اقتصادی 16:13 - 13 اسفند 1399

روسیه می‌تواند با حذف مالیات طلا دلار را کنار بگذارد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، پروفسور والنتین ماتاسونوف، اقتصاددانان معروف، گفت روسیه می‌تواند با حذف مالیات کنونی برای خرید طلا، دلار را کنار بگذارد.

این اقتصاددان می‌گوید: در صورتی که مالیات بر ارزش افزوده ۲۰ درصدی خرید طلا حذف شود، شهروندان روسی دلارهای خود را برای خرید طلا خرج خواهند کرد.

او اشاره کرد: این فروش دلار به قدری خواهد بود که دلار را پایین بیاورد.

با این حال این اقتصاددان معتقد است در شرایط فعلی دولت تمایلی به انجام این کار ندارد چرا که مالیات بر ارزش افزوده فروش طلا بخشی از بودجه دولت را تشکیل می‌دهد.

پروفسور ماتاسونوف معتقد است دولت روسیه می‌تواند با صرف نظر از این بخش از درآمد خود، که بخش کوچکی از بودجه را تشکیل می‌دهد، موجب شود دلار کنار گذاشته شود.

او اضافه کرد: در صورتی که خرید طلا برای شهروندان روسی به صرفه‌تر باشد آنها به جای دارد طلا ذخیره خواهند کرد. چنین اقدامی می‌تواند تأثیری دومینو گونه در کشورهای دیگر به وجود آورده و جایگاه جهانی دلار را به چالش بکشد.


10976248
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهار سال پس از توقف نماد‌های استانی سهام عدالت، سهامداران همچنان در انتظار تصمیم نهایی در خصوص پایان این بلاتکلیفی هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۳۰ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است