بین‌الملل 09:54 - 25 شهریور 1398
بنا بر اعلام کاخ سفید رئیس جمهوری آمریکا طی روزهای آتی دیدارهای جداگانه‌ای با نخست‌وزیران هند و استرالی در آمریکا خواهد داشت.

ترامپ با نخست وزیران هند و استرالیا دیدار می‌کند

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، دیدار دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با نارندرا مودی، نخست وزیر هند در هوستون و دیدارش با اسکات موریسون، نخست وزیر استرالیا در اوهایو صورت خواهد گرفت.

این دیدار با دعوت موریسون از ترامپ برای سفر رسمی به استرالیا در ۲۰ سپتامبر همخوانی زمانی دارد. ترامپ آخرین بار در نشست ژوئن گروه ۲۰ با موریسون دیدار داشت و رئیس جمهوری آمریکا در آنجا بر روابط خوب بین دو کشور تاکید کرد.

ترامپ پیش از این چندین بار با نخست وزیر هند دیدار داشته که آخرین آن مربوط به نشست گروه هفت در فرانسه می‌شود که ماه گذشته میلادی صورت گرفت؛ این دو درباره افزایش تنش‌ها و مناقشات در کشمیر گفتگو داشتند.

درگیری بین اسلام آباد و دهلی نو بر سر مناقشه کشمیر چندین دهه است که ادامه دارد اما تنش‌ها بین دو کشور اوایل سال جاری میلادی و پس از آن شدت گرفت که در جریان یک حمله انتحاری، بیش از ۴۰ سرباز هندی در کشمیر تحت کنترل هند کشته شدند.

قانونگذاران آمریکایی از ترامپ خواسته‌اند تا در این وضعیت مداخله کند. عمران خان، نخست وزیر پاکستان نیز که قرار است اواخر ماه جاری میلادی به آمریکا برود، به دنبال جلب حمایت واشنگتن درباره مساله کشمیر است.

انتهای پیام


10238695
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم اسرائیل برای حمله به ایران از یک نظریه‌ی پنج مرحله‌ای برای فروپاشی استفاده کرد، اما این نظریه در خصوص ایران و ایرانیان نتیجه عکس داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های امنیتی روسیه اعلام کردند یک شهروند روسی-اوکراینی را بازداشت کرده‌اند که قصد داشت با مواد منفجره یک فرمانده روس در کریمه را ترور کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۵.۲ ریشتر روز دوشنبه در نزدیکی خط ساحلی جنوبی اسپانیا رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین سه پهپاد را به سمت مرکز آموزش نیروگاه هسته‌ای زاپوروژیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار در استان نورستان افغانستان سنگ یک کیلویی یاقوت کشف شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی با اشاره به چالش‌های آمریکا خواستار تمرکز بر داخل شده و کنایه زد که واشنگتن به زودی از چین برای کمک به اوکراین باید قرض بگیرید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون سابق وزیر خارجه انگلیس با اشاره به عملیات نظامی یمن در دریای سرخ علیه اسرائیل و حامیان آن اعلام کرد استراتژی این کشور باید تغییر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور سوریه اعلام کرد که در جدیدترین دور از درگیری‌ها، بیش از ۳۰ نفر در درگیری‌های مسلحانه در شهر سویدا کشته و ۱۰۰ نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سناتور آمریکایی ادعا کرد که ترامپ به شدت از همتای روس خود عصبانی است و به زودی بسته‌ای تهاجمی برای اوکراین اعلام خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آمریکا از کشته و زخمی شماری از افراد در پی وقوع تیراندازی در یک کلیسا در شرق این کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است