بین‌الملل 14:29 - 03 آبان 1399
ارسین تاتار، رئیس جمهور تازه منتخب قبرس ترک‌نشین سوگند یاد کرد.

رئیس جمهور جدید قبرس ترک‌نشین سوگند یاد کرد

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه حریت، "تبروکن اولوچای"، رئیس پارلمان قبرس ترک‌نشین در جریان این مراسم تحلیف از تاتار استقبال کرد. نماینده ترکیه در این مراسم "فوآد اوکتای"، معاون رئیس جمهور ترکیه بود.

مهمت علی طلعت و درویش اروغلو، روسای جمهور سابق و ژنرال سزای اوزترک، فرمانده نیروی صلح قبرس ترک‌نشین در این مراسم حضور داشتند.

ژنرال زورلو توپالوغلو، فرمانده نیروهای امنیتی، رستم تاتار، پدر ارسین تاتار، سیبل تاتار، همسر وی و دیگر مقامات ارشد کشور نیز در این مراسم تحلیف شرکت داشتند.

پس از مراسم تحلیف تاتار در بنای یادبود مصطفی کمال آتاتورک، بنیان‌گذار جمهوری ترکیه و مقبره‌های فاضل کوچوک و رئوف دنکتاش، پدران بنیان‌گذار قبرس ترک‌نشین تاج گل قرار داد.

پس از آن تاتار در مراسم تفویض قدرت در دفتر ریاست جمهوری شرکت کرد که در جریان آن قدرت را از مصطفی آکینجی تحویل گرفت.

تاتار دوشنبه به دعوت رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه سفر رسمی به ترکیه خواهد داشت؛ جایی که این دو رئیس جمهور درباره روابط دوجانبه و تحولات در شرق مدیترانه مذاکره خواهند کرد.

ارسین تاتار، نخست وزیر سابق قبرش ترک‌نشین در دور دوم انتخابات یکشنبه گذشته با کسب ۵۱.۷۴ درصد آرا مصطفی آکینجی، رقیب خود را با کسب ۴۸.۲۶ درصد آرا شکست داد.    

تاتار پنجمین رئیس جمهور قبرس شمالی است و برای یک دوره پنج ساله خدمت خواهد کرد.

انتهای پیام


10778107
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که درپی مذاکرات فعلی با کوبا احتمال دستیابی به توافق با این کشور بسیار زیاد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت که روسیه به دنبال شعله‌ور کردن یک درگیری جهانی نیست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین در واکنش به تهدیدهای نظامی آمریکا و اسرائیل علیه ایران، ضمن ارائه حمایت سیاسی، اقتصادی و نظامی گسترده، خود را به‌عنوان «صدای عقلانیت» در خاورمیانه معرفی کرده و هشدار می‌دهد که هرگونه ماجراجویی نظامی واشنگتن می‌تواند ثبات منطقه و امنیت ا...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد تازه افشا شده مرتبط با پرونده اپستین شامل ایمیل‌ها و ارجاعاتی است که از امانوئل مکرون قبل و بعد از انتخابات سال ۲۰۱۷ نام می‌برد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های وابسته به دولت عربستان سعودی در ماه‌های اخیر به‌طور فزاینده‌ای رویکردی تند و ضداسرائیلی در پیش گرفته‌اند؛ تغییری معنادار که نشانه‌ای از کاهش چشمگیر چشم‌انداز عادی‌سازی روابط میان ریاض-تل‌آویو به همراه داشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدرن دیپلماسی در گزارشی می‌نویسد چین قصد دارد یک «توازن قدرت» جدید ایجاد کند که مانع از دستیابی اسرائیل به اهداف خود در ایران شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه صهیونیستی معاریو گزارش داد که کشور‌های حاشیه خلیج فارس به آمریکا هشدار دادند که حمله به ایران هزینه بسیار سنگینی خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حضور پررنگ مدیران صنایع نظامی اسرائیل در یک نمایشگاه بین‌المللی این پرسش را تقویت کرده که آیا تل‌آویو در حال فاصله گرفتن از سناریوی تقابل با ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت روسیه و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در پکن دیدار کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع خبری می‌گویند کاهش تنش‌ها بین ایران و آمریکا، قیمت نفت را ۴ درصد کاهش داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است