اقتصادی 12:36 - 29 فروردین 1397
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی:
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به ایجاد شرکت‌های زنجیره‌ای سوخت (برند) اظهار کرد: ایجاد این شرکت‌ها به هیچ وجه رانت نبود و هدف از ایجاد آنها نظارت مردم بر مردم است.

ایجاد شرکت‌های زنجیره‌ای سوخت به هیچ وجه رانت نبود

به گزارش ایسنا، سیدمحمدرضا موسوی‌خواه در مراسم بهره‌برداری از جایگاه اختصاصی ۲۳۶ میدان آزادی با بیان اینکه وزارت نفت از سال ۹۴ به دنبال ایجاد شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع سوخت برای ارائه خدمات بهتر بود، اظهار کرد: در مورد ایجاد این شرکت‌ها شاهد هجمه‌ها و سوء تفاهم‌های بسیاری بودیم.

وی افزود: مردم حق دارند در جایگاهی سوخت‌گیری کنند که امکانات بهتری ارائه می‌کند. در این راستا شرکت ملی پخش به عنوان یکی از اعضای وزارت نفت با نگاه خدمت‌رسانی در بزرگراه‌ها، مجتمع‌هایی برای خدمات رسانی بهتر به مردم ایجاد کرد و امروز بخش خصوصی با حمایت شرکت ملی پخش تلاش به ایجاد جایگاه‌های هوشمند کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: در تلاش هستیم مردم بدون ترافیک یا با ترافیک کمتر سوخت‌ دریافت کنند.

موسوی‌خواه در ادامه با اشاره به طرح کهاب اظهار کرد: شرکت ملی پخش از سال ۹۰ به دنبال اجرای طرح کهاب یا همان جمع‌آوری بخار بنزین بود. با اجرای این طرح بوی بنزین کسی را آزار نمی‌دهد و از آلودگی محیط زیست نیز جلوگیری می‌شود. هدف این است که این طرح در همه کلانشهرها اجرا شود.

همچنین مسعود فرقه‌دانی رئیس شرکتی که مالک جایگاه افتتاح شده است، با اشاره به راه‌اندازی اولین جایگاه هوشمند در کشور گفت: در این جایگاه می‌توانیم اطلاعات مخازن، بانک و تلمبه‌ها را داشته باشیم و از ترکیب این اطلاعات است که یک جایگاه هوشمند می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح کهاب در این جایگاه هوشمند توضیح داد: هر زمان که بنزین وارد باک خودرو می‌شود، به ازای هر یک لیتر بنزین مقداری بخار بنزین خارج می‌شود. در این جایگاه از نازل‌هایی استفاده می‌شود که بخار بنزین را همزمان با خروج بنزین از اطراف وکیوم می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: در نهایت بخارات بنزین در مخزن جمع‌آوری می‌شود و در دمای ۱۵- تا ۳۰- درجه تبدیل به بنزین می‌شوند.

وی با اشاره به پرداخت الکترونیک در این جایگاه گفت: این ویژگی باعث شده وجه اضافه از مردم دریافت نشود و شاهد کاهش حجم نقدینگی باشیم.

انتهای پیام


9750061
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حائری گفت: با توجه به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با همکاری مشترکان صنعت برق امسال خاموشی نخواهیم نداشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی گزارش شده و شاهد ممنوعیت تردد در محور چالوس هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها نهایی و ابلاغ شد، بر اساس این قانون شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مبادلات تجاری ایران و اتحادیه اروپا در دومین ماه سال میلادی با رشد ۳۰ درصدی مواجه شد و صادرات آلمان به ایران در این ماه ۴۶ درصد و واردات ایتالیا از ایران ۹۶ درصد رشد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آخرین مهلت ثبت درخواست در دبیرخانه سازمان توسعه تجارت برای بررسی درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ تا پایان دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: اصلاح روند وضعیت ترمز ۸ هزار واگن زمینه ساز کاهش سهم سوانح ریلی به هفته ای سه ونیم حادثه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» منظور از پرداخت و تصویب ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص به کادر درمان کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت: اتمام دو میلیون واحد نهضت ملی مسکن تا پایان سال با استفاده از ظرفیت‌های مردمی امکان‌پذیر خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مسئولان، در حال حاضر ۱۲ بانک خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند و ۳ بانک دیگر هم در صف تست، آزمون و انجام اقدامات فنی خود هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب گفت: با مدیریت و ذخیره سیلاب‌های اخیر، برای ۴ سال آتی مشکلی برای تامین آب شرب و کشاورزی مناطق تحت پوشش سد‌های سیستان و بلوچستان وجود ندارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است