علمی فناوری 11:27 - 16 اسفند 1399
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: از حدود ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان و ۱۴۰۰ شرکت خلاق در کشور، حدود ۴۵ درصد در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند.

فعالیت ۴۵ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه اقتصاد دیجیتال

به گزارش ایسنا، مهدی محمدی درباره اهمیت توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور، گفت: فناوری‌های دیجیتال همه ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر خود قرار داده است. بنابراین همه دستگاه اجرایی باید در زمینه گسترش و بهبود این حوزه کمک کنند تا بتوانیم نقطه ضعف‌ها را برطرف کنیم.

محمدی همچنین بیان کرد: تمام تلاش خود را به‌کار بسته‌ایم تا از استارتاپ‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و مراکز نوآوری تخصصی حمایت کنیم. حمایت‌های مالی از طریق صندوق نوآوری و شکوفایی و حمایت از پژوهش‌ها و تحقیقات دانشگاهی در قالب توسعه فناوری‌ از جمله این حمایت‌ها است.

وی افزود: تلاش کردیم آنچه که مورد نیاز توسعه کشور است را بومی‌سازی کنیم. مجموع این حمایت سبب شده است که ظرفیت نسبتا خوبی در حوزه دانش‌بنیان به ویژه در اقتصاد دیجیتال، میکروالکترونیک، الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، نرم‌افزار و کسب و کارهای اینترنتی ایجاد کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: از حدود ۶ هزار شرکت دانش‌بنیان و ۱۴۰۰ شرکت خلاق در کشور، حدود ۴۵ درصد در حوزه اقتصاد دیجیتال هستند.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، محمدی همچنین گفت: ما باید ظرفیت‌های موجود در بخش‌های خصوصی را به رسمیت بشناسیم و برای آن مانع ایجاد نکنیم. ما هنوز در حوزه حمل و نقل و سلامت مشکل دیجیتالی داریم. درحال حاضر با توجه به ظرفیتی که در حال شکل‌گیری است، امید داریم این فرآیند با سرعت بیشتری پیش رود.

انتهای پیام


10979092
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف منظم شیرینی‌جات می‌تواند باعث مشکلات سلامتی، از جمله افزایش وزن و کاهش حساسیت به انسولین شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پلتفرم‌های امنیت سایبری پس از کشف یک آسیب‌پذیری امنیتی جدی در برنامه پیام‌رسان واتس‌اپ، زنگ خطر را به صدا درآورده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دنباله‌دار 3I/ATLAS پیش از ناپدید شدن در فضا،  با خروج از منظومه شمسی، فورانی دیدنی را رقم زد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفع کلسیم از بدن دلایلی دارد که باید به آن توجه کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان از یک چسب مولکولی پیشگام رونمایی کرده‌اند که می‌تواند سلول‌های سرطانی را به
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: در حال حاضر تعرفه نظام روانشناسی پایین است و باید توجه بیشتری به این حوزه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت از ابلاغ دستورالعمل جدید پرداخت کارانه گروه پرستاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری INOTEX، بزرگ‌ترین گردهمایی بازیگران زیست‌بوم نوآوری کشور، بار دیگر آماده می‌شود تا استارتاپ‌ها، شرکت‌های فناور، سرمایه‌گذاران و ایده‌پردازان را زیر یک سقف جمع کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی سازمان سنجش گفت: تا کنون بیش از ۱۱۰ هزار نفر از داوطلبان آزمون دکتری کارت خود را دریافت کرده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه مصوبه «مسائل، راهبردها، اقدامات ملی و تقسیم کار دستگاهی در زمینه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف دخانیات در کشور» که در جلسه ۹۲۲ تاریخ ۲۲ مهرماه ۱۴۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای ...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است