سیاسی 14:39 - 01 آبان 1399
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران، گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هیچ گاه به توافق هسته ای باز نمی گردد.

مورگان اورتگاس: دولت ترامپ هرگز به برجام باز نمی گردد

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه رادیویی فاکس نیوز، مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفت و گو با این شبکه درباره سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا درباره توافق هسته ای گفت: می توانم به شما بگویم که ما هیچ گاه به آن توافق باز نخواهیم گشت. چیزی که رئیس جمهور ترامپ و وزیر امور خارجه پمپئو گفته اند،  این است که ما می خواهیم برای یک توافق جدید بهتر مذاکره کنیم. 

اورتگاس  درباره توافق هسته ای مدلی شد: ما می دانیم که توافق قبلی، واقعا یک مسیر برای دست یابی ایران به سلاح هسته ای ایجاد کرد. فقط آن را به تعویق انداخت. 

وی در ادامه مدعی شد: یکی دیگر از مشکلات ما با این توافق  این است که ایران میلیاردها دلار پول در اثر لغو تحریم ها بدست آورد.  موضوع فقط رسیدن پول به آن ها نیست.  موضوع در واقع این است که با آن پول چه کار کردند. این چیزی است که اهمیت دارد. اگر آن ها پول را می گرفتند و می گفتند می خواهیم جاده سازی کنیم،  مدرسه و زیرساخت سلامت عمومی بسازیم و همه این کارها را برای در پیش گرفتن رفتاری عادی می کردند، وضع فرق می کرد. اما آن ها این کار را نکردند. چه کار می کنند؟ از این پول برای تامین مالی گروه های تروریستی شان در منطقه استفاده می کنند. ایران هنوز بزرگ ترین کشور حامی تروریسم است. 

بر اساس این گزارش، ادعاهای اورتگاس در پی این مطرح می شود که دولت آمریکا در ماه مه سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شد و تحریم های متعدد اقتصادی را بر ایران اعمال کرد. 

پس از آن مقامات آمریکا متمایل به مذاکره با ایران برای رسیدن به توافقی جدید بوده اند اما مقامات کشورمان تاکید کرده اند پیش از این برای رسیدن به توافق هسته ای به همراه پنج کشور دیگر در چارچوب برجام (توافق هسته ای) با آمریکا مذاکره شده است و تنها راه آن ها برای تداوم این گفتمان بازگشت به توافق هسته ای می باشد. 

اورتگاس در حالی مدعی حمایت ایران از تروریسم است که ایران تا کنون نقش موثری در مبارزه با تروریسم منطقه از جمله داعش داشته است. علاوه بر این، دولت آمریکا خود با فروش سلاح به کشورهای خلیج فارس رقابت تسلیحاتی در منطقه و تنش در آن را افزایش داده است. 

انتهای پیام


10775804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر تغییر سیاست ارزی به نفع مردم و امنیت ایران قابل معامله نیست پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس می‌گوید بودجه ۱۴۰۵ بسیار غیرکارشناسی است و نادیده گرفتن اسناد بالادستی، یعنی برنامه هفتم و اصل ۴۴، به‌وضوح در آن دیده می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری تأکید کرد: وظیفه دولت و حاکمان شنیدن صدای معترضان، پاسخگویی و اجابت مطالبات منطقی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در بغداد امروز (سه‌شنبه) پیام سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را به وزیر خارجه عراق ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری گفت: چطور ممکن است در دانشگاه، دانشجویان نسبت به ما و انقلاب معترض باشند و بعد ما با دانشجو برخورد کنیم؟
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورای شهر و روستا موارد مطروحه در جلسه مشترک اعضای این هیأت با رئیس سازمان صداوسیمارا تشریح کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران قوا به میزبانی رئیس‌جمهور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اجرایی بین‌المجالس مجلس ایران در نامه‌ای به رئیس اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) با اشاره به اینکه همسر رئیس‌جمهور ونزوئلا از سال ۲۰۰۰ نماینده مجلس این کشور است، خواستار رسیدگی فوری به بازداشت وی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جمهوری اسلامی ایران در نیوزلند، روز سه‌شنبه با وزیر امور خارجه، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است