اجتماعی 15:19 - 01 مهر 1401
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس کشور از فردا دوم مهر 1401 به صورت حضوری دایر می‌شود.

فردا مدارس کشور بازگشایی می‌شوند/ فعالیت هیچ مدرسه‌ای غیرحضوری نیست

محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس در خصوص بازگشایی مدارس اظهار کرد: تمام مدارس کشور، از فردا دایر می‌شود.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا امکان مجازی شدن فعالیت مدارس در یک هفته اول مهر به دلیل بین‌التعطیلی بودن روزهای آموزش، وجود دارد؟»، گفت: تمام مدارس به شکل حضوری فعالیت می‌کنند و فعالیت هیچ مدرسه‌ای را تعطیل یا مجازی اعلام نکردیم.

به گزارش فارس، در پی اعلام مجازی شدن فعالیت برخی دانشگاه‌ها در هفته اول مهر، شایعاتی مبنی بر مجازی شدن مدارس هم مطرح شده است. 

پایان پیام/

 


11695764
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با وجود وقوع ۳۰ درصد تصادفات در جاده‌ها، ۷۰ درصد تلفات مربوط به محور‌های برون‌شهری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۹۶ قرار گرفته و وضعیت هوا زرد و قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از وقوع یک سانحه رانندگی مرگبار در محور آزادراهی نطنز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران، با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی، تجاری و لجستیکی استان، از آمادگی تهران برای ایفای نقش محوری در توسعه روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری میان دو کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران گفت: اثرگذاری طرح «من شهردارم» از مردم است. مردم هرجا نقش پیدا کنند، آن کار را به بهترین نحو اجرایی می‌کنند و هرجا میدان را برای مردم فراهم کردیم، موفق بودیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از انجام ۲۰۱ مورد عملیات امدادی در ۷۲ ساعت گذشته توسط نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در سراسر کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی استانداری تهران تصریح کرد که تصمیمات و مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوا کاملا قانونی است و یکی از ثمرات این تصمیمات، ابطال ۳۷ برگه معاینه فنی خودرو بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج وزیارت خبر داد که نام‌نویسی در کاروان‌های زمینی و هوایی عتبات عالیات ویژه اعزام در ماه مبارک رجب آغاز شده و متقاضیان می‌توانند برای تشرف در این ایام معنوی اقدام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از آماده باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار هواشناسی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است