بین‌الملل 04:48 - 27 مرداد 1401

ناتو خواستار خویشتنداری صربستان و کوزوو شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، دبیرکل ناتو کوزوو و صربستان را به خویشتنداری و جلوگیری از تنش های جدید دعوت کرد.

بر اساس این گزارش، ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در گفتگو با خبرنگاران پس از دیدار با الکساندر ووچیچ رئیس جمهور صربستان در بروکسل گفت گفت: تمام طرف ها را به خویشتنداری و اجتناب از خشونت دعوت می کنم.

وی افزود: ناتو از نزدیک بر اوضاع نظارت دارد. نیروهای صلح بان ما همچنان بر اجرای ماموریت سازمان ملل تمرکز دارند و آماده مداخله در اوضاع در صورت به خطر افتادن ثبات در این منطقه هستند.


11658281
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۱۲ کشور عربی و اسلامی امروز حملات رژیم اسرائیل به یک پایگاه هوایی در شمال سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه را محکوم و خواستار اقدام بین‌المللی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که آمریکا بیش از ۴ میلیارد دلار به سازمان ملل بدهکار است، دولت ترامپ اعلام کرده قصد دارد بخشی از این بدهی را بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ایتالیا تاکید کرد با وجود نزدیکی با ترامپ در برخی از مسائل، روابط با او آنطور که ملونی فکر می‌کرد، پیش نرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کارزار فشار اقتصادی ترامپ علیه ایران، پیش از آنکه تهران را هدف قرار دهد، با افزایش قیمت نفت، نگرانی درباره بدهی آمریکا و تداوم جنگ، به بازارهای این کشور ضربه زده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین اعلام کرد نیرو‌های هوایی چین و امارات رزمایش مشترک «سپر شاهین ۲۰۲۶» را در منطقه سین‌کیانگ برگزار می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از درخواست ترکیه از پلیس بین‌الملل برای بازداشت نتانیاهو، او ضمن حمله لفظی به اردوغان گفت که تل‌آویو به مقابله با ترکیه ادامه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان می‌گوید ده‌ها شبه‌نظامی در عملیات نیرو‌های امنیتی در شمال و جنوب غربی این کشور کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مذاکرات بغداد با مقاومت برای محدود کردن سلاح ادامه دارد، سفیر انگلیس در عراق، گروه‌های مقاومت عراقی به تهدید کشور‌های منطقه متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین با اشاره به برنامه آمریکا برای اعمال فشار اقتصادی علیه ایران، تاکید کرد که تحریم‌هایی از این دست را که فاقد مبنای حقوق بین‌الملل هستند، رد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آلمانی مدعی هستند در حال بررسی نهاد‌های ناشناس روسی به ظن برنامه‌ریزی برای حملات در آلمان هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است