اجتماعی 18:53 - 24 دی 1399

سامانه برنامه همکاری با کارآفرینان بین المللی رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، طی مراسمی با حضور مهدی محمودی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، از سامانه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین المللی رونمایی شد.

محمودی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است پذیرای میلیون ها تبعه خارجی به ویژه اتباع افغانستانی است، علیرغم وجود مسائل و مشکلات و ناامنی‌های سالهای اولیه انقلاب و همچنین تحریم‌های ظالمانه آمریکا، کشور جمهوری اسلامی ایران سخاوتمندانه از اتباع افغانستانی پذیرایی کرده است.

وزرات کشور؛ به عنوان مسئول هماهنگی و سیاستگذاری در حوزه اتباع و مهاجرین خارجی، آئین نامه حمایت از نخبگان، متخصصان و کارآفرینان را در کمیسیون ویژه تصویب و جهت اجرا به دستگاه‌ها ذیربط ابلاغ کرده است.

در قالب این شیوه نامه اقامت بلند مدت تا دائم به اتباع دارای شرایط لازم در قالب شیوه نامه مذکور داده می‌شود، در قالب این کمیسیون، تسهیلات شهروندی متنوعی از جمله: اشتغال، استملاک، دریافت گواهینامه رانندگی و غیره برای مشمولان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: پس از ابلاغ شیوه نامه تاکنون تعداد ۷۰ پرونده مربوط نخبگان و کارآفرینان به کمیسیون ارسال و تعداد ۳۰ پرونده نیز به تصویب رسیده و جهت صدور مدرک اقامت ویژه به ناجا ارسال گردیده است. این مهاجران علاوه بر اینکه می‌توانند برای جمهوری اسلامی مفید و مایه افتخار باشند، می‌توانند برای کشور خود نیز منشأ اثر باشند. به عنوان نمونه امسال بعد ۳۰ سال جایزه نانسن به یک خانم افغانستانی ساکن در ایران اختصاص یافت که این موضوع افتخاری است برای هر دو ملت ایران و افغانستان است.

محمودی خاطرنشان کرد: انشاالله اقدامات این کمیسیون در اعطای اقامت و تسهیلات به متخصصان و کار آفرینان خارجی و حمایت از آنها گامی در راستای توسعه و پیشرفت دو کشور و همگرایی هر چه بیشتر آنها خواهد بود.


10903753
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با اجرای قرارداد جدید، در صورت ورود کامل واگن‌ها، ناوگان متروی تهران با رشد ۷۴ درصدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت:مرحله نخست طرح مقابله با سرقت‌های خرد، منجر به شناسایی و دستگیری هزاران سارق و کشف بیش از ۲۲۰۰ فقره سرقت خودرو شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند دو نفره‌ای که با بیهوش کردن خانم سالمند در بهشت‌زهرا (س)، اموالش را سرقت کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: علی‌رغم صدور مجوز از سوی استانداری، برخی دستگاه‌ها و نهاد‌ها مشکلاتی را برای ساخت آرامستان جدید ایجاد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۳۲ یونیت پله برقی در پل‌های ۶ منطقه پایتخت در حال نصب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از انسداد موقت محور چالوس در محدوده کمرزرد خبر داد و مسیر‌های جایگزین را برای رانندگان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هلال‌احمر با اشاره به وقوع سیلاب در برخی از نقاط کشور اعلام کرد: تاکنون به بیش از ۲۹ هزار نفر خدمات در پی وقوع سیلاب ارائه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است