اقتصادی 18:17 - 13 خرداد 1399
خبرگزاری ایسنا

سکه و دلار درجا زدند!

در بازار ارز، طلا و سکه امروز قیمت‌ها ثابت ماند.

سکه و دلار درجا زدند!

به گزارش ایسنا، امروز (سه‌شنبه) هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید هفت میلیون و ۴۴۰ هزار تومان است که نسبت به دیروز ثابت مانده است. همچنین هر قطعه سکه تمام آزادی طرح قدیم بدون تغییر قیمت، هفت میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت دارد.

اما هر قطعه نیم سکه با افزایش ۲۰ هزار تومانی، سه میلیون و ۷۷۰ هزار تومان معامله می‌شود. این در حالی است که هر قطعه ربع سکه ۳۰ هزار تومان ارزان شده و دو میلیون و ۲۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

سکه‌های یک گرمی در بازار امروز ثبات خود را حفظ کرد و یک میلیون و ۱۰۰ هزار به فروش رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار هم بدون تغییر قیمت، ۷۳۰ هزار تومان در طلافروشی‌ها معامله می‌شود.

آخرین نرخ هر اونس طلای جهانی هم ۱۷۴۳ دلار ثبت شده که سه دلار افزایش قیمت را تجربه کرده است.

در جریان معاملات ارزی نیز امروز (سه‌شنبه) در صرافی‌ها و بانک‌ها، نرخ دلار و یورو بدون تغییر ماند؛ به طوریکه صرافی‌های بانکی هر دلار آمریکا را معادل ۱۶ هزار و ۹۷۰ تومان خریدند و به قیمت ۱۷ هزار و ۷۰ تومان فروختند.

همچنین، این صرافی‌ها هر یورو را به قیمت ۱۸ هزار و ۵۰۰ تومان برای خرید نرخ گذاری کردند و معادل ۱۸ هزار و ۶۰۰ تومان فروختند.

علاوه براین، بانک‌ها نیز امروز هر دلار آمریکا را برای خرید ۱۶ هزار تومان و هر یورو را ۱۸ هزار تومان نرخ‌گذاری کردند.

انتهای پیام


10558609
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صمت گفت:هرواحد صنعتی که در کشور ایجاد می‌شود، ستون فقرات اقتصاد ملی را استوارتر می‌سازد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال روزانه حدود ۱۸۰ میلیون لیتر فرآورده و حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، از نصب و راه‌اندازی بالاترین ظرفیت نیروگاه خورشیدی پشت‌بامی بر روی ۱۰۰۰ نقطه شامل ساختمان‌های اداری، مسکونی، تجاری و عمومی در تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:با توجه به نزدیکی این فرودگاه به فرودگاه امام خمینی (ره) و فرودگاه‌های تهران، سرمایه‌گذاری موازی در این حوزه توجیه‌پذیر نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مقاوم سازی مسکن روستایی در کشور زمینه ساز کاهش خسارت در بلایای طبیعی شده که همین امر باعث استقبال بیشتر متقاضیان در روند نوسازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است