بین‌الملل 16:24 - 25 بهمن 1398

پمپئو خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با انتشار پیامی توئیتری مدعی شد دنیا باید آنچه به زعم وی «خشونت ایران» است را پس بزند و تحریم تسلیحاتی این کشور را که به زودی منقضی می‌شود، تمدید کند.

وی در ادامه با انتشار تصویری، ایران را به ارسال سلاح به یمن متهم کرد و مدعی شد این مثالی دیگر از «ایران به عنوان بزرگترین کشور حامی تروریسم در سرپیچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد است».

 گفتنی است مطابق بندی از قطعنامه ۲۲۳۱ که در سال ۲۰۱۵ در تأیید توافق هسته‌ای  به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید، ایران تا ۵ سال از خرید تسلیحات منع شده است. این بند از قطعنامه در مهر ماه ۱۳۹۹ منقضی می‌شود و پس از آن محدودیتی مبنی بر خرید سلاح از کشورهای خارجی برای ایران وجود نخواهد داشت.


10393499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه، اعلام کرد پس از مذاکرات با مقامات آمریکایی، قطری و مصری در میامی، انتظار می‌رود مرحله دوم توافق آتش‌بس غزه در اوایل سال ۲۰۲۶ آغاز شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ در حال فراخوانی حدود ۵۰ سفیر و دیپلمات ارشد منصوب‌شده توسط جو بایدن از پست‌های خود در سراسر جهان است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر امور خارجه روسیه، اعلام کرد مسکو آماده است به طور رسمی تضمین دهد که قصد حمله به اتحادیه اروپا یا ناتو را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین در حال آماده‌سازی بسته تحریمی علیه افرادی است که با مجتمع نظامی-صنعتی روسیه کار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۶.۴ ریشتر روز دوشنبه منطقه پاپوآ گینه نو را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ با انتقاد شدید از سیاست‌های اروپا هشدار داد که ادامه روند فعلی در ۱۵ سال آینده می‌تواند سلاح‌های اتمی را بدست افراط‌گرایان بدهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی اعلام کرد که طبق ارزیابی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بخش اعظم ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان در داخل خاک کشور قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک می‌گوید انتصاب فرستاده آمریکا نشان‌دهنده علاقه مداوم ترامپ به گرینلند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل عصائب اهل حق، با اعلام حمایت قاطع از راهبرد انحصار سلاح در دست دولت، آن را مطالبه اصلی مرجعیت و لازمه تحقق «عراق قدرتمند» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن تحت فشار هزینه‌های سنگین سوخت فسیلی، مجوز نهایی فعالیت بزرگترین نیروگاه هسته‌ای جهان را صادر کرد تا پس از ۱۵ سال به دوران اتمی بازگردد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است