بین‌الملل 10:45 - 10 اسفند 1399
روز شنبه در بارسلونا، در ناآرامی تازه‌ای که به دنبال زندانی کردن یک خواننده رپ به اتهام تجلیل از تروریسم و توهین به سلطنت در آهنگ‌هایش روی داد، ۱۰ نفر به اتهام حمله به مأموران پلیس دستگیر شدند.

دستگیری ۱۰ نفر در بارسلونا همزمان با اعتراضات خشونت‌آمیز به حبس خواننده رپ

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، پابلو هاسل، که با اشعار ساختارشکنانه در آهنگ‌های خود شناخته می‌شود، در ۱۶ فوریه (۲۸ بهمن) پس از عدم معرفی خود برای گذراندن دوره حبس، دستگیر شد و به دنبال این دستگیری، بحث‌هایی پیرامون آزادی بیان ایجاد شد و در مواردی به اعتراضات خشونت‌آمیز در بارسلونا و مادرید انجامید.

هاسل به خاطر اشعار و توییت‌هایی که دارای ارجاعات به گروه جدایی‌طلب باسکی ETA بود، محکوم شد. وی در این اشعار همچنین خوان کارلوس، پادشاه سابق اسپانیا را یک رئیس مافیا خوانده بود و قضات اسپانیایی را نیز به نازی‌ها تشبیه کرد.

معترضان شنبه شب در بارسلونا پس از پرتاب بطری‌های شیشه‌ای، آتش زدن ون پلیس و شکستن شیشه‌های مغازه‌ها و بانک‌ها، مورد تعقیب پلیس قرار گرفتند.

"ماسوس دسکوادرا"، پلیس منطقه‌ای کاتالونیا در توییتر اعلام کرد: راه‌بندان و غارت‌گری در منطقه بارسلونای مرکزی ادامه دارد. برای امنیت خود به این منطقه نزدیک نشوید.

پلیس اعلام کرد برخی "گروه‌های کلاه‌دار" در حال غارت در خیابان مشهور "رامبلا" هستند، در حالی که آتش‌نشانان با آتش در فروشگاه‌ها و بانک‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. پلیس اضافه کرد چندین بانک آسیب جدی دیده‌اند.

ماسوس دسکوادرا در توییتی اعلام کرد ۱۰ نفر به اتهام حمله به مأموران پلیس دستگیر شده‌اند.

پیش‌تر، حدود ۲ هزار نفر با پوشیدن ماسک و حمل بنر، در بارسلونا به راهپیمایی پرداختند و خواستار آزادی هاسل شدند.

پرونده هاسل، آزادی بیان در اسپانیا را مورد توجه قرار داده و دولت را تشویق کرده قوانین آزادی بیان را کاهش دهد.

این پرونده همچنین ناامیدی فزاینده بسیاری از جوانان اسپانیایی، از ناامنی شغلی گرفته تا خشم از تشکیلات سیاسی اسپانیا را برجسته کرده است.

معترضان خواهان اصلاح اجتماعی در اسپانیا، به ویژه در حوزه مسکن و کار هستند.

روز شنبه تظاهرات در "لیدا"، "خیرونا"، "تاراگونا" و تعدادی دیگر از شهرهای کاتالونیا نیز برگزار شد.

بنا بر اعلام خدمات اضطراری وزارت بهداشت کاتالونیا، دست‌کم ۵ نفر- ۴ نفر در بارسلونا و ۱ نفر در لیدا- حین اعتراضات روز شنبه زخمی شدند.

بیش از ۱۰۰ نفر از جمله ده‌ها مأمور نیروی انتظامی حین اعتراضات جاری در اسپانیا زخمی شده‌اند.

انتهای پیام


10970167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاوران ترامپ با زلنسکی و مقام‌های اروپایی درباره روند پایان دادن به جنگ اوکراین گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور چین در سخنرانی شب سال نو تأکید کرد که اتحاد دوباره چین و تایوان حتمی است و آن را روندی «غیرقابل توقف» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه قصد دارد تا شش ماه دیگر، دسترسی افراد زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی و استفاده از موبایل در دبیرستان‌ها را ممنوع کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی از فردا فعالیت ۳۷ نهاد امدادی در غزه، از جمله پزشکان بدون مرز را متوقف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی شب سال نو میلادی، با ابراز اطمینان به پیروزی در اوکراین، از نیرو‌های کشور خود حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی یک حمله پهپادی، اوکراین یک انبار نفت در شمال غربی روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس ادعا می‌کند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار روز دوشنبه پیرامون ایران و همچنین گذار به مرحله دوم آتش‌بس غزه صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که بسیار علاقمند به دریافت جایزه صلح نوبل است، امسال دستور ده‌ها حمله هوایی در سراسر جهان را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۷۰ هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند و این رژیم برای دومین سال متوالی با موازنه مهاجرت منفی مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نهایی شدن جدول زمان‌بندی خروج نیرو‌های خارجی از عراق، فرماندهی عملیات مشترک این کشور از تخلیه پایگاه عین‌الاسد در هفته آینده خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است