اجتماعی 14:37 - 20 تیر 1399
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور از تحویل ۲۱۰۰ مسکن ویژه خانوارهای دارای بیش از دو معلول همزمان با آغاز هفته بهزیستی خبر داد.

افتتاح ۲۱۰۰ مسکن ویژه خانوارهای دارای معلولیت در هفته آینده

به گزارش ایسنا، مسعود آسیما با اشاره به چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی گفت: این هفته را با گرامیداشت یاد و خاطره موسس این سازمان، دکتر محمدعلی فیاض بخش آغاز می‌کنیم. امسال هفته بهزیستی از شنبه ۲۱ تا ۲۶ تیرماه با شعار بهزیستی در گام دوم شفافیت، تحول خدمت و ارتقای سلامت اجتماعی در بستر خانواده برگزار می‌شود. همچنین برنامه‌هایی را برای این هفته تدارک دیده‌ایم که با توجه به شرایط کشور و شیوع کرونا بیشتر در فضای مجازی و ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود.

وی افزود: رونمایی از سامانه الکترونیکی مجوزهای سازمان بهزیستی و رونمایی از صورت‌های مالی سال ۹۸ بهزیستی در راستای شفافیت بخشی از برنامه‌های این سازمان در هفته آتی هستند. اورژانس اجتماعی نیز مانوری را در سراسر کشور در مناطق پرتردد شهرها برگزار می‌کند و راهنمایی‌های لازم را در زمینه پیشگیری از کرونا و آگاهی‌بخشی در زمینه فعالیت‌های بهزیستی ارائه می‌دهد.

آسیما در ادامه با بیان اینکه روز۲۲ تیرماه افتتاح همزمان ۲۱۰۰ پروژه مسکن مددجویان و معلولان سازمان بهزیستی را خواهیم داشت، اظهار کرد: این مسکن‌ها به خانواده‌های دارای دو معلول به بالا تحویل داده می‌شود. روز سه شنبه نیز شورای مشورتی مدیرکل‌های سازمان بهزستی برگزار می‌شود که این شورا متشکل از فرزندان موفق سازمان بهزیستی است.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: روز ۲۴ تیرماه نیز مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد به شکل ویدئو کنفرانس در ۶ استان افتتاح می‌شود. تفاوت این مراکز با مراکز قبلی این است که علاوه بر کار درمان معتادان، زمینه اشتغال آنها را هم فراهم می‌کند. روز ۲۵ تیرماه هم با نشست دبیرخانه مناسب سازی ویژه معلولان شروع می‌شود و در فرهنگسرای هنر هم آثار دارای معلولیت رونمایی خواهد شد. همچنین رونمایی از تمبر یادبود چهلمین سالگرد بهزیستی و افتتاح خانه‌های کوچک توانبخشی با حضور رئیس بهزیستی به شکل ویدئو کنفرانس از دیگر برنامه‌های هفته بهزیستی است.

به گفته آسیما، سامانه دیده بان هم که سامانه نظارتی بهزیستی است در انتهای هفته بهزیستی افتتاح می‌شود. همچنین مردم از این پس می‌توانند از طریق تلفن ۱۴۸۲ موارد نظارتی خود را به اطلاع دستگاه‌های نظارتی بهزیستی برسانند.

انتهای پیام


10611737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در دیدار با مسئولان مرزبانی و نیز همتای آذربایجانی خود، بر عزم مشترک دو کشور بر ایجاد منطقه‌ای امن و عاری از مواد مخدر، تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگستری شهرستان شهریار خبر قتل یک وکیل در مقابل ساختمان دادگستری این شهرستان را تکذیب کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور گفت: اولین کارگروه تخصصی شبکه اشتغال شکل گرفت تا مسیر ایجاد شبکه‌ای ملی از سازمان‌های مردم نهاد فعال در اشتغال هموار شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا با رئیس اداره کل مبارزه با مواد مخدر وزارت کشور جمهوری آذربایجان بر عزم جدی دو کشور برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهرداری تهران گفت: با توجه به قرار داشتن پایگاه‌های تولید پساب در جنوب و خارج از حریم شهر، شبکه ۱۳۰ کیلومتری انتقال پساب برای رساندن آن به فضای سبز پایتخت ایجاد شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا گفت: در پی رصد‌های حرفه‌ای کارآگاهان دو کارگاه بزرگ جعل ویزا و گذرنامه شناسایی و منهدم شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۵،۶۰۰،۰۰۰ فقره وانت بار به دلیل ارتکاب سد معبر در پایتخت اعمال قانون شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: هم‌اکنون ۷۴ شعبه دادگاه خانواده در تهران و شهرستان‌های تابعه به‌طور رسمی فعالیت دارند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۴۲ هزار تن نهاده دامی قاچاق و احتکاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه از رواج واژگانی مجعول و بی‌مایه نظیر «تندرو»، «کُندرو» و ... در ادبیات سیاسی کشور انتقاد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است