بین‌الملل 21:00 - 17 خرداد 1399

پارلمان آلمان یکجانبه گرایی ترامپ را به باد انتقاد گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، نمایندگان هم حزبی «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان در پارلمان این کشور از تصمیم اخیر «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به شدت انتقاد کردند.

در این ارتباط نمایندگان پارلمان آلمان از تصمیم اخیر ترامپ برای کاهش نیروهای نظامی در آلمان به این دلیل که مقامات این کشور را در جریان این تصمیم قرار نداده، انتقاد کرده‌اند.

نمایندگان پارلمان آلمان در این ارتباط گفته اند: تصمیم اخیر ترامپ بار دیگر نشان دهنده نادیده گرفتن یک وظیفه اولیه است و آن مشارکت دادن شرکای راهبردی در فرایند تصمیم گیری‌هاست.

این واکنش منفی نمایندگان پارلمان آلمان پس از آن اعلام می‌شود که به تازگی برخی منابع آمریکایی به نقل از ترامپ اعلام کرده‌اند که او در نظر دارد تا نیروهای نظامی آمریکا را در آلمان از ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر به ۲۵ هزار نفر کاهش دهد.

همچنین برخی دیگر از نمایندگان پارلمان آلمان با انتقاد از تصمیم اخیر ترامپ گفته‌اند که این تصمیم بیش از آنکه فنی و کارشناسی شده باشد، بیشتر متکی بر انگیزه‌های سیاسی است.

کاهش نیروهای نظامی آمریکا در آلمان که حال مشخص شده تصمیمی یکجانبه از سوی واشنگتن و بدون هماهنگی با مقامات آلمانی است، بیش از هر چیز شکاف و اختلافات میان دو سوی آتلانتیک را نشان می‌دهد که بویژه در دوره ترامپ این اختلافات گسترش یافته است.


10562950
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ می‌گوید که در اولین جلسه هیئت صلح غزه، کشور‌های عضو برنامه‌های بازسازی و استقرار نیرو‌های بین‌المللی در غزه را منتشر خواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن از روند مذاکرات سوریه رضایت داشته و قصد دارد آن را ادامه دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن نفتکش «ورونیکا ۳» را که به ونزوئلا مرتبط دانسته می‌شود در اقیانوس هند توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با تصویب طرحی جدید، اقدامی را آغاز کرده که می‌تواند مالکیت فلسطینیان را تضعیف و مسیر گسترش شهرک‌ها را هموارتر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع فلسطینی می‌گویند شمار افراد مجروح که به کمک پزشکی نیاز دارند بسیار زیاد است و بازگشایی جزئی گذرگاه رفح کارگشا نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سابق آمریکا گفته است که معتقد است موجودات فضایی وجود دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید یک روستای دیگر در جنوب شرقی اوکراین را تصرف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرد مسکو برای گفت‌و‌گو با ایالات متحده، کشور‌های اروپایی و دیگران درباره استقرار یک «اداره موقت خارجی» در اوکراین تحت نظارت سازمان ملل آمادگی دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت غزه اعلام کرد با شهادت ۱۰ فلسطینی دیگر در حملات ۲۴ ساعت گذشته ارتش اسرائیل، مجموع شهدای جنگ از اکتبر ۲۰۲۳ به بیش از ۷۲ هزار نفر افزایش یافته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور اوکراین با انتشار آماری از حملات هوایی روسیه در هفته گذشته، ادعا کرد زیرساخت‌های انرژی و مسکونی اوکراین هدف اصلی این حملات بوده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است