فرهنگی‌هنری 09:24 - 03 آبان 1399

رقابت ۲۶۳ نفر برای دریافت جایزه آسترید لیندگرن امسال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مای‌نیوزدسک، در جایزه ادبی یادبود آسترید لیندگرن سال ۲۰۲۱ که بزرگ‌ترین جایزه ادبیات کودکان جهان است، نام ۱۰ کاندیدا از ایران به چشم می‌خورد.

در جایزه سال آینده ۲۶۳ نامزد به رقابت می‌پردازند و بیش از نیم میلیون دلار جایزه در نظر گرفته شده است.

برنده این جایزه، که در فهرستی با جامع‌ترین خالقان کتاب‌های کودکان مطرح در سراسر جهان رقابت می‌کند، سیزدهم آوریل ۲۰۲۱ معرفی خواهد شد.

بول وستین رییس هیات داوران جایزه آسترید لیندگرن گفت: «حالا بیشتر از همیشه، کودکان و جوانان نیازمند دسترسی به ادبیاتی هستند که دیدگاه عمیق‌تری از جهان به آن‌ها می‌دهد. لیست جایزه آسترید لیندگرن گستره، کیفیت و تنوع فوق‌العاده‌ای دارد.»

نامزدهای امسال از ۶۹ کشور به این فهرست وارد شده‌اند و خیلی از آن‌ها برای نخستین بار وارد لیست شده‌اند. بریتانیا با ۲۰ نامزد در صدر لیست کشورهایی قرار دارد که دارای بیشترین تعداد نامزد برای جایزه سال ۲۰۲۱ هستند و بعد از آن سوئد با ۱۴ نامزد، نروژ با ۱۲ نامزد، ایران و فرانسه و روسیه و آمریکا هر یک با ۱۰ نامزد و هلند و پرتغال و آلمان هر یک با ۷ نامزد در مقام بعدی قرار دارند.

مارتن ساندن نویسنده و عضو هیات داوران در بیانیه‌ای گفت: «لیست جایزه آسترید لیندگرن شامل اسطوره‌های زنده و ستاره‌های آینده می‌شود. آثار آن‌ها شامل ماجراجویی‌های فوق‌العاده و بینش‌های روزمره پر از احساس و دانش روان‌شناختی، هنر بصری خارق‌العاده و شاهکارهای هجوآمیز می‌شود.»

بیش از ۱۰۰ سازمان بین‌المللی برای جایزه سال آینده نامزدهایی را معرفی کردند. کار هیات داوران جایزه آسترید لیندگرن بررسی و سنجش گستره و تنوع کار آن‌ها مقابل یکدیگر است.

مبلغ نقدی این جایزه ۵ میلیون کرون سوئد است که سالانه به یک یا چند برنده اهدا می‌شود. نویسندگان، تصویرگران و داستان‌سرایان کلامی می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

جایزه ادبی یادبود آسترید لیندگرن در سال ۲۰۰۲ توسط دولت سوئد پایه‌گذاری شد و شورای هنر سوئد مسئولیت مدیریت آن را بر عهده دارد.


10777329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر با حضور هنرمندان و مهمانان و اجرای محمدرضا شهیدی فرد آغاز به کار کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه چهل و چهارمین جشنواره ملی فیلم فجر با حضور هنرمندان و مهمانان برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چند فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین دوره جشنواره فیلم فجر در پی استقبال مخاطبان امشب ۲۲ بهمن در سانسی فوق‌العاده روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نامزد‌های مسابقه تبلیغات چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه‌های رادیویی معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران، هم‌گام با قدم‌های استوار مردم بصیر و فهیم کشورمان، لحظات پرشور و حضور بی‌شمار آنها را روایت کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر امسال وارد چهلم‌و‌یکمین سال حیات خود شد و شبکه‌های رادیویی طبق سنن گذشته این رویداد فرهنگی و هنری را پوشش می‌دهند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ملت ایران انتخاب کرده‌اند تا آزاده باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هویت پرچم ایران به نشان زیبای الله گره خورده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سومین روز از چهل و یکمین جشنواره موسیقی فجر با ۵ اجرا در سالن‌های تهران برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ «جاوید ایران» به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران منتشر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است