بین‌الملل 09:10 - 27 مهر 1399
روزنامه وال استریت ژورنال گزارش کرد، دولت پکن به واشنگتن هشدار داده ممکن است در پاسخ به پیگرد قضایی اساتید دانشگاه چینی از بابت اتهام ارتباط با ارتش کشورشان، آمریکایی‌ها حاضر در چین را دستگیر کند.

چین، آمریکا را به تلافی بازداشت‌های خودسرانه تهدید کرد

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، روزنامه وال استریت ژورنال با استناد به منابع آگاه ناشناس نوشت، مقامهای چینی هشدارهای مکرری را از طریق چندین مجاری مختلف به مقامهای دولت آمریکا مطرح ساخته‌اند.

این نشریه در ادامه نوشت، پیام چین این بوده که آمریکا باید به پیگرد قضایی اساتید دانشگاه چینی در دادگاه‌های آمریکا پایان دهد و یا در غیر این صورت آمریکایی‌های ساکن چین ممکن است خودشان را در وضعیت نقض قوانین چین بیابند.

وزارت امور خارجه آمریکا در اعلامیه‌ای به تاریخ 14 سپتامبر به منظور هشدار در قبال سفر به چین عنوان کرد، دولت پکن از بازداشت خودسرانه و ممنوعیت خروج در قبال شهروندان آمریکایی و دیگران استفاده می‌کند تا "اهرم چانه زنی با دولتهای خارجی به دست بیاورد".

کاخ سفید پرسشها در این خصوص را به وزارت امور خارجه ارجاع داد و این وزارتخانه نیز در بیانیه‌ای ایمیلی عنوان کرد، "به دولت چین از جمله در عالی‌ترین سطوح نگرانی ما درباره استفاده اجباری چین از ممنوعیت خروج در قبال شهروندان آمریکایی و شهروندان کشورهای دیگر را ابراز کرده و به این کار تا زمانی که ما شاهد یک فرآیند عادلانه و شفاف باشیم ادامه خواهیم داد."

سفارت چین در واشنگتن به درخواست برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ نداد.

ماه ژوئیه وزارت امور خارجه آمریکا اعلام داشت اف.بی.آی سه تبعه چینی را به خاطر پنهان کردن عضویتشان در ارتش خلق چین در زمان طرح درخواست روادید برای انجام تحقیقات در انستیتوهای آکادمیک آمریکا دستگیر کرده است.

انتهای پیام


10767922
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند که کاخ سفید دست‌کم برای دو ماه آینده بر اجرای قرنطینه و تحریم‌های نفتی ونزوئلا تمرکز می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع امنیتی می‌گوید ۷ نفر در پی انفجار در مسجدی در پایتخت شمال شرقی نیجریه جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انگلیس، فرانسه و شماری از متحدان شهرک‌سازی‌ها در کرانه باختری را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم انتشار چند سری از اسناد مرتبط با جفری اپستین، مجرم جنسی بدنام آمریکایی هنوز هزاران سند فاش نشده از او وجود دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه از ابتدای روز ۱۵ پهپاد را در مسیر مسکو سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیش از ۱۰۰ شهرک‌نشین غیرقانونی اسرائیلی به مسجد الاقصی در شرق قدس اشغالی یورش بردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان الجزایر به اتفاق آرا استعمار فرانسه را جرم دانست و خواستار عذرخواهی و جبران کامل خسارات مادی و معنوی توسط پاریس شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین پس از آنکه واشنگتن اعلام کرد قصد دارد در سال ۲۰۲۷ تعرفه بر تراشه‌های چینی را افزایش دهد، از آمریکا خواست تا «اشتباهات خود را اصلاح کند».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مکرون و دبیرکل ناتو توافق کردند که از ماه آینده میلادی تلاش‌ها برای ارائه تضمین‌های امنیتی به اوکراین را ادامه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین پس از حدود چهار سال جنگ، با کمبود نیرو و فرسایش دفاعی روبه‌روست و با وجود کمک‌های مالی بزرگ، چشم‌انداز پیروزی نظامی را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است