بین‌الملل 16:24 - 25 بهمن 1398

پمپئو خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با انتشار پیامی توئیتری مدعی شد دنیا باید آنچه به زعم وی «خشونت ایران» است را پس بزند و تحریم تسلیحاتی این کشور را که به زودی منقضی می‌شود، تمدید کند.

وی در ادامه با انتشار تصویری، ایران را به ارسال سلاح به یمن متهم کرد و مدعی شد این مثالی دیگر از «ایران به عنوان بزرگترین کشور حامی تروریسم در سرپیچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد است».

 گفتنی است مطابق بندی از قطعنامه ۲۲۳۱ که در سال ۲۰۱۵ در تأیید توافق هسته‌ای  به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید، ایران تا ۵ سال از خرید تسلیحات منع شده است. این بند از قطعنامه در مهر ماه ۱۳۹۹ منقضی می‌شود و پس از آن محدودیتی مبنی بر خرید سلاح از کشورهای خارجی برای ایران وجود نخواهد داشت.


10393499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد اعلام کرد که شهرک‌نشینان اسرائیلی در ماه اکتبر حداقل ۲۶۴ حمله علیه فلسطینیان در کرانه باختری اشغالی انجام داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تعداد قربانیان طوفان کالماگی در فیلیپین به ۲۰۴ کشته و ۱۰۹ مفقود رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به مجارستان برای استفاده از نفت و گاز روسیه، معافیت یک ساله از تحریم‌های آمریکا اعطا کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع کره شمالی گفت که کشورش خصومت ایالات متحده را درک می‌کند و متعهد شد که علیه هرگونه تهدید دشمن اقدامات «تهاجمی» انجام دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که نمایندگان کشورش در اجلاس آتی گروه بیست در ژوهانسبورگ که به ریاست آفریقای جنوبی برگزار می‌شود، شرکت نخواهند کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صلیب سرخ تابوت یک اسیر اسرائیلی دیگر را از گروه‌های فلسطینی در غزه دریافت کرد که طبق اعلام حماس، جسد او در خان یونس پیدا شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ با ابراز نارضایتی از ادامه خرید نفت روسیه توسط کشور‌های اروپایی، تاکید کرد که اگرچه اروپا در ناتو همکاری می‌کند، اما این خرید‌ها خوب نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ در دیدار با اوربان از احتمال معافیت مجارستان از تحریم‌های نفتی روسیه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس صدور حکم بازداشت نتانیاهو و ۳۶ مقام اسرائیلی دیگر توسط دادستانی استانبول را ستود و آن را نشانه عدالت و انسانیت ترکیه دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن با اعمال فشار بر شورای امنیت سازمان ملل خواستار تصویب قطعنامه‌ای است که به طرح ترامپ برای غزه رسمیت ببخشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است