بین‌الملل 16:24 - 25 بهمن 1398

پمپئو خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد

به گزارش خبرگزاری مهر، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با انتشار پیامی توئیتری مدعی شد دنیا باید آنچه به زعم وی «خشونت ایران» است را پس بزند و تحریم تسلیحاتی این کشور را که به زودی منقضی می‌شود، تمدید کند.

وی در ادامه با انتشار تصویری، ایران را به ارسال سلاح به یمن متهم کرد و مدعی شد این مثالی دیگر از «ایران به عنوان بزرگترین کشور حامی تروریسم در سرپیچی از شورای امنیت سازمان ملل متحد است».

 گفتنی است مطابق بندی از قطعنامه ۲۲۳۱ که در سال ۲۰۱۵ در تأیید توافق هسته‌ای  به تصویب شورای امنیت سازمان ملل متحد رسید، ایران تا ۵ سال از خرید تسلیحات منع شده است. این بند از قطعنامه در مهر ماه ۱۳۹۹ منقضی می‌شود و پس از آن محدودیتی مبنی بر خرید سلاح از کشورهای خارجی برای ایران وجود نخواهد داشت.


10393499
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کانادا به دلیل «تنش‌های جاری در منطقه» میان ایران و آمریکا، کارکنان غیرضروری دیپلماتیک و افراد تحت تکفل آنها را به‌طور موقت از تل‌آویو خارج کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با پایان دور سوم مذاکرات ژنو، واشنگتن که با ادبیات «تسلیم کامل» وارد میدان شده بود، ناگزیر شد دامنه گفت‌وگوها را به غنی‌سازی محدود کند؛ مسیری که نشان می‌دهد فشار حداکثری آمریکا توان مهار و یا تغییر راهبرد امنیتی تهران ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا در واکنش به تشدید درگیری میان پاکستان و افغانستان، از حق اسلام‌آباد برای دفاع از خود در برابر حملات طالبان حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان پس از سفر به آمریکا و دیدار با معاون ترامپ در مصاحبه با شبکه ‌سی‌بی‌اس از نزدیک شدن به یک توافق جامع میان تهران و واشنگتن خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو می‌گوید سفرای آمریکایی باید از هرگونه اظهار نظری که در شرایط کنونی تنش‌ها را به ویژه در غرب آسیا افزایش می‌دهد، بپرهیزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مارکو روبیو می‌گوید سفرای آمریکایی باید از هرگونه اظهارنظری که در شرایط کنونی تنش‌ها را به ویژه در غرب آسیا افزایش می‌دهد، بپرهیزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر توقف پرواز‌های ترکیش ایرلاینز به ایران، مدیر روابط عمومی این شرکت این شایعات را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌های فاش شده از دفتر دادستان کل لیبی نشان می‌دهد که دو جاسوس فرانسوی با استفاده از پوشش خبرنگار عملیات ترور فرزند معمر قذافی را هدایت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی نخست وزیر پاکستان افغانستان را به رعایت نکردن تعهدات خود ذیل توافق دوحه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس اتمی از رصد فعالیت‌های منظم در سایت‌های هسته‌ای و بمباران‌شده ایران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است