فرهنگی‌هنری 09:24 - 03 آبان 1399

رقابت ۲۶۳ نفر برای دریافت جایزه آسترید لیندگرن امسال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مای‌نیوزدسک، در جایزه ادبی یادبود آسترید لیندگرن سال ۲۰۲۱ که بزرگ‌ترین جایزه ادبیات کودکان جهان است، نام ۱۰ کاندیدا از ایران به چشم می‌خورد.

در جایزه سال آینده ۲۶۳ نامزد به رقابت می‌پردازند و بیش از نیم میلیون دلار جایزه در نظر گرفته شده است.

برنده این جایزه، که در فهرستی با جامع‌ترین خالقان کتاب‌های کودکان مطرح در سراسر جهان رقابت می‌کند، سیزدهم آوریل ۲۰۲۱ معرفی خواهد شد.

بول وستین رییس هیات داوران جایزه آسترید لیندگرن گفت: «حالا بیشتر از همیشه، کودکان و جوانان نیازمند دسترسی به ادبیاتی هستند که دیدگاه عمیق‌تری از جهان به آن‌ها می‌دهد. لیست جایزه آسترید لیندگرن گستره، کیفیت و تنوع فوق‌العاده‌ای دارد.»

نامزدهای امسال از ۶۹ کشور به این فهرست وارد شده‌اند و خیلی از آن‌ها برای نخستین بار وارد لیست شده‌اند. بریتانیا با ۲۰ نامزد در صدر لیست کشورهایی قرار دارد که دارای بیشترین تعداد نامزد برای جایزه سال ۲۰۲۱ هستند و بعد از آن سوئد با ۱۴ نامزد، نروژ با ۱۲ نامزد، ایران و فرانسه و روسیه و آمریکا هر یک با ۱۰ نامزد و هلند و پرتغال و آلمان هر یک با ۷ نامزد در مقام بعدی قرار دارند.

مارتن ساندن نویسنده و عضو هیات داوران در بیانیه‌ای گفت: «لیست جایزه آسترید لیندگرن شامل اسطوره‌های زنده و ستاره‌های آینده می‌شود. آثار آن‌ها شامل ماجراجویی‌های فوق‌العاده و بینش‌های روزمره پر از احساس و دانش روان‌شناختی، هنر بصری خارق‌العاده و شاهکارهای هجوآمیز می‌شود.»

بیش از ۱۰۰ سازمان بین‌المللی برای جایزه سال آینده نامزدهایی را معرفی کردند. کار هیات داوران جایزه آسترید لیندگرن بررسی و سنجش گستره و تنوع کار آن‌ها مقابل یکدیگر است.

مبلغ نقدی این جایزه ۵ میلیون کرون سوئد است که سالانه به یک یا چند برنده اهدا می‌شود. نویسندگان، تصویرگران و داستان‌سرایان کلامی می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

جایزه ادبی یادبود آسترید لیندگرن در سال ۲۰۰۲ توسط دولت سوئد پایه‌گذاری شد و شورای هنر سوئد مسئولیت مدیریت آن را بر عهده دارد.


10777329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دو بخش رقابتی مسابقه سینمای بین‌الملل و جلوه‌گاه شرق در جشنواره جهانی فیلم فجر میزبان طیف متنوعی از فیلم‌ها است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهدای ایران اسلامی یکی پس از دیگری باعث افتخار این آب و خاک هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب به بسیجی‌ها توصیه‌های مهمی کرده‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «پزشک دربار» از پنجشنبه ۶ آذرماه، هر روز ساعت ۱۷:۳۰ از شبکه سلامت پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک بانوی بسیجی از تاثیر فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مسیر زندگی‌ و موفقیتش سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال اکشن «سرگردان» با موضوع فساد سازمان‌یافته در ساختار سیاسی کره جنوبی از پنجشنبه ۶ آذرماه هر شب ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود و بازپخش آن نیز روز بعد ساعت ۱۳ خواهد بود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست فرهنگسرای امید از برگزاری رویداد «نوجوان بدون مرز» با هدف فراهم کردن بستری برای نقش‌آفرینی بین‌المللی نوجوانان ایرانی خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «دشتستان» سریالی است که این شب‌ها از آنتن شبکه یک در حال پخش است. این سریال زندگی شش جوان دانشجو را که هر کدام از شهری برای تحصیل به تهران آمده‌اند به تصویر می‌کشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کاوه آهنین‌جان، بازیگری که همواره به دنبال کشف ابعاد جدید در نقش‌هایش است، این بار با ایفای نقش «سمیر» در سریال «الگوریتم» مخاطبان را غافلگیر کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است