بین‌الملل 19:27 - 12 آذر 1400

استعفای قرداحی زمینه بهبود روابط با ریاض را فراهم می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نخست وزیر لبنان در سخنانی به استعفای وزیر اطلاع رسانی لبنان که ظهر امروز اعلام شد، پرداخت.

نجیب میقاتی در این باره گفت: استعفای قرداحی از منصب خود، پس از بحرانی که در روابط بیروت و ریاض ایجاد شد، اقدامی ضروری بود.

وی افزود: استعفای قرداحی تنها بدلیل گشودن باب جدیدی در روابط لبنان با سعودی و کشورهای حوزه خلیج (فارس) صورت گرفته است.

نخست وزیر لبنان توضیح داد: تمام تلاش مان را برای بهبود و تحکیم روابط لبنان با کشورهای عربی و خویشتن داری از ورود به هرگونه تنش عربی به کار گرفته ایم.

او در بخشی دیگر از سخنان خود درباره موضوعات داخلی لبنان گفت: دولت تدابیر ویژه‌تری را در رابطه با حفظ امنیت مرزها و مبارزه با قاچاق که به ضرر امنیت کشورهای عربی است، اتخاذ خواهد کرد.

او در پایان بار دیگر بر لزوم بهبود روابط با عربستان سعودی و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس و حفظ روابط بر اساس احترام متقابل و محافظت از تمامیت ارضی کشورها تاکید کرد.

بر اساس گزارش خبرنگار الجزیره، نجیب میقاتی نخست وزیر لبنان حکم استعفای جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی این کشور را امضا و تقدیم کاخ ریاست جمهوری (بعبدا) کرده است.

گفتنی است که ساعاتی پیش جرج قرداحی وزیر اطلاع رسانی لبنان با اعلام رسمی استعفای خود نسبت به بهبود آینده کشورش در سایه تنش زدایی با کشورهای عربی و بهبود اوضاع معیشتی و سیاسی لبنان ابراز امیدواری کرد.

استعفای وی از سوی مقامات حزب الله و انصارالله یمن و دیگر جریانات سیاسی لبنان مورد ستایش قرار گرفته و اقدامی شجاعانه توصیف شده است.

با این حال اغلب کارشناسان سیاسی لبنان معتقدند که با عقب نشینی دولت این کشور در برابر خواست عربستان سعودی مقدمات فشار بیشتر از سوی ریاض بر کابینه میقاتی و ساختار سیاسی لبنان فراهم خواهد شد.


11348433
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دولت ترامپ همزمان با مذاکرات ژنو، چتر نظامی خود را بر فراز خاورمیانه می‌گسترد، نظرسنجی‌ها از مخالفت بی‌سابقه افکار عمومی با درگیری جدید خبر می‌دهد؛ حتی جمهوری‌خواهان نیز اشتیاقی به تکرار اشتباه عراق نشان نمی‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیرخارجه سابق آمریکا ضمن حملات تند به ترامپ، او را به پنهان‌کاری در پرونده جنجالی اپستین متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چندین منبع آگاه به شبکه سی‌ان‌ان گفته‌اند ایالات متحده در آستانه دور جدید مذاکرات با ایران در ژنو، تهدیدات خود علیه ایران را تشدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ارشد روسیه و اوکراین از امروز در ژنو دور جدیدی از مذاکرات صلح را با میانجی‌گری آمریکا آغاز می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت پیش از آغاز مذاکرات هسته‌ای در ژنو به دلیل تغییرات ژئوپلیتیکی افزایش اندکی را نشان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی فشار‌های فزاینده‌ی آمریکا بر کوبا و تحریم سوخت، خیابان‌های این کشور به دلیل جیره‌بندی سوخت پر از زباله شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو اعلام کرد که به‌طور غیرمستقیم در این گفت‌و‌گو‌ها شرکت خواهد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است