علمی فناوری 18:43 - 13 فروردین 1399
دکتر یوسف ثبوتی عضو پیوسته فرهنگستان علوم و چهره ماندگار فیزیک کشور در پیامی درگذشت دکتر جواد بهبودیان استاد برجسته ریاضی و آمار را تسلیت گفت.

پیام تسلیت چهره ماندگار فیزیک کشور در پی درگذشت دکتر جواد بهبودیان

به گزارش ایسنا، در متن پیام دکتر ثبوتی آمده است: "دکتر جواد بهبودیان رحمت خدا بر او باد. در سال ۱۳۴۴ به عنوان یک آمار-ریاضی دان به‌ دانشگاه پهلوی شیراز پیوست. جوان باریک اندام و آرام و آداب دانی بود. هم سن و سال بودیم و خیلی زود با هم دوست شدیم. سال بعد در عروسی اش پای کوبی و دست افشانی کردیم. رفت و آمدهایمان بیشتر شد و صورت خانوادگی پیدا کرد. بچه هایمان با هم دیگر بزرگ شدند.

دکتر بهبودیان بنیانگذار آمار ریاضی در کشور است. سهم بزرگی در گسترش دانشگاه شیراز دارد.

فقدانش را به همسر گرامی اش خانم ناهید، و فرزندانش، خانم دکتر گل آرا و علی از طرف خود و همسرم تسلیت میگویم.

یوسف ثبوتی"

انتهای پیام

 


10465592
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان از تخصیص امتیاز ویژه برای پذیرفته‌شدگان مرحله اول المپیاد علمی کشور در تسهیلات بنیاد ملی نخبگان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزارت علوم برای تقویت رشته‌های نوظهور، سال آینده در هفت رشته تخصصی دانشجو به خارج اعزام می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به آخرین وضعیت ذخایر دارویی کشور، نسبت به موجودی پایین کارخانه‌ها و داروخانه‌ها هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» استرس محرکی است که شروع برخی بیماری‌ها را تسریع می‌کند و می‌تواند منجر به ریزش مو شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل OpenAI با یک طرح بلندپروازانه به دنبال یافتن راهی به فضا برای آینده هوش مصنوعی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس انجمن شرکت‌های پخش دارو و مکمل‌های انسانی، شرکت‌های پخش از بازار دارو ۱۵۷ همت طلب دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بین سرعت غذا خوردن و وضعیت روانی با روده و مغز ارتباط وجود دارد، به گونه‌ای که وقتی غذا با سرعت خورده می‌شود، هضم طبیعی مختل می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یوسف حجت با بیان اینکه مطالبه‌گری نباید شخصی باشد، از دانشجویان خواست با ارائه راهکار‌های علمی به رفع دغدغه‌های کشور کمک کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارتون‌هایی که پر از جادو و نقض قوانین طبیعت هستند، بر توانایی کودک در تمرکز و کنترل رفتارشان تأثیر منفی می‌گذارند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است