بین‌الملل 14:54 - 04 تیر 1401
عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان بر ضرورت تسریع روند تشکیل دولت در این کشور تاکید کرد و سفیر عربستان سعودی را سفیر فتنه خواند.

حزب‌الله: سفیر فتنه نمی‌خواهد که کشور از بحران خارج شود

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، شیخ «نبیل قاووق» عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان می‌گوید که واقعیت دشوار لبنان مستلزم تسریع در تشکیل دولت و کار بر روی دستاوردهای ملموس به ویژه تلاش برای تامین داروهای بیماریهای مزمن و غیرقابل، آرد و برق و نیازهای ضروری و مبارزه با قیمت های دیوانه‌کننده است.

وی با اشاره به دخالت‌های سفیر عربستان سعودی در لبنان، گفت: «در لبنان سفیر فتنه نمی‌خواهد کشور آرام بگیرد یا از بحران خارج شود، بلکه برای تحریک و فتنه‌انگیزی میان لبنانی‌ها، کار می‌کند، بنابراین در امور لبنان دخالت می‌کند و بعد ادعا می‌کند که عربستان سعودی در فاصله‌ای یکسان با لبنانی‌ها قرار دارد و از لبنان می خواهد که در امور داخلی کشورهای عربی دخالت نکند. گویی که سفیر لبنان یا حزب‌الله است که در تشکیل دولت عربستان یا  انتخاباتی ارگ در عربستان باشد، دخالت می‌کنند».

شیخ قاووق سکوت در قبال دخالت‌های سفیر عربستان سعودی را مایه شرمساری دانست و برای همه مدعیان حاکمیت و بی طرفی مایه رسوایی دانست و گفت که اگر مسئولان ذیربط نمی‌توانند نان و دارو تهیه کنند، باید عزت لبنانی‌ها را حفط و از آن در مقابل سوء استفاده و دخالت سفیر فتنه، دفاع کنند، زیرا این کمترین وظیفه است.

 عضو شورای مرکزی حزب‌الله لبنان در ادامه با تاکید بر این‌که مقاومت امروز در بهترین حالت خود قرار دارد، افزود: «درست است که تهدیدات اسرائیل وجود دارد، اما به هیچ یک از اهداف خود اعم از روانی، سیاسی و رسانه‌ای دست نخواهد یافت. همه تهدید‌ها دارای اهداف داخلی اسرائیلاست، اما نتوانسته شهرک‌نشینان و اسرائیلی‌ها را از دریای وحشت و ترس از مقاومت خارج کند، زیرا همه اسرائیلی ها متوجه شده‌اند که هیچ شهر، شهرک یا تاسیسات راهبردی اسرائیل وجود ندارد که از تیررس موشک‌های مقاومت خارج باشد».

انتهای پیام/م


11604415
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام آمریکایی ناشناس ادعا کرد که جنبش حماس تنها ۲۴ ساعت فرصت دارد نیرو‌های خود را از مناطق پشت «خط زرد» در غزه خارج کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پادشاه انگلیس با سلب آخرین عناوین از برادرش اندرو و اخراج او از اقامتگاه سلطنتی، عملاً او را از خاندان سلطنتی کنار گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیته بین‌المللی صلیب سرخ امروز با ابراز نگرانی عمیق نسبت به وخامت اوضاع انسانی در غزه همزمان با نزدیک شدن زمستان، هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری پلیس و صد‌ها هزار یهودی حریدی در قدس اشغالی بر سر سربازی اجباری، به کشته شدن یک صهیونیست حریدی و زخمی شدن یک افسر پلیس انجامید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن پست گزارش داد تصمیم آمریکا برای از سرگیری آزمایش‌های تسلیحات هسته‌ای، تلاش ترامپ برای تثبیت خود به عنوان رئیس‌جمهور صلح را تضعیف می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پسر ۱۱ ساله اهل خان یونس، پس از انفجار یک شی مشکوک به جا مانده از ارتش جنایتکار اسرائیلی، با سوختگی‌های عمیق درجه سه در وضعیت بحرانی قرار دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای عالی اسرائیل برنامه‌ریزی ساخت ۱۹۷۳ واحد شهرک‌سازی جدید در کرانه باختری را تصویب کرده که این اقدام، دهن‌کجی آشکار به قوانین بین‌المللی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در دیدار روسای جمهور آمریکا و چین، توافق‌هایی در زمینه فلزات کمیاب، فنتانیل، تراشه‌های هوش مصنوعی و همکاری درباره اوکراین حاصل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نظرسنجی جدیدی نشان داد که مکرون با سقوط به تنها ۱۱ درصد محبوبیت، رسما به کم‌محبوبیت‌ترین رئیس‌جمهور فرانسه در ۴۰ سال اخیر تبدیل شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان با پیروزی ۲ بر ۱ مقابل ایران در فینال رقابت‌های آسیایی ۲۰۲۵، برای اولین بار در تاریخ این رقابت‌ها به عنوان قهرمانی آسیا دست یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است