سیاسی 10:09 - 02 خرداد 1401

ساخت رزم‌ناو سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی در دستور کار«نداجا» است

به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش در پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سرلشکر «سید رحیم صفوی» مشاور عالی فرماندهی کل قوا، «امیر بقایی» فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش و سردار «عبدالله عراقی» برگزار شد.

امیر دریادار ایرانی در این نشست طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: انقلاب اسلامی تا به امروز تهدیدات مختلفی را پشت سر گذاشته که این اتفاقات در دل خود تجارب گرانقدری را برای ما به همراه داشته است به شکلی که به عنوان مثال در حوزه دریایی ما از توان مأموریتی در یک منطقه محدود، امروز به جایی رسیده‌ایم که هیچ نقطه‌ای از آب‌های آزاد جهان نیست که به آن دسترسی نداشته باشیم.

وی افزود: اینکه ما به هر نقطه‌ای که آب هست می‌توانیم دسترسی داشته باشیم، این یعنی عمق راهبردی ما افزایش چشمگیری داشته است، از لحاظ راهبردی بودن نیز همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است که در لبه دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در سواحل مکران، گفت: نیروی دریایی عامل پیشرفت سواحل مکران است که با استقرار در این منطقه توانست است کارهای بزرگی انجام دهد.

دریادار ایرانی تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش با تمام توان آماده انجام مأموریت‌های محوله است که در صورت صلاح دید آماده نقش‌آفرینی است، وقتی ناوگروه ما می‌تواند در آب‌های آزاد حضور یابد و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی را تأمین کند، این نشانه توان و اقتدار دریایی جمهور اسلامی ایران است.

وی ایجاد امنیت دریایی، توسعه سواحل مکران و فرهنگ‌سازی دریایی را از دیگر مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش دانست و گفت: امروز انجام آموزش‌ها در داخل صورت می‌گیرد و تمامی تجهیزات در داخل کشورمان تولید می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی توجه ویژه‌ای به نخبگان و استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و بر اساس نقشه راهی که فرماندهی معظم کل قوا ترسیم کرده‌اند، امروز ساخت رزم‌ناوهای سنگین در دستور کار داریم.

دریادار ایرانی تصریح کرد: محدود فعالیت ما تا محدود مدار ۱۰ درجه شمالی است و اسکورت کشتی‌های تجاری و نفت کش‌ها را تا دریای سرخ و تنگه هرمز انجام می‌دهیم و در این مناطق حضور داریم.

وی گفت: تشکیل ناودسته‌های پهپادبر، ناو اطلاعاتی، ناوهای جنگالی و سایبری و ارتقا توان رزمی و نوسازی و تحرک با ارتقا سرعت و همچنین ساخت ناوگان ۱۱ فروندی از جمله برنامه‌های این نیروی برای افزایش توان عملیات نیروی دریایی ارتش است راهبردی «آجا» است.


11570298
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در دیدار اعضای کمیسیون برنامه مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در هر شرایط در دفاع از نظام اسلامی تا پای جان ایستاده‌ایم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در مهار فعالیت‌های غیرمولد است و موتور جهش تولید را روشن می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در نشست مشترک با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اهمیت تداوم و تقویت تعامل و هماهنگی بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی برای پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با انتقاد از رویه تربیت نیروی انسانی در کشور و اینکه در تربیت نیروی انسانی عملکرد خوبی نداشته‌ایم، گفت: امروز نمی‌شود با شیوه‌های دهه ۶۰، گزینش انجام داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس، با انتشار چندین پیام به مصوبه «کاهش سقف مهریه» واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی نوشت: آنچه بر من گذشت، تردیدی در مسیری که آغاز کرده‌ایم و قولی که به رئیس محترم جمهور داده‌ام، ایجاد نخواهد کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بحث از «حرمت حکومت غیر فقیه» و «لزوم ولایت فقیه» بدون درک دقیق دو مفهوم کلیدی «امور حسبیه» و «اذن فقیه» ممکن نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس صداوسیما می‌گوید در قانون هوای پاک در مورد دستگاه‌ها وظیفه ما مطالبه‌گری، پیگیری برای انجام ماموریت‌ها و وظایف است که تا حدودی انجام شده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر دیدار رهبر انقلاب با هزاران نفر از زنان و دختران و واکنش‌های گسترده به مصوبه مجلس درباره مهریه پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور اعلام کرد: بر اساس نظرسنجی‌های انجام‌شده، مهم‌ترین نارضایتی مردم تهران آلودگی هواست؛ بنابراین رضایت شهروندان در گرو کاهش این معضل خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است