بین‌الملل 19:26 - 05 اسفند 1399

اعتراضات خیابانی در گرجستان/معترضین خواستار برگزاری انتخابات شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، نمایندگان گروه‌های معترض و هواداران آنها در گرجستان در اعتراض به بازداشت رهبر حزب «جنبش اتحاد ملی» از احزاب مخالف دولت این کشور، دست به اعتراضات خیابانی زدند.

پیشتر «گیگا بوکریا» معاون اول سابق وزیر خارجه گرجستان و «نینو بورجانادزه» رئیس پیشین پارلمان گرجستان از هواداران خود خواسته بودند تا در اعتراض به بازداشت «نیکا ملیا» رهبر حزب «جنبش اتحاد ملی» به خیابان آمده و خواستار برگزاری انتخابات جدید در این کشور شوند.

در همین رابطه، «کاتیا دکانویدزه» از رهبران معترضین و رئیس سابق پلیس ملی اوکراین در گفتگو با خبرنگاران گفت: ما میدان را رها نخواهیم کرد و تا آخر پای نیکا، اپوزیسیون، آزادی و استقلال ایستاده‌ایم. هیچکس نمی‌تواند ما را به گذشته بازگرداند.

لازم به ذکر است، «سالومه زورابیشویلی» رئیس جمهور گرجستان امروز سه شنبه با صدور فرمانی «ایراکلی گاریباشویلی» را به سمت نخست‌وزیری این کشور منصوب کرد.

پارلمان گرجستان روز گذشته به گاریباشویلی رأی اعتماد داده بود.

گاریباشویلی پیش از این وزیر دفاع گرجستان بود و این برای دومین است که به سمت نخست وزیر منصوب می‌شود. وی برای نخستین بار در سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ میلادی این سمت را عهده‌دار شده بود.

دلیل انتخاب وی به این سمت، استعفای «گئورگیا گاخاریا» از این سمت است. گاخاریا هفته گذشته از سمت نخست وزیری گرجستان کناره گیری کرده بود.

دلیل این کناره گیری، مخالفت گاخاریا با بازداشت «نیکا ملیا» رهبر حزب «جنبش اتحاد ملی» بود که از مخالفان دولت فعلی این کشور محسوب می‌شود.


10964689
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه قدرتمند حزب الله عراق به نیرو‌های خود دستور داده است که برای سناریوی یک جنگ طولانی در صورت حمله آمریکا به ایران آماده شوند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عربستان در تماس با همتای عمانی خود ضمن استقبال از روند مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها به تقویت ثبات و امنیت پایدار در منطقه منجر شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه منبع آگاه به رویترز گفتند ادعای دونالد ترامپ مبنی بر اینکه ایران به‌زودی موشکی خواهد ساخت که به ایالات متحده برسد، با ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا همخوانی ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان شب گذشته با بمباران مناطقی در کابل، قندهار و پکتیا، تنش‌ها با دولت طالبان را به سطحی تازه رساند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس در میان گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال استفاده آمریکا از پایگاه دیه‌گو گارسیا برای حمله به ایران، تأکید کرد لندن بر حمایت از روند سیاسی میان واشنگتن و تهران متمرکز است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد نخستین یگان پهپاد‌های انتحاری ارتش این کشور با نام «نیروی ضربت عقرب» برای عملیات آماده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه به‌ای‌بی‌سی نیوز گفته‌اند فرمانده سنتکام و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در جلسه‌ای با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است