سیاسی 10:09 - 02 خرداد 1401

ساخت رزم‌ناو سنگین و ناوگان ۱۱ فروندی در دستور کار«نداجا» است

به گزارش خبرنگار مهر، نشست تخصصی مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش در پژوهشکده علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور سرلشکر «سید رحیم صفوی» مشاور عالی فرماندهی کل قوا، «امیر بقایی» فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش، امیر دریادار «شهرام ایرانی» فرمانده نیروی دریایی ارتش و سردار «عبدالله عراقی» برگزار شد.

امیر دریادار ایرانی در این نشست طی سخنانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا بویژه شهدای عملیات بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، اظهار کرد: انقلاب اسلامی تا به امروز تهدیدات مختلفی را پشت سر گذاشته که این اتفاقات در دل خود تجارب گرانقدری را برای ما به همراه داشته است به شکلی که به عنوان مثال در حوزه دریایی ما از توان مأموریتی در یک منطقه محدود، امروز به جایی رسیده‌ایم که هیچ نقطه‌ای از آب‌های آزاد جهان نیست که به آن دسترسی نداشته باشیم.

وی افزود: اینکه ما به هر نقطه‌ای که آب هست می‌توانیم دسترسی داشته باشیم، این یعنی عمق راهبردی ما افزایش چشمگیری داشته است، از لحاظ راهبردی بودن نیز همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند نیروی دریایی یک نیروی راهبردی است که در لبه دفاعی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به اقدامات نیروی دریایی ارتش در سواحل مکران، گفت: نیروی دریایی عامل پیشرفت سواحل مکران است که با استقرار در این منطقه توانست است کارهای بزرگی انجام دهد.

دریادار ایرانی تصریح کرد: نیروی دریایی ارتش با تمام توان آماده انجام مأموریت‌های محوله است که در صورت صلاح دید آماده نقش‌آفرینی است، وقتی ناوگروه ما می‌تواند در آب‌های آزاد حضور یابد و امنیت خطوط مواصلاتی دریایی را تأمین کند، این نشانه توان و اقتدار دریایی جمهور اسلامی ایران است.

وی ایجاد امنیت دریایی، توسعه سواحل مکران و فرهنگ‌سازی دریایی را از دیگر مأموریت‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش دانست و گفت: امروز انجام آموزش‌ها در داخل صورت می‌گیرد و تمامی تجهیزات در داخل کشورمان تولید می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: نیروی دریایی توجه ویژه‌ای به نخبگان و استفاده از ظرفیت‌های گسترده شرکت‌های دانش‌بنیان دارد و بر اساس نقشه راهی که فرماندهی معظم کل قوا ترسیم کرده‌اند، امروز ساخت رزم‌ناوهای سنگین در دستور کار داریم.

دریادار ایرانی تصریح کرد: محدود فعالیت ما تا محدود مدار ۱۰ درجه شمالی است و اسکورت کشتی‌های تجاری و نفت کش‌ها را تا دریای سرخ و تنگه هرمز انجام می‌دهیم و در این مناطق حضور داریم.

وی گفت: تشکیل ناودسته‌های پهپادبر، ناو اطلاعاتی، ناوهای جنگالی و سایبری و ارتقا توان رزمی و نوسازی و تحرک با ارتقا سرعت و همچنین ساخت ناوگان ۱۱ فروندی از جمله برنامه‌های این نیروی برای افزایش توان عملیات نیروی دریایی ارتش است راهبردی «آجا» است.


11570298
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فراجا با کمک مردم آشوبگران را به جایشان خواهد نشاند و ایرانیان با رفتار انقلابی خود به کسانی که با این ملت مؤدبانه صحبت نکنند تودهنی خواهند زد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت از تصویب پرداخت اعتبار ماهانه یک‌میلیون تومانی به همه دهک‌های جامعه خبر داد و گفت: این اعتبار به‌صورت اعتباری و برای خرید اقلام مشخص پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه بر تداوم تعاملات دیپلماتیک و پیگیری حقوق و منافع کشورمان در سازمان‌های بین‌المللی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه ساخت مسکن همواره یکی از اولویت‌های دولت‌ها بوده است، گفت: با تامین منابع لازم باید سرعت بیشتری به تامین مسکن محرومین بدهیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور بر لزوم ارتباط مستمر، شفاف و صادقانه مسئولان با مردم تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت وزیران با هدف تضمین امنیت غذایی، حمایت از معیشت خانوار‌ها و حفظ قدرت خرید مصرف‌کنندگان نهایی، آیین‌نامه‌ای جامع را تصویب کرد که بر پایه آن، سازوکار‌های پرداخت کالابرگ الکترونیکی، تأمین پایدار کالا‌های اساسی، حمایت از تولید و نظارت مستم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم اصلاح رویکرد‌های گذشته در اجرای طرح‌های عمرانی، گفت: پراکندگی منابع در پروژه‌های متعدد و کم‌اثر پایان یافته و دولت چهاردهم تمرکز خود را بر تکمیل پروژه‌های ریلی اولویت‌دار معطوف کرده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دولت حق انتقاد و اعتراض را به رسمیت می‌شناسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ از موافقت این کمیسیون با کلیات لایحه بودجه سال آینده خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید ایران در گرجستان با وزیر امور خارجه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است