اقتصادی 15:50 - 08 بهمن 1400

صادرات نفت‌خام ایران از گوی شناور لاوان ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت نفت فلات قاره ایران، در این راستا جلسات کمیته بحران در منطقه با حضور علیرضا مهدی‌زاده مدیرعامل شرکت برگزار شد و طرح پیشنهادی واحد تعمیرات برای بازگردانی این گوی شناور مورد قبول قرار گرفت.

این گوی شناور که در ۵ کیلومتری ساحل جزیره لاوان قرار دارد در چند روز گذشته به دلیل وزش باد شدید و وقوع طوفان دچار آسیب‌دیدگی شده بود و همین امر موجب نیمه‌واژگون شدن این پایانه و اختلال در فرایند صادرات نفت‌خام از منطقه عملیاتی لاوان شده بود.

در این راستا تیم تعمیرات زیر آب منطقه لاوان به محل اعزام و با عملیاتی متحورانه طبق برنامه به مدت دو روز شبانه‌روزی در تاریخ ۶ و ۷ بهمن موفق شدند گوی شناور SBM را به حالت اول برگردانند.

با توجه به اینکه صادرات نفت‌خام سکوهای سلمان، بلال، رشادت و رسالت از طریق پایانه شناور لاوان انجام می‌شود، اهمیت تعمیر و بازگردانی این پایانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن بیش از پیش نمایان می‌شود.

در نجات و بازیابی پایانه SBM منطقه لاوان، کارکنان واحدهای عملیاتی لاوان شامل تعمیرات، بهره‌برداری، تعمیرات زیر آب و .... همچنین مدیریت و راهبری مدیرعامل شرکت و رئیس منطقه نقش مؤثری داشتند.

علیرضا مهدی‌زاده مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران و هیأت‌مدیره این شرکت ضمن بازدید از این عملیات، از نزدیک در جریان روند تعمیرات و بازگردانی این پایانه شناور قرار گرفتند.


11430437
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن‌تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: طی ماه‌های اخیر قیمت شیرخام ناشی از کمبود توزیع نهاده ها، نوسان قیمت ارز و شیوع تب برفکی افزایش داشته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: با توجه به شرایط مساعد تولید، کمبودی در عرضه ماهی شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، پیگیری مستمر برای دریافت و تجمیع سود‌ها از شرکت‌ها وجود دارد و به محض دریافت سود سهام عدالت، زمان و میزان مبلغ دقیق آن به‌طور رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای برخط مالیات علاوه بر کاهش فرار مالیاتی زمینه ساز برقراری شفافیت اقتصادی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:ارز برای واردات قطعات ۵۰۰ دستگاه اتوبوس تامین شده و تا سال آینده ۳ هزار دستگاه اتوبوس وارد کشور می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هتل‌های نزدیک دروازه قرآن شیراز به‌دلیل موقعیت مکانی خود و فاصله کوتاه تا حافظیه، سعدیه و ورودی‌های اصلی شهر و دسترسی سریع و راحت‌تر به تخت‌جمشید و پاسارگاد جزو محبوب‌ترین گزینه‌های اقامتی برای مسافران به حساب می‌آید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتظار می‌رود گوشی شیائومی ۱۷ اولترا به‌زودی به‌عنوان جانشین مدل محبوب شیائومی ۱۵ اولترا معرفی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فرش بهارستان که با نام‌های «بهار خسرو» یا «بهار کسری» نیز شناخته می‌شود، یکی از باشکوه‌ترین آثار دوران سلسله ساسانیان بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح تأمین ناوگان مترویی کلان‌شهر‌ها گفت: با اجرای طرح ۲۰۰۰ واگن، طی چهار تا پنج سال آینده ۹۴۵ واگن جدید وارد شبکه مترو شده و ظرفیت ناوگان تهران تقریباً دو برابر خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است