علمی فناوری 17:51 - 03 شهریور 1398
کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که اشتباه مهلک و امنیتی اپل نیز همچون فیس‌بوک موجب شد بالغ بر ۱.۴ میلیارد کاربر آیفون و آی‌پد تصمیم به ترک استفاده و خریداری محصولات این شرکت بگیرند.

اپل موجب ترک ۱.۴ میلیارد کاربر آیفون شد

به گزارش ایسنا، ماه پیش روزنامه گاردین و بسیاری دیگر از منابع خبری و رسانه‌های بین‌المللی از مشکل امنیتی دستیار صوتی اختصاصی اپل، سیری، خبر داده بودند. بر اساس این اخبار و گزارش‌های منتشر شده، این دستیار صوتی بدون اجازه کاربران گوشی‌های آیفون و تبلت‌های آی‌پد اقدام به شنود مکالمات خصوصی آنها می‌کرد که مصداق کامل نقض و تجاوز به حریم شخصی کاربران در فضای مجازی محسوب می‌شود.

آنها بر این باورند که این اشتباه مهلک اپل دلیل مناسبی به ۱.۴ میلیارد کاربر آیفون و آیپد داد تا استفاده و خریداری محصولات اپل را ترک کرده و سایر محصولات از برندهای مطرح دنیا را به اپل ترجیح دهند.

بر اساس گزارش فایننشال تایمز، سال گذشته بود که فیس‌بوک نیز در یک اشتباه مهلک امنیتی و رسوایی اطلاعاتی که با همکاری کمبریج آنالتیکا حجم زیادی از اطلاعات میلیون‌ها کاربرش را افشا کرده بود، موجب حذف حساب کاربری ۱.۳ میلیون کاربر شده بود.

سیری، دستیار صوتی اختصاصی اپل است که بر روی محصولات این برند همچون آیفون و آی‌پد به صورت پیش‌فرض نصب و استفاده است.

انتهای پیام


10218550
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه تصمیم‌گیری درباره آلودگی هوا بر اساس میانگین ۲۴ ساعته است، گفت: تا ساعت ۹ صبح فردا (چهارشنبه) دوباره وضعیت آلودگی بررسی و اعلام می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار 3I/ATLAS با نزدیک شدن به زمین، پالس‌های مرموزی منتشر می‌کند!
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جهنمی کیهانی مزین به سنگ‌های قیمتی، دانشمندان را با جو منحصر‌به‌فرد خود مبهوت کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان معتقدند بین کمبود ویتامین D و سلامت روان و عاطفی، ارتباط وجود دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ظفرقندی با اشاره به درمان موفق HIV در کشور گفت: با تشکیل شبکه پزشکان درمانگر، ۹۴ درصد افراد تحت درمان به سطح سرکوب ویروسی رسیده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم گفت: اگر تحولات نسلی دانشگاه را نپذیریم، دانشگاه یا منزوی شده یا مشروعیت خود را از دست می‌دهد و یا نهادهای دیگری جایگاه دانشگاه را می‌گیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی رئیس‌جمهور از راه اندازی دو تا سه اپراتور هوش مصنوعی تا پایان سال خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آنفلوآنزا همچنان ویروس غالب فصل‌های سرد سال است و کودکان، سالمندان و افراد دارای ضعف سیستم ایمنی بیشترین خطر ابتلاء و عوارض را تجربه می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان غذا و دارو گفت: اختلاف قابل توجه قیمت دارو میان ایران و کشور‌های همسایه، بستر اصلی شکل‌گیری پدیده قاچاق معکوس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه «هوا در طب ایرانی نخستین ضرورت حیات است» به ارائه توصیه‌های طب ایرانی در هوای آلوده پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است