علمی فناوری 15:01 - 27 مهر 1399
انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد مسابقه اینستاگرامی سوالات الکتریکی (Electrical Questions) یا EQ را برگزار می‌کند.

مسابقه دانشجویی «سوالات الکتریکی»

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این مسابقه طی روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۷ و ۲۸ مهرماه ساعت ۲۰ برگزار می‌شود و در هر شب ۱۰ سوال ارائه می‌شود. شب اول سوالات به زبان فارسی و شب دوم به زبان انگلیسی است.

سوالات مرتبط با رشته مهندسی برق است و زمان ارسال پاسخ‌ها تا ساعت ۲۱ همان شب پایان می‌یابد. هرچه مدت زمان پاسخگویی کمتر باشد، پاسخ‌های درست امتیاز مثبت بیشتری دریافت می‌کنند و علاوه بر اولین نفری که در سریع‌ترین زمان پاسخ‌های درست را ارسال کند، به تعدادی از افرادی که به تمام سوالات پاسخ درست دهند، به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.

این مسابقه با همکاری سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به کانال انجمن به آی‌دی @eessc و همچنین به صفحه اینستاگرام انجمن علمی مهندسی برق دانشگاه فردوسی مشهد به آدرس https://instagram.com/eessc_fum مراجعه کنند.

انتهای پیام


10768959
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در استان تهران اعلام کردند، کلاس‌های نیمسال دوم از روز شنبه (۹ اسفند) تا پایان سال به صورت مجازی برگزار می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان سازوکاری را کشف کرده‌اند که توضیح می‌دهد چرا ورزش منظم از مغز در برابر پیری محافظت می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، اولویت نخست این شورا را حمایت از تولید و تولیدکننده در صنایع مختلف و در میز تخصصی فولاد به‌طور ویژه فولاد صنعت مادر برشمرد و افزود: تولید دغدغه جدی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فنی مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی گفت: مرکز نور با رونمایی از سامانه پیشگام «گفتگوی هوشمند با تفاسیر»، ضمن افشای خطا‌های فاحش و سوگیری‌های مدل‌های خارجی، پاسخی فناورانه و مستند برای تعمیق معارف وحیانی و مقابله با تحریف در عصر دیج...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش و مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) در یک تماس تلفنی، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و تقویت حضور ایران در این سازمان بین‌المللی تأکید کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» متخصص طب سنتی گفت: سردرد عارضه‌ای آزاردهنده برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روزه‌داری فواید زیادی برای بدن دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بهتر است افراد پس از صرف غذا به سراغ خواب و یا استراحت‌های طولانی نروند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه پیام‌نور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تمامی کلاس‌های آموزشی دانشجویان دانشگاه پیام نور در همه مقاطع تحصیلی از شنبه، نهم تا پایان اسفندماه ۱۴۰۴ به صورت مجازی برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است