اقتصادی 13:51 - 09 خرداد 1399
رئیس سازمان راهداری جزئیات دریافت تسهیلات شش میلیون تومانی برای رانندگان بین شهری مسافری را اعلام کرد که آخرین مصوبه ستاد ملی مقابله با کروناست.

راننده‌های بین شهری چگونه وام کرونایی بگیرند؟

به گزارش ایسنا، رانندگان بین شهری مسافری (اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه پلاک عمومی) در ایام شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را در میان دیگر بخش‌های اقتصادی دیده‌اند چرا که مردم بر اساس توصیه‌های صورت گرفته تلاش کردند تا سفرهای خود را لغو کرده و در خانه بمانند که زنجیره انتقال ویروس کرونا شکسته شود. در این میان رانندگان مسافری بین شهری آسیب زیادی از این کاهش سفرها دیده‌اند و ستاد مقابله با کرونا تسهیلات ارزانقیمت برای آنها در نظر گرفته که آنها می‌توانند برای دریافت آن ثبت نام خود را تکمیل کنند.

عبدالهاشم حسن نیا –رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای – در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جزئیات دریافت تسهیلات شش میلیون تومانی رانندگان مسافری بین شهری اظهار کرد: برای ۱۱۳ هزار و ۵۱ نفر راننده مسافری بین شهری حدود ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که آنها می‌توانند از خط اعتباری که ستاد ملی مقابله با کرونا برای آنها اختصاص داده است استفاده کنند و این وام‌های شش میلیون تومانی را دریافت کنند.

وی افزود: وام شش میلیون تومانی رانندگان مسافری بین شهری ۱۲ درصد و با بازپرداخت ۲۴ ماهه و تنفس چهار ماهه در نظر گرفته شده یعنی اگر راننده‌ای امروز ثبت نام خود را تکمیل کند اقساط او از مهر ماه آغاز می‌شود.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ادامه داد: در پی تفاهم بین وزرای راه و شهرسازی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی مقرر شد لیست رانندگان مسافری بین شهری برای این وزارتخانه ارسال شود که این کار انجام شده و رانندگان پس از دریافت پیامک می‌توانند نسبت به تکمیل ثبت نام خود در سامانه کارا اقدام کنند. پس از تکمیل اطلاعات و انتخاب بانک عاملی که برای رانندگان از نظر محل سکونت یا کار راحت‌تر است می‌توانند به آن بانک مراجعه کرده و تسهیلات خود را دریافت کنند.

اقساط حدود ۲۸۰ هزار تومانی برای رانندگان بین شهری

حسن نیا اعلام کرد: اقساط تسهیلات مورد نظر برای رانندگان بین شهری حدود ۲۸۰ هزار تومان است و برای راحت‌تر شدن دریافت این تسهیلات مصوب کرده‌ایم که تنها تضمین درخواست شده از رانندگان از سوی بانک‌های عامل چک یا سفته باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر بانک عاملی در پرداخت تسهیلات یا دریافت تضامین مرتکب تخلف بر خلاف مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا شد رانندگان چه کاری می‌توانند انجام دهند. از سوی دیگر هیچ بانک عاملی که خط اعتباری از سوی ستاد ملی مقابله کرونا برایش در نظر گرفته شده اجازه ندارد از شرایط اعلام شده تخطی کند اما اگر راننده‌ای شامل چنین تخلفاتی بود می‌تواند آن را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا سازمان راهداری اعلام کند تا از طریق ستاد ملی مقابله با کرونا برخوردهای لازم صورت بگیرد و قطعا در این زمینه از رانندگان حمایت ویژه خواهیم کرد.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اگر برای راننده‌ای پیامک ارسال نشد یا اینکه نامش از لیست دریافت کنندگان از قلم افتاده بود چه کاری باید انجام دهد گفت: در وهله نخست رانندگان باید بدانند که هم اکنون اسامی و شماره تماس‌های همه آنها که شامل ۱۱۳ هزار و ۵۱ نفر هستند به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال و برای همه آنها پیامک فرستاده شده است که به سامانه کارا مراجعه کنند اما اگر راننده‌ای پیامکی دریافت نکرده است می‌تواند به سامانه کارا مراجعه و نسبت به ثبت نام و تکمیل اطلاعات خود اقدام کند اما اگر یکی از رانندگان احساس کرد که نامش از قلم افتاده یا آنکه پیامکی برایش ارسال نشده و نمی‌تواند در سامانه کارا ثبت نام کند می‌تواند به ادارات کل راهداری سراسر کشور مراجعه کرده و برای دریافت این تسهیلات اقدامات لازم را انجام دهد.

انتهای پیام


10551301
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی در هفدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان از نهایی‌شدن پل مشترک کلاله-آق‌بند، پیشرفت مذاکرات ریلی و گام‌های عملی در توسعه کریدور‌ها خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش‌های منتشرشده از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار، تورم سالانه به ۴۶.۳ درصد رسیده، در حالی که تورم نقطه‌به‌نقطه اجاره مسکن با ثبت رقم ۳۲.۳ درصد، روندی کاهشی را تجربه کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ارتباطات، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام‌کرد: بر اساس اعلام شرکت هواپیمایی قطر، پرواز‌های این شرکت در مسیر دوحه - تهران - دوحه تا پایان خردادماه ۱۴۰۵ (۳۰ ژوئن ۲۰۲۶) به صورت روزانه (فقط یک پرواز) برقرار ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور از کاهش قیمت تخم مرغ خبب داد و گفت: قیمت هر شانه تخم مرغ فله به کمتر از ۲۵۰ هزارتومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته بیش از ۲۰۰ هزارتن سیب و پرتقال برای شب عید توسط بخش دولتی و خصوصی ذخیره سازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه شرایط بازار خودرو به گونه‌ای است که نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی درمورد آینده آن داشت. اما عواملی هستند که بر این بازار تأثیر می‌گذارند. به همین دلیل، خریداران خودرو باید با درنظر گرفتن آنها به خرید خودرو بپردازند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است