علمی فناوری 07:33 - 08 بهمن 1400
دبیر هشتمین کنگره سالانه زخم و ترمیم بافت جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران جزئیات برگزاری این کنگره را تشریح کرد.

اعلام جزئیات برگزاری ششمین کنگره بین‌المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت

به گزارش ایسنا، دکتر سیدمهدی طبایی با بیان اینکه هشتمین کنگره ملی و ششمین کنگره بین‌المللی زخم و ترمیم بافت به مدت چهار روز از تاریخ ۱۲ تا ۱۵ بهمن ماه برگزار خواهد گفت: در کنگره امسال که به صورت مجازی توسط پژوهشکده فناوری‌های زخم و ترمیم بافت (یارا) و همچنین مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود، حدود ۸۰ سخنران داخلی و خارجی در قالب ۱۳ نشست علمی با موضوعات مختلف کاربردی و نوین در عرصه زخم و ترمیم بافت به سخنرانی خواهند پرداخت؛ اساتید بین‌المللی کنگره نیز از کشورهای مختلفی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا و آلمان در کنگره حضور خواهند داشت.

به گفته این متخصص پوست، عناوین ۱۳ نشست علمی کنگره زخم و ترمیم بافت عبارتند از: «نقش فناوری اطلاعات در ترمیم و زخم »، «درمان‌های نوین و پیشرفته سلولی ومولکولی در زخم و ترمیم»، «پانسمان‌های جدید و آینده پانسمان‌های زخم در دنیا»، «زخم پای دیابتی، چالش‌ها و روش‌های مدیریت آن »، «نقش سبک زندگی در زخم‌های مزمن»، «مدیریت درد در زخم‌ها»، «نقش نانومتریال در درمان زخم‌های مزمن»، «ملانوما به عنوان یک زخم و سرطان مهاجم پوستی»، «جراحی و درمان‌های مداخله ای زخم»، «بیماری‌های پوست مرتبط با زخم»، «ماکروبیوم در زخمهای مزمن و پوست »، «روش‌های درمانی جدید اسکارهای ناشی از زخم » و «کاربرد نور، لیزر و ابزارهای فیزیکی در فرایند ترمیم زخم».

رئیس مرکز تحقیقات لیزر در پزشکی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران افزود: در این کنگره بیش از ۵۰ پوستر از محققین ، دانشمندان و اساتید مرتبط نیز پذیرفته شده است که در روزهای برگزاری کنگره بصورت مجازی نمایش داده خواهد شد. همچنین ۱۱ کارگاه علمی با موضوعات مختلف در حوزه‌های علوم پایه و بالینی طراحی شده است.

دکتر طبایی با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سایت کنگره به نشانی https://wtrc.jdtums.ir در این کارگاه‌ها ثبت‌نام کنند گفت: «مراقبت از زخم فشاری»، «بیوفیزیکال‌تراپی»، «تکنولوژی‌های پیشرفته در درمان زخم» و «بررسی تجربیات موفق در درمان زخم» عناوین کارگاه‌های بالینی در حوزه مراقبت از زخم را تشکیل می‌دهند. همچنین کارگاه‌هایی با عناوین «نوشتن مرور سیستماتیک و Meta-Analysis (فراتحلیل)»، «بایوفیلم»، «ویرایش ژنوم با CRISPR»، «اصول کشت سلول»، «کاربرد لیزرهای کم توان در رده‌های مختلف سلولی در سطح آزمایشگاه»، «سلول‌درمانی و پانسمان‌های مرتبط با آن» و «فلوسایتومتری» از دیگر کارگاه‌هایی است که توسط اساتید مختلف در این کنگره برگزار خواهد شد.

دبیر ششمین کنگره بین المللی و هشتمین کنگره ملی زخم و ترمیم بافت در پایان از امکان دریافت امتیاز بازآموزی برای شرکت کنندگان در این کنگره خبر داد و گفت: امکان اخذ امتیاز بازآموزی برای جمعیت مخاطب بالینی این کنگره در قالب نشست‌های مختلف علمی فراهم شده و در سایت بازآموزی قابل دسترس است که رشته‌های مختلفی نظیر پرستاری، پزشکان عمومی و متخصصین رشته‌های پوست، جراحی، عفونی، داخلی و طب سالمندان امکان دریافت این امتیازات را خواهند داشت.

انتهای پیام


11429793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهداشت جهانی نسبت به شیوع قارچ کشنده مقاوم به دارو در کشور‌های مختلف جهان هشدار صادر کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید، فیزیک را تکان داده و بحث‌هایی در مورد سرنوشت جهان هستی به راه انداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شیائومی ساعت هوشمند جدید خود را که از نظر عملکرد و مشخصات جزو بهترین‌ها است، معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پیشنهاد وزیر بهداشت مبنی بر کاهش ۱۰ هزار نفری ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی، مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی را زیر سوال برده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات سوختگی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: برخی روش‌های سنتی و استفاده از دارو‌های محلی برای رفع عوارض سوختگی علمی نیست.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کمیسیون اساسنامه‌ها و مقررات تحصیلی شورای عالی آموزش‌وپرورش از تصویب نهایی آیین‌نامه جدید ارزشیابی تحصیلی‌تربیتی دوره ابتدایی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» «سری به‌یادماندنی» مجموعه‌ای از سیمکارت‌های اپراتور اول تلفن‌همراه کشور با شماره‌های ویژه و خوش‌الگو است که با هدف ایجاد تجربه‌ای رسمی، شفاف و آسان برای خرید شماره‌های ارزشمند طراحی و به بازار عرضه شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات از دستور ویژه رئیس قوه‌قضاییه در شورای عالی قضایی برای تشکیل کارگروهی با مشارکت فعالان زیست‌بوم اقتصاد دیجیتال خبر داد؛ کارگروهی که قرار است موضوعات محل اختلاف را بررسی کند و از برخورد‌های سلیقه‌ای با کسب‌وکار‌ها پرهیز شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش گفت: فردا ۱۰ دی امتحانات نهایی مدارس طبق برنامه برگزار خواهد شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از تأمین و توزیع کتاب‌های درسی متناسب برای ۸۳ هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در سراسر کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است