اجتماعی 14:37 - 20 تیر 1399
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بهزیستی کشور از تحویل ۲۱۰۰ مسکن ویژه خانوارهای دارای بیش از دو معلول همزمان با آغاز هفته بهزیستی خبر داد.

افتتاح ۲۱۰۰ مسکن ویژه خانوارهای دارای معلولیت در هفته آینده

به گزارش ایسنا، مسعود آسیما با اشاره به چهلمین سال تاسیس سازمان بهزیستی گفت: این هفته را با گرامیداشت یاد و خاطره موسس این سازمان، دکتر محمدعلی فیاض بخش آغاز می‌کنیم. امسال هفته بهزیستی از شنبه ۲۱ تا ۲۶ تیرماه با شعار بهزیستی در گام دوم شفافیت، تحول خدمت و ارتقای سلامت اجتماعی در بستر خانواده برگزار می‌شود. همچنین برنامه‌هایی را برای این هفته تدارک دیده‌ایم که با توجه به شرایط کشور و شیوع کرونا بیشتر در فضای مجازی و ویدئو کنفرانس برگزار می‌شود.

وی افزود: رونمایی از سامانه الکترونیکی مجوزهای سازمان بهزیستی و رونمایی از صورت‌های مالی سال ۹۸ بهزیستی در راستای شفافیت بخشی از برنامه‌های این سازمان در هفته آتی هستند. اورژانس اجتماعی نیز مانوری را در سراسر کشور در مناطق پرتردد شهرها برگزار می‌کند و راهنمایی‌های لازم را در زمینه پیشگیری از کرونا و آگاهی‌بخشی در زمینه فعالیت‌های بهزیستی ارائه می‌دهد.

آسیما در ادامه با بیان اینکه روز۲۲ تیرماه افتتاح همزمان ۲۱۰۰ پروژه مسکن مددجویان و معلولان سازمان بهزیستی را خواهیم داشت، اظهار کرد: این مسکن‌ها به خانواده‌های دارای دو معلول به بالا تحویل داده می‌شود. روز سه شنبه نیز شورای مشورتی مدیرکل‌های سازمان بهزستی برگزار می‌شود که این شورا متشکل از فرزندان موفق سازمان بهزیستی است.

مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: روز ۲۴ تیرماه نیز مراکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد به شکل ویدئو کنفرانس در ۶ استان افتتاح می‌شود. تفاوت این مراکز با مراکز قبلی این است که علاوه بر کار درمان معتادان، زمینه اشتغال آنها را هم فراهم می‌کند. روز ۲۵ تیرماه هم با نشست دبیرخانه مناسب سازی ویژه معلولان شروع می‌شود و در فرهنگسرای هنر هم آثار دارای معلولیت رونمایی خواهد شد. همچنین رونمایی از تمبر یادبود چهلمین سالگرد بهزیستی و افتتاح خانه‌های کوچک توانبخشی با حضور رئیس بهزیستی به شکل ویدئو کنفرانس از دیگر برنامه‌های هفته بهزیستی است.

به گفته آسیما، سامانه دیده بان هم که سامانه نظارتی بهزیستی است در انتهای هفته بهزیستی افتتاح می‌شود. همچنین مردم از این پس می‌توانند از طریق تلفن ۱۴۸۲ موارد نظارتی خود را به اطلاع دستگاه‌های نظارتی بهزیستی برسانند.

انتهای پیام


10611737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل فراجا در بازدید از ایست و بازرسی‌ها، ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی مأموران انتظامی، تأکید کرد که امنیت مردم، نتیجه‌ بیداری‌ها و خستگی‌ناپذیری نیروهای پلیس است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان تهران، راه‌های همراهی مردم نیکوکار در اجرای طرح‌های اطعام و احسان حسینی و همچنین پویش «به عشق حسین (ع)» برای حمایت از نیازمندان در ایام محرم و صفر را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضائیه در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار گفت: خون شهدا نماد وحدت داخلی و رسوایی رژیم صهیونیستی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور گفت: ایران اسلامی امروز در برابر جهان کفر ایستاده و با پیروزی در جنگی نابرابر، همچنان به پیشرفت‌های خود ادامه می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌نویس اصلاحی دستورالعمل اداری حوادث ناشی از کار با هدف صیانت از سلامت نیروی کار توسط مدیران وزارت کار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» توجه به کودکان کم‌توان ذهنی در شرایط بحرانی بسیار مهم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ️سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه ۱۸ شهرداری تهران از تسری آموزش تفکیک پسماند و پویش نگهداشت شهر در هیئات مذهبی هم‌زمان با ایام ماه محرم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مجلس شبیه‌خوانی «شبیه نور» با مشارکت خانه نمایش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و خانه هنرمندان ایران در محوطه خانه هنرمندان برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه دستاورد‌های بی شماری برای ما داشت، گفت: یکی از این دستاورد‌ها، نشان دادن توان نظامی بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر ارتباطات مترو از سرویس‌دهی رایگان مترو در خطوط یک و سه، برای شرکت‌کنندگان در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار، از ساعت ۱۷ امروز خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است