علمی فناوری 14:15 - 25 بهمن 1398
تعداد کاربران اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ به ۲ میلیارد رسید.

تعداد کاربران واتس‌اپ به ۲ میلیارد رسید

به گزارش ایسنا، واتس‌اپ که نخستین و محبوب‌ترین اپلیکیشن پیام‌رسان جهان به شمار می‌رود، برای نخستین بار در ماه اوت ۲۰۰۹ میلادی بود که بر روی گوشی‌های هوشمند آیفون آغاز به کار کرد و از همان زمان به بعد توانست نظر و رضایت خیل عظیمی از کاربران را به سمت و سوی خود جلب کند و بدین ترتیب تبدیل به پرطرفدارترین پلت‌فرم پیام‌رسان جهان شود و سهم قابل توجهی از ارسال پیام و سایر محتواهای تصویری را به خود اختصاص دهد.

بر اساس اخبار و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت اینترنشنال بیزینس تایمز، واتس‌اپ موفق شده است رکورد جدیدی را در جلب مخاطبان و کاربران برای خود به ثبت برساند و آن نیز دست‌یابی به ۲ میلیارد کاربر فعال در ماه بوده است.

اپلیکیشن پیام‌رسان واتس‌اپ که یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های جهان است نیز از قابلیت Encryption End- to End یا رمزنگاری پیشرفته پشتیبانی می‌کند و از پروتکل‌های پیشرفته‌ای برای حفظ حریم شخصی کاربرانش برخوردار است.

این اپلیکیشن که برای تمامی سیستم‌های عامل اندروید، iOS  و ویندوز قابل استفاده است، در سال ۲۰۱۶ میلادی لقب پرکاربردترین پیام‌رسان جهان را گرفت. واتس‌اپ از آن جهت ضریب امنیت سایبری بالایی دارد که مکالمات و اطلاعات مبادله شده میان کاربران و مخاطبان به صورت کامل محافظت شده بوده و مکالمات و اطلاعات شخصی و خصوصی آن‌ها از سوی نهادهای دیگر قابل رصد و ردگیری نخواهد بود.

شرکت فیس‌بوک با در اختیار گرفتن و تصاحب شرکت واتس‌اپ در سال ۲۰۱۴ میلادی، ۱۹ میلیارد دلار کسب کرد و از آن زمان تاکنون نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید به دنبال جذب و حفظ طرفداران این پیام‌رسان محبوب بوده است.

انتهای پیام


10393318
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسیقی می‌تواند نقش مهمی در سلامت روح و روان داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به نقش هوش مصنوعی در صنعت داروسازی، گفت: استفاده از این فناوری، می‌تواند به شناسایی موارد مشکوک، کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی منجر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید غشا‌های آلفایور توخالی شد که با طول عمر سه تا پنج سال، مصرف انرژی کمتر و راندمان تصفیه بالاتر نسبت به نمونه‌های سنتی، توانایی حذف میکروارگانیسم‌ها و آلاینده‌ها را دارند و جایگزین وارد...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: امسال حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی به دلیل تخلف از ادامه فعالیت بازداشته شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و سامانه‌های کنترلی تطبیقی، سه محصول هوشمند شامل ربات توانبخشی مچ پا، انگشت مکانیکی توان‌افزا و عصای هوشمند ویژه نابینایان را معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از محصولات شوینده و بهداشتی غیرآرایشی فاقد مجوز‌های بهداشتی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشجو معلمان سال ۱۴۰۵ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور امروز پایان می‌یابد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت تولید دارو‌های گیاهی، بر اساس اسناد بالادستی، سهم دارو‌های گیاهی باید ۲۰ درصد از بازار دارو‌یی کشور باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیر فروش یک شرکت دانش بنیان، با وجود وابستگی به واردات مواد اولیه یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است فرآیند تولید لوله‌های استیل را به‌صورت کامل در داخل کشور بومی‌سازی کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، با ورود فناوری روشنایی دقیق مبتنی بر LED، تشخیص مواد فاسد، تفکیک بافت‌های پزشکی و بهینه‌سازی کشت گیاهان دارویی با دقت بالاتری انجام می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است