اجتماعی 05:00 - 24 مرداد 1399
مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در مورد ورود اتوبوس‌های برقی به پایتخت توضیحاتی ارائه کرد و گفت: قول می‌دهیم تا پایان سال این اتوبوس‌ها را در خط راه آهن مورد استفاده قرار دهیم.

بازگشت اتوبوس‌های برقی به پایتخت تا پایان سال

محمد ترفع در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ورود اتوبوس‌های برقی به پایتخت گفت: در گذشته اتوبوس‌های برقی در تهران فعال بودند اما بعدا زمدتی به دلیل وجود ایرادات و همچنین لزوم اصلاح مشکلات، این اتوبوس‌ها جمع آوری شده و از چرخه خدمت رسانی خارج شدند.

وی با بیان این که حالا اتوبوس‌های برقی که در گذشته در خیابان هفده شهریور فعال بودند مجددا به چرخه حمل ونقل بازمی‌گردند افزود: البته سعی کردیم مشکلاتی که در گذشته وجود داشت را حل  کنیم؛ به گونه‌ای که دیگر شاهد کابل‌های زیاد در محیط شهری نیستیم و این کابل‌ها به سمت تیرهای چراغ برق هدایت شده و یک نظم بصری ایجاد کردیم.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان این که این اتوبوس ها به چرخه حمل و نقل باز می‌گردند، گفت: البته مهندسان شرکت واحد در حال اورهال اتوبوس ها و کابل کشی اصولی مسیر تردد هستند که به نظر می‌رسد تا پایان امسال بتوانیم این مهم را محقق کنیم.

وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر تأکید شهردار تهران درباره ورود اتوبوس‌های تمام برقی، ادامه داد: اتوبوس های برقی مدنظر شهردار تهران تمام الکتریک است و بدون برق بالاسری فعالیت می‌کنند و شیوه فعالیت آن به گونه‌ای است که این اتوبوس ها در روز با باتری کار کرده و در هنگام شب نیز باید باتری‌های آنها شارژ شود.

ترفع با بیان این که براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته بنا داریم یک خط اتوبوس را به صورت آزمایشی به فعالیت اتوبوس‌های برقی تمام الکتریک اختصاص دهیم، افزود: البته از آن جایی که این اتوبوس‌ها نمونه داخلی ندارند، در حال انتخاب پیمانکار هستیم و از آن جایی که پروسه واردات ممکن است طولانی باشد نمی‌توانیم زمان مشخصی را برای فعالیت اتوبوس‌های برقی تمام الکتریک بیان کنیم؛ اما با توجه به اینکه اتوبوس‌های برقی قدیمی یک سرمایه ملی هستند قول می‌دهیم تا پایان سال این اتوبوس‌ها را در خط راه آهن مورد استفاده قرار دهیم.

انتهای پیام


10666132
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران و تشکل‌های ایثارگری کشور در نامه‌ای به رهبر معظم انقلاب در پی حوادث اخیر، بار دیگر با ایشان و انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از اجرای طرح سراسری ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا از اجرای طرح سراسری ترخیص خودرو‌ها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت دهه مبارک فجر خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای یکی از چالش‌های اصلی بازار کار را ناترازی میان عرضه و تقاضای نیروی کار دانست و گفت: بازار کار ایران با شکاف مهارتی و شکاف دستمزد روبه‌روست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه ساماندهی بازار بزرگ تهران سال‌ها مطرح بوده، اما مغفول مانده، است گفت: در صورت وقوع حادثه‌ای مشابه در بازار بزرگ، با فاجعه‌ای مالی و انسانی روبه‌رو خواهیم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار شهرداری تهران در روز یوم الله ۲۲ بهمن تعطیل است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با چهل‌وهفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در مسیر راهپیمایی ۲۲ بهمن با عنوان «تا انقلاب مهدی» اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران جزئیات حریق اداره برق در ستارخان را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از افزایش قابل توجه کشف تخلفات شکار و صید غیرمجاز در نه ماه نخست سالجاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پروژه احداث خط ۱۱ متروی تهران با حضور مدیران شهری شهرداری تهران کلنگ زنی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است