علمی فناوری 11:27 - 16 اسفند 1399
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: از حدود ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان و ۱۴۰۰ شرکت خلاق در کشور، حدود ۴۵ درصد در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند.

فعالیت ۴۵ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال

به گزارش ایسنا، مهدی محمدی درباره اهمیت توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور، گفت: فناوری‌های دیجیتال همه ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده است. بنابراین همه دستگاه اجرایی باید در زمینه گسترش و بهبود این حوزه کمک کنند تا بتوانیم نقطه ضعف‌ها را برطرف کنیم.

محمدی همچنین بیان کرد: تمام تلاش خود را به‌کار بسته‌ایم تا از استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز نوآوری تخصصی حمایت کنیم. حمایت‌های مالی از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از پژوهش‌ها و تحقیقات دانشگاهی در قالب توسعه فناوری‌ از جمله این حمایت‌ها است.

وی افزود: تلاش کردیم آنچه که مورد نیاز توسعه کشور است را بومی‌سازی کنیم. مجموع این حمایت سبب شده است که ظرفیت نسبتا خوبی در حوزه دانش‌بنیان به ویژه در اقتصاد دیجیتال، میکروالکترونیک، الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، نرم‌افزار و کسب و کارهای اینترنتی ایجاد کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: از حدود ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان و ۱۴۰۰ شرکت خلاق در کشور، حدود ۴۵ درصد در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، محمدی همچنین گفت: ما باید ظرفیت‌های موجود در بخش‌های خصوصی را به رسمیت بشناسیم و برای آن مانع ایجاد نکنیم. ما هنوز در حوزه حمل و نقل و سلامت مشکل دیجیتالی داریم. درحال حاضر با توجه به ظرفیتی که در حال شکل‌گیری است، امید داریم این فرآیند با سرعت بیشتری پیش رود.

انتهای پیام


10979092
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: با توجه به وضعیت کنونی کشور، مدارس مانند سایر بخش‌ها باید مصرف آب و انرژی خود را مطابق شرایط مدیریت کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی مدارس گفت: در سال‌های اخیر بیش از ۸ میلیون مترمربع آسفالت و ایزوگام در محوطه مدارس کشور اجرا شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مقارنه ماه و سیاره زحل، همچنین قرار داشتن ماه در تربیع اول و فرصت رصد گودال‌ها و دیگر عوارض سطح ماه، از رویداد‌های نجومی هفته پیش‌رو است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معمولا از ملاتونین به عنوان دارویی برای رفع بی‌خوابی استفاده می‌کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گیاه اسطوخودوس برای مغز بسیار مفید است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کارگروه دیالیز انجمن تجهیزات پزشکی گفت: بدهی دولت به شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی زیاد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: شیوه مطالبه‌گری پرستاران نباید به گونه‌ای باشد که با زیاده‌خواهی، اشتباه گرفته شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید می‌گوید تمرینات ورزشی خانگی می‌توانند به طور موثری درد زانو ناشی از پارگی غضروف و آرتروز را، بدون فیزیوتراپی، تسکین دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس تازه‌ترین گزارش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، در هفته پایانی آبان‌ماه (۲۴ تا ۳۰ آبان) امسال ۱۳۲ زمین‌لرزه در پهنه ایران‌زمین به وقوع پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، با انتقاد از کیفیت پایین خودرو‌های تولید داخل تاکید کرد که اصلاح صنعت خودروسازی کشور ضروری است و ادامه روند فعلی جان هزاران نفر در جاده‌ها را تهدید می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است