سیاسی 14:39 - 01 آبان 1399
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران، گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هیچ گاه به توافق هسته ای باز نمی گردد.

مورگان اورتگاس: دولت ترامپ هرگز به برجام باز نمی گردد

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه رادیویی فاکس نیوز، مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفت و گو با این شبکه درباره سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا درباره توافق هسته ای گفت: می توانم به شما بگویم که ما هیچ گاه به آن توافق باز نخواهیم گشت. چیزی که رئیس جمهور ترامپ و وزیر امور خارجه پمپئو گفته اند،  این است که ما می خواهیم برای یک توافق جدید بهتر مذاکره کنیم. 

اورتگاس  درباره توافق هسته ای مدلی شد: ما می دانیم که توافق قبلی، واقعا یک مسیر برای دست یابی ایران به سلاح هسته ای ایجاد کرد. فقط آن را به تعویق انداخت. 

وی در ادامه مدعی شد: یکی دیگر از مشکلات ما با این توافق  این است که ایران میلیاردها دلار پول در اثر لغو تحریم ها بدست آورد.  موضوع فقط رسیدن پول به آن ها نیست.  موضوع در واقع این است که با آن پول چه کار کردند. این چیزی است که اهمیت دارد. اگر آن ها پول را می گرفتند و می گفتند می خواهیم جاده سازی کنیم،  مدرسه و زیرساخت سلامت عمومی بسازیم و همه این کارها را برای در پیش گرفتن رفتاری عادی می کردند، وضع فرق می کرد. اما آن ها این کار را نکردند. چه کار می کنند؟ از این پول برای تامین مالی گروه های تروریستی شان در منطقه استفاده می کنند. ایران هنوز بزرگ ترین کشور حامی تروریسم است. 

بر اساس این گزارش، ادعاهای اورتگاس در پی این مطرح می شود که دولت آمریکا در ماه مه سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شد و تحریم های متعدد اقتصادی را بر ایران اعمال کرد. 

پس از آن مقامات آمریکا متمایل به مذاکره با ایران برای رسیدن به توافقی جدید بوده اند اما مقامات کشورمان تاکید کرده اند پیش از این برای رسیدن به توافق هسته ای به همراه پنج کشور دیگر در چارچوب برجام (توافق هسته ای) با آمریکا مذاکره شده است و تنها راه آن ها برای تداوم این گفتمان بازگشت به توافق هسته ای می باشد. 

اورتگاس در حالی مدعی حمایت ایران از تروریسم است که ایران تا کنون نقش موثری در مبارزه با تروریسم منطقه از جمله داعش داشته است. علاوه بر این، دولت آمریکا خود با فروش سلاح به کشورهای خلیج فارس رقابت تسلیحاتی در منطقه و تنش در آن را افزایش داده است. 

انتهای پیام


10775804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ورزش و جوانان و رئیس سازمان انرژی اتمی گزارش‌های جداگانه‌ای از دستاورد‌های کسب شده در حوزه تحت مدیریت خود به هیئت دولت ارائه کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سپاه پاسداران گفت: عامل ترور شهید هنیه، موشکی بود که از یک فاصله‌ای پرتاب شده بود و مستقیم به شهید هنیه اصابت کرده بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: این وزارتخانه همیشه همراه سازمان حج و زیارت در ماموریت‌های برون مرزی بوده و خود را خادم زائران می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: اگر دشمنان بار دیگر اشتباه راهبردی خود در قبال ملت بزرگ ایران را تکرار کنند، با پاسخی قاطع‌تر مواجه خواهند شد و تاوان سنگین‌تری خواهند پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس جمهور درگذشت برادر سیدمصطفی تاج‌زاده را به وی تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در دیدار با امام جمعه زنجان، ضمن ارایه گزارشی از برنامه‌های دولت چهاردهم در زمینه تقویت ارتباط دولت با مردم و تشکل‌های مدنی، بر اهمیت گفت‌و‌گو، همدلی و اعتمادسازی در استان‌ها تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، در بازدید از نمایشگاه گزیده‌ای از دستاورد‌های شاخص علمی و فناورانه جهاددانشگاهی، ضمن قدردانی از تلاش‌ها و توانمندی‌های متخصصان این نهاد، بر هماهنگی با سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها برای پشتیبانی از دستاورد‌های این نهاد تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین جلسه شورای مشاوران «نسل زد» با حضور الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی‌گفت: پروژه آب شیرین‌کن بوشهر را با قدرت دنبال می‌کنیم و سال آینده از فاز نخست این طرح به ظرفیت ۷۰هزار متر مکعب بهره‌برداری خواهیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور، بر ارتقاء جایگاه امور عشایر در راستای خدمت‌رسانی به این قشر شجاع و نقش‌آفرین در همه عرصه‌ها تاکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است