بین‌الملل 14:54 - 04 تیر 1401
عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان بر ضرورت تسریع روند تشکیل دولت در این کشور تاکید کرد و سفیر عربستان سعودی را سفیر فتنه خواند.

حزب‌الله: سفیر فتنه نمی‌خواهد که کشور از بحران خارج شود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان می‌گوید که واقعیت دشوار لبنان مستلزم تسریع در تشکیل دولت و کار بر روی دستاوردهای ملموس به ویژه تلاش برای تامین داروهای بیماریهای مزمن و غیرقابل، آرد و برق و نیازهای ضروری و مبارزه با قیمت های دیوانه‌کننده است.

وی با اشاره به دخالت‌های سفیر عربستان سعودی در لبنان، گفت: «در لبنان سفیر فتنه نمی‌خواهد کشور آرام بگیرد یا از بحران خارج شود، بلکه برای تحریک و فتنه‌انگیزی میان لبنانی‌ها، کار می‌کند، بنابراین در امور لبنان دخالت می‌کند و بعد ادعا می‌کند که عربستان سعودی در فاصله‌ای یکسان با لبنانی‌ها قرار دارد و از لبنان می خواهد که در امور داخلی کشورهای عربی دخالت نکند. گویی که سفیر لبنان یا حزب‌الله است که در تشکیل دولت عربستان یا  انتخاباتی ارگ در عربستان باشد، دخالت می‌کنند».

شیخ قاووق سکوت در قبال دخالت‌های سفیر عربستان سعودی را مایه شرمساری دانست و برای همه مدعیان حاکمیت و بی طرفی مایه رسوایی دانست و گفت که اگر مسئولان ذیربط نمی‌توانند نان و دارو تهیه کنند، باید عزت لبنانی‌ها را حفط و از آن در مقابل سوء استفاده و دخالت سفیر فتنه، دفاع کنند، زیرا این کمترین وظیفه است.

 عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان در ادامه با تاکید بر این‌که مقاومت امروز در بهترین حالت خود قرار دارد، افزود: «درست است که تهدیدات اسرائیل وجود دارد، اما به هیچ یک از اهداف خود اعم از روانی، سیاسی و رسانه‌ای دست نخواهد یافت. همه تهدید‌ها دارای اهداف داخلی اسرائیلاست، اما نتوانسته شهرک‌نشینان و اسرائیلی‌ها را از دریای وحشت و ترس از مقاومت خارج کند، زیرا همه اسرائیلی ها متوجه شده‌اند که هیچ شهر، شهرک یا تاسیسات راهبردی اسرائیل وجود ندارد که از تیررس موشک‌های مقاومت خارج باشد».

انتهای پیام/م


11604415
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از تأیید فروش قطعات جنگنده به ارزش ۳۳۰ میلیون دلار به تایوان خبر داده که نخستین معامله تسلیحاتی واشنگتن به تایپه از زمان به قدرت رسیدن مجدد ترامپ محسوب می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی از مرگ ناگهانی و مشکوک یک سرباز ۱۸ ساله این رژیم، در یک پایگاه آموزشی در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مؤسسه أریج از ارائه ۱۹۴ طرح شهرکسازی جدید توسط رژیم صهیونیستی در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داده که شامل احداث ۲۶ هزار واحد مسکونی و مصادره ۳۰ هزار دونم از اراضی فلسطینیان می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس هند موجی از عملیات گسترده را علیه حزب جماعت اسلامی، گروه سیاسی ممنوعه در کشمیر، انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه مشکوک در ۲۰ مایلی شرق بندر خورفکان امارات در دریای عمان خبر داده و اعلام کرده مقامات در حال بررسی این واقعه هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قزاقستان ۱۸ تُن کمک‌های بشردوستانه شامل دارو،تجهیزات پزشکی و اقلام اولیه و یک تیم پزشکی برای کمک به آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه شمال افغانستان ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان همکاری‌های اسلامی مبلغ ۱۰۰ هزار دلار را برای کمک‌رسانی فوری به آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه ولایت کنر، به جمعیت هلال‌احمر افغانستان تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اداره محلی بلخ از امضای تفاهم‌نامه همکاری با ازبکستان برای ایجاد دهلیزهای هوایی و زمینی خبر داد که زمینه صادرات محصولات زراعتی افغانستان از جمله انار، انجیر و سبزیجات را به بازارهای آسیای میانه، اروپا و داخلی ازبکستان فراهم می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت مهاجرین طالبان از آزادی و بازگشت ۷۵۴ شهروند افغانستانی از زندان‌های پاکستان و عراق خبر داد و گفت این افراد شامل ۷۲۵ زندانی از پاکستان و ۲۹ زندانی از عراق می‌شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه و قزاقستان با امضای سند استراتژیک، از تأسیس مرکز منطقه‌ای سازمان ملل برای توسعه پایدار در آسیای مرکزی و افغانستان استقبال کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است