علمی فناوری 10:59 - 01 اردیبهشت 1403
دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا بر این باورند که گام بزرگی در راستای جستجوی موجودات فضایی برداشته اند.

کشف «کلید احتمالی» برای یافتن حیات فرازمینی

دانشمندان دانشگاه کرنل آمریکا ادعا کرده اند سیاراتی که حیات بیگانه را جذب می‌کنند ممکن است رنگ بنفش متمایز از خود ساطع دهند.

دکتر لیزا کالتنگر، یکی از نویسندگان این مطالعه، گفت: ما چشمان خود را به روی دنیا‌های شگفت انگیز اطراف خود باز می‌کنیم، باکتری‌های بنفش می‌توانند در شرایط بسیار متنوعی زندگی کرده و رشد کنند و این تصور را آسان می‌کند که رنگ بنفش در دیگر عوالم احتمالا سبز است.

او افزود: ما باید یک پایگاه داده از نشانه‌های حیات ایجاد کنیم تا مطمئن شویم تلسکوپ‌های ما زندگی را از دست نمی‌دهند، اگر دقیقاً شبیه آنچه ما هر روز در اطراف خود با آن مواجه می‌شویم به نظر نرسد.

در این راستا، تیم تحقیقاتی رنگ‌ها و علائم شیمیایی انواع موجودات زنده و مواد معدنی را فهرست بندی کردند.

این مطالعه نشان داد که باکتری‌های بنفش می‌توانند از پرتو‌های مادون قرمز نامرئی برای فعال کردن فتوسنتز استفاده کنند. بنابراین، این باکتری‌ها احتمالاً قبل از ظهور در فتوسنتز نوع گیاهی خود، در زمین وجود داشتند.

دورتر از سیاره ما، باکتری‌های بنفش می‌توانند برای سیاره‌هایی که به دور ستاره‌های کوتوله قرمز سردتر می‌چرخند (شایع‌ترین نوع در کهکشان ما) مناسب باشند.

دانشمندان می‌گویند که این سیارات یک "اثر نوری" متمایز تولید می‌کنند که می‌توانیم با استفاده از تلسکوپ‌های زمینی و فضایی آن را تشخیص دهیم.

لیجا فونسیکا کویلو، اولین محقق این مطالعه گفت: اگر باکتری‌های بنفش می‌توانند روی سطح یک سیاره یخ زده، یک جهان اقیانوس، یک کره برفی یا بدن نوزادی که به دور یک ستاره سردتر می‌چرخد رشد کنند، ما اکنون ابزار‌هایی برای جستجوی آن ها داریم..

این مطالعه جدید پس از آن انجام شد که تیمی از دانشمندان دانشگاه واشنگتن پیشنهاد کردند که حیات بیگانه ممکن است در نزدیکی زمین پنهان شده باشد، به گونه‌ای که مدعی هستند ناسا می‌تواند وجود در سال ۲۰۳۰ وجود حیات فرازمینی را با پرتاب سفینه ۱۷۸ میلیون دلاری خود به قمر مشتری، اثبات کند.

منبع: دیلی میل


12048923
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانشجو‌معلمان فارغ التحصیل نیز رتبه بندی می‌شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بالای انرژی پردازشگر‌های گرافیکی و درنتیجه اختصاص احتمالی منابع بیشتر، مسیر توسعه هوش مصنوعی را با چالش مواجه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصرف بالای انرژی پردازشگر‌های گرافیکی و درنتیجه اختصاص احتمالی منابع بیشتر، مسیر توسعه هوش مصنوعی را با چالش مواجه کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوشی تاشدنی نسبتاً قدیمی سامسونگ به‌روزرسانی One UI 6.1 را دریافت کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شاید کمی دور از انتظار باشد که لینکدین پا به دنیای بازی بگذارد اما این امر به‌ تازگی به حقیقت پیوسته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرده است خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: باید بکوشیم معلم در جامعه عزت و احترام داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حساب توییتری خود، از تصویب و برقراری فوق العاده خاص در احکام کارگزینی کادر درمان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو فضاپیمای ناسا توجه ویژه‌ای به افزایش سطوح تشعشعی که مریخ در طول نزدیک شدن به بیشینه خورشیدی امسال تجربه می‌کنند، خواهند داشت تا فضانوردان را برای ماموریت‌های آینده به سیاره سرخ آماده کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است