اجتماعی 18:53 - 24 دی 1399

سامانه برنامه همکاری با کارآفرینان بین المللی رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، طی مراسمی با حضور مهدی محمودی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، از سامانه برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان بین المللی رونمایی شد.

محمودی مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی ایران بیش از ۴۰ سال است پذیرای میلیون ها تبعه خارجی به ویژه اتباع افغانستانی است، علیرغم وجود مسائل و مشکلات و ناامنی‌های سالهای اولیه انقلاب و همچنین تحریم‌های ظالمانه آمریکا، کشور جمهوری اسلامی ایران سخاوتمندانه از اتباع افغانستانی پذیرایی کرده است.

وزرات کشور؛ به عنوان مسئول هماهنگی و سیاستگذاری در حوزه اتباع و مهاجرین خارجی، آئین نامه حمایت از نخبگان، متخصصان و کارآفرینان را در کمیسیون ویژه تصویب و جهت اجرا به دستگاه‌ها ذیربط ابلاغ کرده است.

در قالب این شیوه نامه اقامت بلند مدت تا دائم به اتباع دارای شرایط لازم در قالب شیوه نامه مذکور داده می‌شود، در قالب این کمیسیون، تسهیلات شهروندی متنوعی از جمله: اشتغال، استملاک، دریافت گواهینامه رانندگی و غیره برای مشمولان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: پس از ابلاغ شیوه نامه تاکنون تعداد ۷۰ پرونده مربوط نخبگان و کارآفرینان به کمیسیون ارسال و تعداد ۳۰ پرونده نیز به تصویب رسیده و جهت صدور مدرک اقامت ویژه به ناجا ارسال گردیده است. این مهاجران علاوه بر اینکه می‌توانند برای جمهوری اسلامی مفید و مایه افتخار باشند، می‌توانند برای کشور خود نیز منشأ اثر باشند. به عنوان نمونه امسال بعد ۳۰ سال جایزه نانسن به یک خانم افغانستانی ساکن در ایران اختصاص یافت که این موضوع افتخاری است برای هر دو ملت ایران و افغانستان است.

محمودی خاطرنشان کرد: انشاالله اقدامات این کمیسیون در اعطای اقامت و تسهیلات به متخصصان و کار آفرینان خارجی و حمایت از آنها گامی در راستای توسعه و پیشرفت دو کشور و همگرایی هر چه بیشتر آنها خواهد بود.


10903753
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حفاظت محیط زیست ایران، با اعلام اینکه محیط زیست، قربانی خاموش منازعات است، نسبت به تبعات «نظامی‌سازی فزاینده» در خلیج فارس و دریای عمان هشدار داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شورای ترافیک تهران سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای پایتخت را لغو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با اشاره به سنت نظافت فرش‌ها در ایام پایانی سال، گفت: شهروندان مراقب فعالیت قالیشویی‌های غیر مجاز باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده فراجا با گرامیداشت یاد شهدای حوادث تلخ ۱۸ و ۱۹ دی، گفت: شهدای این حوادث تلخ در اقدامات آشوب طلبانه و خشونت بار آمریکایی - صهیونیستی جان خود را از دست دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» خجسته پور گفت: تاکنون ۲ هزار و ۶۵۲ داوطلب در انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌های استان تهران نامنویسی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرهنگ جوانبخت توضیحاتی درباره تصادفات موتورسیکلت سواران ارائه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهشت زهرا گفت: در بهشت زهرا در مجموع ۱۱۲۴ پیکر جانباختگان حوادث اخیر پذیرش شده‌اند که از این تعداد ۶۱۳ پیکر را به شهرستان‌ها انتقال دادیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: آینده جمعیت ایران به سمت سالمندی در حال حرکت است و اگر از امروز برای نهادسازی اجتماعی و خدماتی بازنشستگان برنامه‌ریزی نشود، اقتصاد کشور با چالش‌های جدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در محور‌های شمالی و پرتردد کشوراز ظهر چهارشنبه ۲۹ بهمن تا صبح شنبه ۲ اسفند و انسداد و یکطرفه شدن محور‌های چالوس و هراز در روز جمعه اول اسفندماه خبر دا...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استاندار تهران از شروع به کار نمایشگاه‌های بهاره از ۵ اسفند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است