اجتماعی 19:02 - 18 فروردین 1399

واکنش نماینده ولی فقیه در لرستان به هجمه کاخ سفید 

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام سیداحمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در پیام خود آورده است: نظام مقدس جمهوری اسلامی که با رهبری حضرت امام راحل عظیم الشأن پایه‌گذاری شد و با تدبیر و درایت خلف صالحش مقام معظم رهبری ادامه یافت، چون نگینی می‌درخشد و با تأسیس نهادهای محرومیت زدا نقش بی بدیلی در عدالت اجتماعی و گسترش بهداشت و آموزش و اشتغال در مناطق محروم، خصوصاً استان‌های محروم داشته و دارد.

در بخش دیگری از این پیام آمده: قطعاً حضور مستمر ستاد اجرایی فرمان امام در استان‌های محروم، امیدواری توده‌های محروم و علاقه‌مندان به نظام اسلامی را فراهم کرده است و بدیهی است که نظام سلطه و در رأس آن آمریکای جنایتکار در طول چهاردهه از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنی خود را درهر فرصتی آشکار ساخته و به دنبال ضربه زدن به ارکان نظام اسلامی هستند که به فضل الهی در همه آنها تا به امروز ناکام بوده و خواهند بود.

در ادامه آمده: شیطان بزرگ به دلیل ضعف در عرصه مدیریت بیماری ویروس کرونا می‌کوشد تا این ناتوانی خود را پنهان و مانند همیشه نهادهای انقلابی و خدمتگزار در ایران اسلامی را تضعیف کند. این دشمنی، خود مدال افتخار دیگری بر اقدامات جهادی ستاد اجرایی فرمان امام که سال‌ها با هوشمندی امام راحل و پس از آن هم با تدابیر مقام معظم رهبری منشأ اقدامات شایسته در بحران‌های مختلف بوده است، اینجانب به نمایندگی از عموم مردم استان لرستان ضمن حمایت و پشتیبانی قاطعانه از اقدامات جهادی و تأثیر گذار ستاد اجرایی فرمان امام در حوزه‌های مختلف، بهداشتی و درمانی، آموزشی، محرومیت زدایی، اشتغال و…، یاوه گویی های مقامات آمریکایی کاخ سفید را نشانه ضعف و حقارت همیشگی آنان دانسته که این خود سبب می‌شود ملت ایران قوی‌تر و مستحکم‌تر از پیش، در مسیر تحقق گام دوم انقلاب اسلامی به حرکت خود ادامه دهد.


10472625
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است