سیاسی 10:09 - 02 خرداد 1401

ساخت رزم‌ناو سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی در دستور کار«نداجا» است

به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش در پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سرلشکر «سید رحیم صفوی» مشاور عالی فرماندهی کل قوا، «امیر بقایی» فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش و سردار «عبدالله عراقی» برگزار شد.

امیر دریادار ایرانی در این نشست طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: انقلاب اسلامی تا به امروز تهدیدات مختلفی را پشت سر گذاشته که این اتفاقات در دل خود تجارب گرانقدری را برای ما به همراه داشته است به شکلی که به عنوان مثال در حوزه دریایی ما از توان مأموریتی در یک منطقه محدود، امروز به جایی رسیده‌ایم که هیچ نقطه‌ای از آب‌های آزاد جهان نیست که به آن دسترسی نداشته باشیم.

وی افزود: اینکه ما به هر نقطه‌ای که آب هست می‌توانیم دسترسی داشته باشیم، این یعنی عمق راهبردی ما افزایش چشمگیری داشته است، از لحاظ راهبردی بودن نیز همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است که در لبه دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در سواحل مکران، گفت: نیروی دریایی عامل پیشرفت سواحل مکران است که با استقرار در این منطقه توانست است کارهای بزرگی انجام دهد.

دریادار ایرانی تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش با تمام توان آماده انجام مأموریت‌های محوله است که در صورت صلاح دید آماده نقش‌آفرینی است، وقتی ناوگروه ما می‌تواند در آب‌های آزاد حضور یابد و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی را تأمین کند، این نشانه توان و اقتدار دریایی جمهور اسلامی ایران است.

وی ایجاد امنیت دریایی، توسعه سواحل مکران و فرهنگ‌سازی دریایی را از دیگر مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش دانست و گفت: امروز انجام آموزش‌ها در داخل صورت می‌گیرد و تمامی تجهیزات در داخل کشورمان تولید می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی توجه ویژه‌ای به نخبگان و استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و بر اساس نقشه راهی که فرماندهی معظم کل قوا ترسیم کرده‌اند، امروز ساخت رزم‌ناوهای سنگین در دستور کار داریم.

دریادار ایرانی تصریح کرد: محدود فعالیت ما تا محدود مدار ۱۰ درجه شمالی است و اسکورت کشتی‌های تجاری و نفت کش‌ها را تا دریای سرخ و تنگه هرمز انجام می‌دهیم و در این مناطق حضور داریم.

وی گفت: تشکیل ناودسته‌های پهپادبر، ناو اطلاعاتی، ناوهای جنگالی و سایبری و ارتقا توان رزمی و نوسازی و تحرک با ارتقا سرعت و همچنین ساخت ناوگان ۱۱ فروندی از جمله برنامه‌های این نیروی برای افزایش توان عملیات نیروی دریایی ارتش است راهبردی «آجا» است.


11570298
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نگاهداری می‌گوید رشد کمتر از تورم حقوق موجب مشکلات جدی در حوزه معیشت کارکنان شده و در صورت عدم اصلاح می‌تواند به نقطه آسیب پذیر بودجه سال ۱۴۰۵ بدل شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش نظارتی دیوان محاسبات کشور ۵۴۵ دستگاه اجرایی در ارسال برنامه عملیاتی و جذب به‌موقع اعتبارات جهت ارتقای امنیت شبکه، زیرساخت‌ها و سامانه‌های اجرایی اقدام مؤثری انجام نداده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت یادداشتی با عنوان «واقع‌گرایی اقتصادی، حمایت از معیشت و اصلاح ساختارها» منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید قطع صادرات گاز به عراق به‌دلیل محدودیت‌های عملیاتی است که وقتی مرتفع شود مجدد از سر گرفته می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه می‌گوید در بودجه ۱۴۰۵ میزان درآمد‌های نفتی و یا واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای را به میزان ۷۵ درصد کاهش دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر پرتاب ماهواره‌های ایران از پایگاه فضایی روسیه و هراس از قدرت بازدارندگی ایران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، حمله تروریستی به نمازگزاران در «مسجد امام علی بن ابی‌طالب (ع)» در استان حمص سوریه را به شدت محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: وقتی می‌گویم «با تحریم باید زندگی کرد»، منظور این است که نباید جریان تولید، تجارت و پیشرفت کشور را موکول به رفع تحریم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور در پیامی میلاد خجسته حضرت مسیح (ع)، را به همه موحدان به‌ویژه هموطنان مسیحی و ارمنی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه سیدالشهداء (ع) استان تهران از برگزاری مرحله دوم رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۶» خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است