اجتماعی 18:53 - 24 دی 1399

سامانه برنامه همکاری با کارآفرینان بین المللی رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، طی مراسمی با حضور مهدی محمودی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، از سامانه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین المللی رونمایی شد.

محمودی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است پذیرای میلیون ها تبعه خارجی به ویژه اتباع افغانستانی است، علیرغم وجود مسائل و مشکلات و ناامنی‌های سالهای اولیه انقلاب و همچنین تحریم‌های ظالمانه آمریکا، کشور جمهوری اسلامی ایران سخاوتمندانه از اتباع افغانستانی پذیرایی کرده است.

وزرات کشور؛ به عنوان مسئول هماهنگی و سیاستگذاری در حوزه اتباع و مهاجرین خارجی، آئین نامه حمایت از نخبگان، متخصصان و کارآفرینان را در کمیسیون ویژه تصویب و جهت اجرا به دستگاه‌ها ذیربط ابلاغ کرده است.

در قالب این شیوه نامه اقامت بلند مدت تا دائم به اتباع دارای شرایط لازم در قالب شیوه نامه مذکور داده می‌شود، در قالب این کمیسیون، تسهیلات شهروندی متنوعی از جمله: اشتغال، استملاک، دریافت گواهینامه رانندگی و غیره برای مشمولان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: پس از ابلاغ شیوه نامه تاکنون تعداد ۷۰ پرونده مربوط نخبگان و کارآفرینان به کمیسیون ارسال و تعداد ۳۰ پرونده نیز به تصویب رسیده و جهت صدور مدرک اقامت ویژه به ناجا ارسال گردیده است. این مهاجران علاوه بر اینکه می‌توانند برای جمهوری اسلامی مفید و مایه افتخار باشند، می‌توانند برای کشور خود نیز منشأ اثر باشند. به عنوان نمونه امسال بعد ۳۰ سال جایزه نانسن به یک خانم افغانستانی ساکن در ایران اختصاص یافت که این موضوع افتخاری است برای هر دو ملت ایران و افغانستان است.

محمودی خاطرنشان کرد: انشاالله اقدامات این کمیسیون در اعطای اقامت و تسهیلات به متخصصان و کار آفرینان خارجی و حمایت از آنها گامی در راستای توسعه و پیشرفت دو کشور و همگرایی هر چه بیشتر آنها خواهد بود.


10903753
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۰۰ در وضعیت زرد و قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس گفت: استفاده ناآگاهانه از فضای مجازی می‌تواند سلامت روان نوجوانان را تهدید کند، در حالی که استفاده صحیح آن فرصتی برای رشد و ارتباطات سالم فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان بهزیستی گفت: اعتیاد با چالش‌های روانی، اجتماعی و اقتصادی همراه است و برنامه‌های بازتوانی و پیشگیری در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ساخت تابلوی چوبی زیارت عاشورا به دست مرد زندانی و خوابی که مادر مقتول ۲۴ ساعت قبل از اجرای حکم قصاص دید، باعث شد که پس از ۵ سال قاتل پسرش را ببخشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور فراجا گفت: ارائه خدمات در مراکز تعویض پلاک و شماره گذاری تعطیل نبوده و طبق روال عادی ادامه دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت تمامی واحد‌های قضایی و اداری استان تهران بدر روز سه شنبه ۱۱ آذر ماه بصورت یک سوم حضوری و دو سوم دورکاری با هماهنگی مدیران مربوطه خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: فردا یازدهم آذر ماه طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح تا ساعت ۱۸:۳۰ عصر از درب منازل در تهران اجرا می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است