بین‌الملل 21:25 - 10 تیر 1399

ناتو به تصویب قانون امنیت‌ملی چین پیرامون هنگ‌کنگ واکنش نشان داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو» امروز سه شنبه در واکنش به تصویب قانون امنیت ملی چین در ارتباط با منطقه هنگ‌کنگ، این موضوع را نقض قانون و تضعیف استقلال هنگ کنگ دانست!

دبیرکل ناتو با نقض منشور ملل متحد در خصوص لزوم پرهیز از دخالت در امور داخلی سایر کشورهای مستقل در ادامه مدعی شد: روشن است که چین با ارزش های ما - دموکراسی، آزادی و حاکمیت قانون- مشترکاتی ندارد!

«ینس استولتنبرگ» اضافه کرد: ما این را در هنگ کنگ می بینیم، جایی که قانون امنیتی جدید، استقلال آن را تضعیف می‌کند.

گفتنی است پیشتر قانون امنیتی هنگ کنگ توسط پارلمان چین به تصویب رسید.

به موجب این قانون، چین به خود حق می‌دهد آژانس‌های امنیتی در هنگ کنگ مستقر کند و از این پس، می‌تواند قضاتی را برای کمیته تحت امر رئیس اجرایی هنگ کنگ منصوب کند که وظیفه آنها نظارت بر اجرای قانون جدید است.

رئیس اجرایی نیز تحت نظارت دولت مرکزی پکن خواهد بود و مصوبه جدید نیز به قوانین فعلی هنگ کنگ ضمیمه می‌شود.


10597154
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده ویژه آمریکا پس از نشست ائتلاف موسوم به «ائتلاف مشتاقان» در پاریس گفت که پروتکل‌های امنیتی برای اوکراین «تقریباً تکمیل شده» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه از همه گروه‌های مسلح کرد - «از جمله در سوریه» - خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طبق آمار منتشر شده ۵۵ سرباز کوبایی و ونزوئلایی در جریان عملیات آمریکا در ونزوئلا کشته شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ، اسرائیل و سوریه را برای دستیابی به توافقی که امنیت مرزی را تثبیت کند، تحت فشار قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا گفت که بسیاری کشته شده‌اند حتی با اینکه آن‌ها می‌دانستند که ما به ونزوئلا می‌رویم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا مشروعیت رئیس جمهور موقت ونزوئلا را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک فروند جنگنده اف-۱۶ تایوانی عصر سه‌شنبه در سواحل شرقی جزیره سقوط کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه سومالی سفر گیدئون ساعر به هرجیسا را ​​​​محکوم کرد و گفت که این نقض حاکمیت و تمامیت ارضی سومالی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌ها بین دولت موقت سوریه و نیرو‌های کرد در حلب از سر گرفته شد و حداقل چهار نفر کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اروپایی می‌گویند که فقط گرینلند و دانمارک می‌توانند در مورد آینده خود تصمیم بگیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است