بین‌الملل 10:45 - 10 اسفند 1399
روز شنبه در بارسلونا، در ناآرامی تازه‌ای که به دنبال زندانی کردن یک خواننده رپ به اتهام تجلیل از تروریسم و توهین به سلطنت در آهنگ‌هایش روی داد، ۱۰ نفر به اتهام حمله به مأموران پلیس دستگیر شدند.

دستگیری ۱۰ نفر در بارسلونا همزمان با اعتراضات خشونت‌آمیز به حبس خواننده رپ

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، پابلو هاسل، که با اشعار ساختارشکنانه در آهنگ‌های خود شناخته می‌شود، در ۱۶ فوریه (۲۸ بهمن) پس از عدم معرفی خود برای گذراندن دوره حبس، دستگیر شد و به دنبال این دستگیری، بحث‌هایی پیرامون آزادی بیان ایجاد شد و در مواردی به اعتراضات خشونت‌آمیز در بارسلونا و مادرید انجامید.

هاسل به خاطر اشعار و توییت‌هایی که دارای ارجاعات به گروه جدایی‌طلب باسکی ETA بود، محکوم شد. وی در این اشعار همچنین خوان کارلوس، پادشاه سابق اسپانیا را یک رئیس مافیا خوانده بود و قضات اسپانیایی را نیز به نازی‌ها تشبیه کرد.

معترضان شنبه شب در بارسلونا پس از پرتاب بطری‌های شیشه‌ای، آتش زدن ون پلیس و شکستن شیشه‌های مغازه‌ها و بانک‌ها، مورد تعقیب پلیس قرار گرفتند.

"ماسوس دسکوادرا"، پلیس منطقه‌ای کاتالونیا در توییتر اعلام کرد: راه‌بندان و غارت‌گری در منطقه بارسلونای مرکزی ادامه دارد. برای امنیت خود به این منطقه نزدیک نشوید.

پلیس اعلام کرد برخی "گروه‌های کلاه‌دار" در حال غارت در خیابان مشهور "رامبلا" هستند، در حالی که آتش‌نشانان با آتش در فروشگاه‌ها و بانک‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند. پلیس اضافه کرد چندین بانک آسیب جدی دیده‌اند.

ماسوس دسکوادرا در توییتی اعلام کرد ۱۰ نفر به اتهام حمله به مأموران پلیس دستگیر شده‌اند.

پیش‌تر، حدود ۲ هزار نفر با پوشیدن ماسک و حمل بنر، در بارسلونا به راهپیمایی پرداختند و خواستار آزادی هاسل شدند.

پرونده هاسل، آزادی بیان در اسپانیا را مورد توجه قرار داده و دولت را تشویق کرده قوانین آزادی بیان را کاهش دهد.

این پرونده همچنین ناامیدی فزاینده بسیاری از جوانان اسپانیایی، از ناامنی شغلی گرفته تا خشم از تشکیلات سیاسی اسپانیا را برجسته کرده است.

معترضان خواهان اصلاح اجتماعی در اسپانیا، به ویژه در حوزه مسکن و کار هستند.

روز شنبه تظاهرات در "لیدا"، "خیرونا"، "تاراگونا" و تعدادی دیگر از شهرهای کاتالونیا نیز برگزار شد.

بنا بر اعلام خدمات اضطراری وزارت بهداشت کاتالونیا، دست‌کم ۵ نفر- ۴ نفر در بارسلونا و ۱ نفر در لیدا- حین اعتراضات روز شنبه زخمی شدند.

بیش از ۱۰۰ نفر از جمله ده‌ها مأمور نیروی انتظامی حین اعتراضات جاری در اسپانیا زخمی شده‌اند.

انتهای پیام


10970167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرد که هزینه در جنگ ادراکی به مانند هزینه برای تسلیحات است و روی ذهن جهان و سران آن تاثیر می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده آمریکا در لبنان تاکید کرد که رژیم اسرائیل با نظامی‌گری نمی‌تواند حزب‌الله را خلع سلاح کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران روسیه و هند توافق کردند همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور را تا سال ۲۰۳۰ گسترش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با افزایش فشار‌های دیپلماتیک بر کی‌یف، مذاکره‌کنندگان اوکراینی در میامی با فرستادگان ترامپ گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر دفاع از مردم و کشور، گفت دشمن به‌دنبال اشغال تدریجی لبنان است و فشار‌ها برای خلع سلاح برای تضعیف جامعه صورت می‌گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست جمهوری عراق هرگونه اطلاع یا تایید تصمیم برای تعیین انصارالله و حزب‌الله لبنان به عنوان گروه‌های تروریستی را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند آمریکا از برخی کشور‌های اروپایی خواسته با طرح استفاده از دارایی‌های بلوکه‌شده روسیه مخالفت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ترکیه از بازداشت ۲۳۳ نفر در این کشور به دلیل همکاری با داعش و تامین مالی آن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عون در دیدار با هیات نمایندگان شورای امنیت، بر پایبندی لبنان به تصمیمات بین‌المللی و ضرورت حمایت از ارتش برای تکمیل استقرار در جنوب تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه اسرائیلی ادعا کرد ایران به تایلند پیشنهاد داده بود در ازای خروج ده‌ها هزار کارگر تایلندی از اسرائیل، برای آزادی اسرای این کشور در غزه میانجی‌گری کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است