بین‌الملل 10:45 - 10 اسفند 1399
روز شنبه در بارسلونا، در ناآرامی تازه‌ای که به دنبال زندانی کردن یک خواننده رپ به اتهام تجلیل از تروریسم و توهین به سلطنت در آهنگ‌هایش روی داد، ۱۰ نفر به اتهام حمله به مأموران پلیس دستگیر شدند.

دستگیری ۱۰ نفر در بارسلونا همزمان با اعتراضات خشونت‌آمیز به حبس خواننده رپ

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، پابلو هاسل، که با اشعار ساختارشکنانه در آهنگ‌های خود شناخته می‌شود، در ۱۶ فوریه (۲۸ بهمن) پس از عدم معرفی خود برای گذراندن دوره حبس، دستگیر شد و به دنبال این دستگیری، بحث‌هایی پیرامون آزادی بیان ایجاد شد و در مواردی به اعتراضات خشونت‌آمیز در بارسلونا و مادرید انجامید.

هاسل به خاطر اشعار و توییت‌هایی که دارای ارجاعات به گروه جدایی‌طلب باسکی ETA بود، محکوم شد. وی در این اشعار همچنین خوان کارلوس، پادشاه سابق اسپانیا را یک رئیس مافیا خوانده بود و قضات اسپانیایی را نیز به نازی‌ها تشبیه کرد.

معترضان شنبه شب در بارسلونا پس از پرتاب بطری‌های شیشه‌ای، آتش زدن ون پلیس و شکستن شیشه‌های مغازه‌ها و بانک‌ها، مورد تعقیب پلیس قرار گرفتند.

"ماسوس دسکوادرا"، پلیس منطقه‌ای کاتالونیا در توییتر اعلام کرد: راه‌بندان و غارت‌گری در منطقه بارسلونای مرکزی ادامه دارد. برای امنیت خود به این منطقه نزدیک نشوید.

پلیس اعلام کرد برخی "گروه‌های کلاه‌دار" در حال غارت در خیابان مشهور "رامبلا" هستند، در حالی که آتش‌نشانان با آتش در فروشگاه‌ها و بانک‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. پلیس اضافه کرد چندین بانک آسیب جدی دیده‌اند.

ماسوس دسکوادرا در توییتی اعلام کرد ۱۰ نفر به اتهام حمله به مأموران پلیس دستگیر شده‌اند.

پیش‌تر، حدود ۲ هزار نفر با پوشیدن ماسک و حمل بنر، در بارسلونا به راهپیمایی پرداختند و خواستار آزادی هاسل شدند.

پرونده هاسل، آزادی بیان در اسپانیا را مورد توجه قرار داده و دولت را تشویق کرده قوانین آزادی بیان را کاهش دهد.

این پرونده همچنین ناامیدی فزاینده بسیاری از جوانان اسپانیایی، از ناامنی شغلی گرفته تا خشم از تشکیلات سیاسی اسپانیا را برجسته کرده است.

معترضان خواهان اصلاح اجتماعی در اسپانیا، به ویژه در حوزه مسکن و کار هستند.

روز شنبه تظاهرات در "لیدا"، "خیرونا"، "تاراگونا" و تعدادی دیگر از شهرهای کاتالونیا نیز برگزار شد.

بنا بر اعلام خدمات اضطراری وزارت بهداشت کاتالونیا، دست‌کم ۵ نفر- ۴ نفر در بارسلونا و ۱ نفر در لیدا- حین اعتراضات روز شنبه زخمی شدند.

بیش از ۱۰۰ نفر از جمله ده‌ها مأمور نیروی انتظامی حین اعتراضات جاری در اسپانیا زخمی شده‌اند.

انتهای پیام


10970167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفر در آتش‌سوزی بازار در سن پترزبورگ روسیه کشته شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که ایالات متحده یک نفتکش را در سواحل ونزوئلا توقیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایسلند به عنوان پنجمین کشور در اعتراض به حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن ۲۰۲۶، انصراف خود را اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که در هفته جاری ممکن است خبر‌هایی درباره پایان جنگ منتشر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیروی موقت سازمان ملل در لبنان اعلام کرد که نظامیان اسرائیلی دیروز به یک گشت یونیفیل در خط آبی شلیک کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای روز هفتم دی ماه در تفرجگاه مارالاگو برنامه‌ریزی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکرات بر سر حل و فصل اوکراین در مورد طرح آمریکا، ضمانت‌های امنیتی و بهبود اقتصادی به هیچ وجه تمام نشده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریزش دو ساختمان قدیمی در شمال مراکش که از مدت‌ها پیش ترک خورده بود، تا کنون جان ۲۲ نفر را گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد اغلب آمریکایی‌ها ترامپ را مقصر گرانی و دشواری پرداخت هزینه‌های خود می‌دانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد برای نخستین‌بار آشپزی ایتالیایی را از پاستا گرفته تا تیرامیسو، به‌عنوان میراث فرهنگی ناملموس ثبت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است