فرهنگی‌هنری 09:24 - 03 آبان 1399

رقابت ۲۶۳ نفر برای دریافت جایزه آسترید لیندگرن امسال

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مای‌نیوزدسک، در جایزه ادبی یادبود آسترید لیندگرن سال ۲۰۲۱ که بزرگ‌ترین جایزه ادبیات کودکان جهان است، نام ۱۰ کاندیدا از ایران به چشم می‌خورد.

در جایزه سال آینده ۲۶۳ نامزد به رقابت می‌پردازند و بیش از نیم میلیون دلار جایزه در نظر گرفته شده است.

برنده این جایزه، که در فهرستی با جامع‌ترین خالقان کتاب‌های کودکان مطرح در سراسر جهان رقابت می‌کند، سیزدهم آوریل ۲۰۲۱ معرفی خواهد شد.

بول وستین رییس هیات داوران جایزه آسترید لیندگرن گفت: «حالا بیشتر از همیشه، کودکان و جوانان نیازمند دسترسی به ادبیاتی هستند که دیدگاه عمیق‌تری از جهان به آن‌ها می‌دهد. لیست جایزه آسترید لیندگرن گستره، کیفیت و تنوع فوق‌العاده‌ای دارد.»

نامزدهای امسال از ۶۹ کشور به این فهرست وارد شده‌اند و خیلی از آن‌ها برای نخستین بار وارد لیست شده‌اند. بریتانیا با ۲۰ نامزد در صدر لیست کشورهایی قرار دارد که دارای بیشترین تعداد نامزد برای جایزه سال ۲۰۲۱ هستند و بعد از آن سوئد با ۱۴ نامزد، نروژ با ۱۲ نامزد، ایران و فرانسه و روسیه و آمریکا هر یک با ۱۰ نامزد و هلند و پرتغال و آلمان هر یک با ۷ نامزد در مقام بعدی قرار دارند.

مارتن ساندن نویسنده و عضو هیات داوران در بیانیه‌ای گفت: «لیست جایزه آسترید لیندگرن شامل اسطوره‌های زنده و ستاره‌های آینده می‌شود. آثار آن‌ها شامل ماجراجویی‌های فوق‌العاده و بینش‌های روزمره پر از احساس و دانش روان‌شناختی، هنر بصری خارق‌العاده و شاهکارهای هجوآمیز می‌شود.»

بیش از ۱۰۰ سازمان بین‌المللی برای جایزه سال آینده نامزدهایی را معرفی کردند. کار هیات داوران جایزه آسترید لیندگرن بررسی و سنجش گستره و تنوع کار آن‌ها مقابل یکدیگر است.

مبلغ نقدی این جایزه ۵ میلیون کرون سوئد است که سالانه به یک یا چند برنده اهدا می‌شود. نویسندگان، تصویرگران و داستان‌سرایان کلامی می‌توانند در این رقابت شرکت کنند.

جایزه ادبی یادبود آسترید لیندگرن در سال ۲۰۰۲ توسط دولت سوئد پایه‌گذاری شد و شورای هنر سوئد مسئولیت مدیریت آن را بر عهده دارد.


10777329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ درباره گلایه‌های استاد شهرام ناظری گفت: استاد شهرام ناظری یکی از عزیزان موثر در هنر موسیقی ایران بوده و هست. اگر نکته‌ای داشته باشند ما در خدمت ایشان هستیم
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ درباره گلایه‌های استاد شهرام ناظمی گفت: استاد شهرام ناظری یکی از عزیزان موثر در هنر موسیقی ایران بوده و هست. اگر نکته‌ای داشته باشند ما در خدمت ایشان هستیم
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت میلاد حضرت علی (ع) و گرامیداشت روز پدر، شبکه نمایش در روز‌های پنج‌شنبه، جمعه و شنبه ۱۱، ۱۲ و ۱۳ دی ماه مجموعه‌ای ویژه از فیلم‌های سینمایی را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی و اجرای سمفونی ایرانمرد به منظور گرامی داشت شهید سردار سلیمانی در تالار وحدت برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاسی صداوسیما باور دارد که این معاونت پیشتاز مسیر تحول رسانه ملی بوده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فلاح‌فر گفت: پایه اصلی کار داستانی یا مستند در مورد شخصیت‌ها چه در ایران و چه در تمام دنیا پژوهش است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عباس طاهریان، اجرای فصل جدید مسابقه «ماندنی‌ها» از شبکه نسیم را برعهده دارد؛ مسابقه‌ای مهیج در حوزه اطلاعات عمومی‌که در این فصل بر صمیمیت خانوادگی تمرکز بیشتری کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده پویانمایی «محافظان جنگل» بر ضرورت نگاه بلندمدت فرهنگی به آموزش محیط‌زیست برای کودکان و نوجوانان تاکید کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کتاب «باران ظهر جمعه» روایتِ زندگیِ شهید «مکرمه حسینی» از شهدای انفجار گلزار شهدای کرمان در چهارمین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دهمین جشنواره ملی اسباب‌بازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «بازی، حالِ خوش زندگی» از ۱۰ تا ۲۷ دی ۱۴۰۴ در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است