اقتصادی 17:05 - 28 اردیبهشت 1401
چندی پیش طبق مصوبه هیئت دولت، افزایش حقوق کارکنان قراردادی وزارت نفت به صورت کارمندی و به میزان 10 درصد تعیین شد درحالی که تا پیش از آن وزارت نفت برنامه افزایش حقوق کارکنان قراردادی مطابق با قانون کار را داشت.

فارس من| افزایش حقوق کارکنان قراردادی مطابق قانون کار، نیازمند ورود دیوان عدالت اداری است

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مخاطبان خبرگزاری فارس در سامانه فارس من با ثبت سوژه‌هایی عنوان «افزایش حقوق سالیانه قرارداد موقتی‌ها طبق قانون کار» و «افزایش حقوق سالیانه قرارداد مدت معین تابع قانون کار» خواهان اصلاح افزایش حقوق خود شده‌اند.

چندی پیش طبق مصوبه هیئت دولت، افزایش حقوق کارکنان قراردادی وزارت نفت به صورت کارمندی  و به میزان 10 درصد تعیین شد درحالی که تا پیش از آن وزارت نفت برنامه افزایش حقوق کارکنان قراردادی مطابق با قانون کار را داشت.

نیروهای قراردادی وزارت نفت در سامانه فارس من عنوان کردند: نیروهای زحمتکش قرارداد مستقیم (موقت) با وجود عدم استخدام رسمی و تابع قانون کار بودن، اما در مواردی چون عیدی پایان سال و نرخ افزایش حقوق سالیانه، مشمول قانون استخدامی می‌شوند در حالی که از دیگر حقوق نیروهای رسمی محروم هستند.

در ادامه آورده شده است: در این راستا مجلس و شورای محترم نگهبان این مسیر را اصلاح نموده‌اند اما دولت با عدم تمکین از قانون، همچنان بر بی‌عدالتی سابق اصرار دارد و بخشنامه مغایر با این مصوبه در 1401.02.15، صادر نموده است. لذا از سازمان برنامه و بودجه و امور استخدامی، تقاضامندیم بخشنامه مذکور مطابق با قانون مجلس، اصلاح گردد.

در پاسخ به این مطالبه به حق نیروهای قراردادی باید توجه داشت که وزارت نفت اختیاری برای ورود و عدم رعایت مصوبه دولت را نداشته و باید این موضوع از دیوان عدالت اداری پیگیری شود.

*اصلاح افزایش حقوق نیروهای قراردادی منوط به ورود دیوان عدالت اداری

در این‌باره مهدی علی‌مددی معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت با بیان اینکه وزارت نفت تصمیم داشت افزایش حقوق کارکنان قرارداد مدت موقت و مدت معین را در قالب قانون کار اعمال کند، می‌گوید در لایحه بودجه تقدیمی هیئت دولت به مجلس شورای اسلامی، بنا بود تصمیم‌گیری درباره کارکنان قراردادی در قالب قرارداد مستقیم با دولت باشد که به تصویب مجلس نیز رسید، اما شورای نگهبان با رد این موضوع عنوان کرد که این نیروها باید تابع دستورات قانون کار باشند و سرانجام تصمیم‌گیری درباره این کارکنان تابع قانون کار به دستگاه‌ها ابلاغ شد.

به گفته علی‌مددی با این حال پس از ابلاغ لایحه بودجه در سال ۱۴۰۱، هیئت دولت مجدد این موضوع را بررسی کرد و با ارزیابی شرایط و میزان حقوق کارکنان، در نهایت ۱۵ اردیبهشت‌ماه ابلاغیه‌ای تازه صادر و بنا شد درباره نیروهای قراردادی همچون کارکنان رسمی دولت برخورد شود.

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزیر نفت با تأکید بر اینکه بر اساس ابلاغیه اولیه، وزارت نفت تصمیم داشت طبق قانون شورای عالی کار افزایش حقوق کارکنان قراردادی را لحاظ کند، گفت: ابلاغیه جدید دولت با دو روز تأخیر به وزارت نفت رسید و از آنجایی که تکلیف دولت است و قصد نداریم افزایش عمومی حقوق و دستمزد کارکنان رسمی معطل شود، مجبوریم زودتر بر اساس بخش‌نامه دولت افزایش مدنظر را برای نیروهای قراردادی و رسمی لحاظ کنیم.

علی‌مددی گفت: اگرچه در صورتی که بخشنامه دولت به هر نحوی ملغی شود، برای نمونه شورای اداری و دیوان عدالت اداری که امکان مداخله دارند، این تصمیم را ابطال کنند، متعاقب آن طبق قوانین آینده اقدام می‌کنیم.

با توجه به قصد وزارت نفت با افزایش حقوق کارکنان قراردادی مطابق با قانون کار و از طرفی مصوبه هیئت وزیران درباره افزایش 10 درصدی حقوق کارکنان قراردادی، در حال حاضر تنها مسیر اصلاح افزایش حقوق منوط به ورود دیوان عدالت اداری است.

انتهای پیام/


11565833
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۸ آبان ماه در ارتفاع ۲۴ درصد ثابت ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته مسئولان، میزان و بازپرداخت کارت رفاهی متصل به اوراق گام جهت خرید جهیزیه ایرانی مطابق با وام ازدواج خواهد بود که پیش از این وعده داده شده بود این طرح تا پایان آبان ماه اجرایی می‌شود و حالا روزشماری برای اجرای این طرح آغاز شده است....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در هفته کاری که گذشت، شاخص کل بورس با رشد ۲.۵ درصدی به ۳ میلیون و  ۱۶۸ هزار واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: با توجه به پایداری شرایط جوی شاهد کاهش کیفیت هوا در کلان شهر‌ها خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، اطلاعات مکانی (GIS) را عنصری حیاتی برای پایداری شبکه گاز دانست و گفت: لایه‌های اطلاعات مکانی با هرگونه توسعه، اصلاح یا تغییر در شبکه باید به‌روزرسانی شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تمامی محور‌های ورودی به تهران شاهد ترافیک سنگین هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان اداری و استخدامی کشور از اتصال نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور به سامانه فوریت‌های اداری «فواد ۱۲۸» خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مبارزه با آفات عمومی گفت: با توجه به پیش بینی شرایط بارش در شرق آفریقا و شبه جزیره عربستان، احتمال حمله ملخ صحرایی به استان‌های جنوبی وجود دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: حقوق افرادی که به دلیل حقوق پایین در جایگاه‌های سوخت، به مکمل‌فروشی روی آورده‌اند، بررسی می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: با استفاده از سامانه خودنویس متقاضیان به ویژه مستأجران شاهد صرفه‌جویی چشم گیر در هزینه و زمان خود هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است