بین‌الملل 09:07 - 08 خرداد 1401

مسکو قصد استفاده از تسلیحات هسته‌ای راهبردی علیه اوکراین را ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النشره، «آندری کلین» سفیر روسیه در انگلیس در سخنانی اظهار داشت: «مسکو» قصد استفاده از تسلیحات هسته‌ای راهبردی علیه اوکراین در جریان عملیات نظامی ویژه در این کشور را ندارد.

بر اساس این گزارش، سفیر روسیه در انگلیس در ادامه اظهاراتش عنوان کرد: قطعا تسلیحات هسته ای راهبردی در عملیات نظامی ویژه در اوکراین استفاده نخواهند شد. طبق دکترین نظامی روسیه، در چنین منازعاتی از تسلیحات هسته ای راهبردی کمک گرفته نخواهد شد.

این شخصیت روسی همچنین اظهار داشت: می توانم با صراحت بگویم که هیچ ارتباطی میان تسلیحات هسته ای راهبردی با منازعه نظامی در اوکراین وجود ندارد. فهرستی از شروط سخت‌گیرانه وجود دارد که تنها طبق آن ها می توان از تسلیحات هسته ای راهبردی استفاده کرد.

پیش از این، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در مصاحبه با ایندیا تودی در پاسخ به این سوال که آیا روسیه برای استفاده از تسلیحات هسته‌ای در اوکراین برنامه‌ای دارد یا خیر گفت، برنامه کشورش این است که تنها از تسلیحات متعارف استفاده کند.


11576607
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور اعلام کرد: بیش از ۷۰ درصد خروج اتباع غیرقانونی از کشور داوطلبانه بوده است و مخالفان ایران و افغانستان به دنبال ایجاد التهاب هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور‌های دموکرات می‌گویند سیاست‌های ترامپ توانایی رقابت آمریکا با چین را تضعیف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اسبق ترامپ معتقد است اقدامات اخیر او برای صلح اوکراین نمایشی و با هدف رسیدن به جایزه صلح نوبل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور اسبق ترامپ معتقد است اقدامات اخیر او برای صلح اوکراین نمایشی و با هدف رسیدن به جایزه صلح نوبل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین دنیس شمیخال، نخست‌وزیر فعلی را به عنوان وزیر دفاع جدید پیشنهاد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته کالاس، اگرچه نشانه‌هایی از افزایش تعداد کامیون‌های حامل کمک‌ها به غزه مشاهده شده، اما این میزان بهبود در وضعیت بشردوستانه این منطقه کافی نیست. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه سوریه بیانیه جدیدی درباره رویدادهای استان سویدا صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس: نتانیاهو با مهارت تمامی دور‌های مذاکره را خراب می‌کند و نمی‌خواهد به هیچ توافقی برسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات می‌گویند بیش از ۷۰۰ فلسطینی هنگام جمع‌آوری آب در غزه بر اثر آتش‌سوزی اسرائیل شهید شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس چهار راه اتصال؛ نقش افغانستان در یک کمربند و یک راه با حضور دیپلمات های چندین کشور در کابل برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است