چند روز آینده قابل برداشت خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام رئیس مرکز آمار ایران، مرحله آزمایشی سرشماری ۱۴۰۵ به طور همزمان در سراسر کشور آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: اجرای ماده ۵۰ نقش بسیار موثری در افزایش تخصیص اراضی مسکونی به پروژه‌های حمایتی و کاهش قیمت مسکن دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است