سیاسی 14:39 - 01 آبان 1399
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن مطرح کردن ادعاهایی علیه ایران، گفت که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هیچ گاه به توافق هسته ای باز نمی گردد.

مورگان اورتگاس: دولت ترامپ هرگز به برجام باز نمی گردد

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه رادیویی فاکس نیوز، مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در گفت و گو با این شبکه درباره سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا درباره توافق هسته ای گفت: می توانم به شما بگویم که ما هیچ گاه به آن توافق باز نخواهیم گشت. چیزی که رئیس جمهور ترامپ و وزیر امور خارجه پمپئو گفته اند،  این است که ما می خواهیم برای یک توافق جدید بهتر مذاکره کنیم. 

اورتگاس  درباره توافق هسته ای مدلی شد: ما می دانیم که توافق قبلی، واقعا یک مسیر برای دست یابی ایران به سلاح هسته ای ایجاد کرد. فقط آن را به تعویق انداخت. 

وی در ادامه مدعی شد: یکی دیگر از مشکلات ما با این توافق  این است که ایران میلیاردها دلار پول در اثر لغو تحریم ها بدست آورد.  موضوع فقط رسیدن پول به آن ها نیست.  موضوع در واقع این است که با آن پول چه کار کردند. این چیزی است که اهمیت دارد. اگر آن ها پول را می گرفتند و می گفتند می خواهیم جاده سازی کنیم،  مدرسه و زیرساخت سلامت عمومی بسازیم و همه این کارها را برای در پیش گرفتن رفتاری عادی می کردند، وضع فرق می کرد. اما آن ها این کار را نکردند. چه کار می کنند؟ از این پول برای تامین مالی گروه های تروریستی شان در منطقه استفاده می کنند. ایران هنوز بزرگ ترین کشور حامی تروریسم است. 

بر اساس این گزارش، ادعاهای اورتگاس در پی این مطرح می شود که دولت آمریکا در ماه مه سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای از آن خارج شد و تحریم های متعدد اقتصادی را بر ایران اعمال کرد. 

پس از آن مقامات آمریکا متمایل به مذاکره با ایران برای رسیدن به توافقی جدید بوده اند اما مقامات کشورمان تاکید کرده اند پیش از این برای رسیدن به توافق هسته ای به همراه پنج کشور دیگر در چارچوب برجام (توافق هسته ای) با آمریکا مذاکره شده است و تنها راه آن ها برای تداوم این گفتمان بازگشت به توافق هسته ای می باشد. 

اورتگاس در حالی مدعی حمایت ایران از تروریسم است که ایران تا کنون نقش موثری در مبارزه با تروریسم منطقه از جمله داعش داشته است. علاوه بر این، دولت آمریکا خود با فروش سلاح به کشورهای خلیج فارس رقابت تسلیحاتی در منطقه و تنش در آن را افزایش داده است. 

انتهای پیام


10775804
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان این که «ایران و لبنان دارای روابط دیپلماتیک هستند»، گفت: دارای آمادگی کامل برای گفت‌و‌گو با مقامات لبنان در مورد روابط دوجانبه هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معصومی می‌گوید در مجلس نگاه جنسیتی به اصلاح قانون محکومیت‌های مالی مهریه نداریم بلکه به دنبال آرامش خانواده‌ها هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا گفت: اقتضا می‌کند که بسیاری از تاکتیک‌هایی که خلاقانه به عرصه ظهور رسیده بود برای دشمن کتمان بماند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در آیین گرامیداشت روز دانشجو گفت: یک حرف می‌زنیم و جور دیگر عمل می‌کنیم؛ این ناترازی است که همچنان ادامه دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل سپاه در پیامی بر نقش تاریخی دانشگاه‌ها و جایگاه راهبردی دانشجویان در پیشرفت علمی، امنیت ملی و اقتدار کشور تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی الزامات دائمی بودجه را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید تصمیم جلسه سران قوا این است بودجه‌ای که در مجلس برای نیرو‌های مسلح مصوب شده، کاهش پیدا نکند و به‌دلیل اولویت‌ها از جای دیگری صرفه جویی کنیم
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات قصور و کوتاهی وزارت راه و شهرسازی در اختصاص زمین به خانوار‌های مشمول قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را در دادسرا مورد رسیدگی قرار می‌دهد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید دانشجویان در تاریخ معاصر ایران، رهبران اجتماعی مبارزه با سلطه گران و مستبدان بوده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه علنی مجلس برای رسیدگی به گزارش کمیسیون برنامه بودجه در مورد لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی در سه نوبت برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است