بین‌الملل 09:27 - 03 آبان 1399
رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند، در نظام سعودی محمد بن سلمان ولیعهدی است که بیشترین حمایت را از رژیم صهیونیستی به عمل آورده است.

رسانه‌های صهیونیستی: در نظام سعودی بن سلمان بیشترین حمایت را از اسرائیل به عمل آورده است

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری المیادین، شبکه "کان" رژیم صهیونیستی درباره روابط دوستی پشت پرده عربستان و این رژیم صحبت و تأکید کرد، مسئولان ارشد اسرائیلی به ریاض سفرهایی داشته‌اند.

یک منبع ارشد اسرائیلی به این شبکه گفت، در نظام سعودی محمد بن سلمان، ولیعهدی است که بیشترین حمایت را از رژیم صهیونیستی به عمل آورده است. اگر همه چیز به وی بستگی داشت عادی‌سازی روابط اتفاق می‌افتاد اما این مسئله به سیاست داخلی عربستان مرتبط است.

این منبع اسرائیلی اعلام کرد، تغییر در موضع عربستان بعد از سخنرانی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا اتفاق افتاد. محمد بن سلمان با طرح خودش روابط را برقرار کرد.

یوسی کوهن، رئیس موساد پنجشنبه اعلام کرد، عربستان منتظر انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا برای تقدیم هدیه‌ای به رئیس‌جمهور منتخب است.

مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا نیز در دیدار با همتای عربستانی خود ابراز امیدواری کرد که عربستان عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را بررسی کند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا نیز پیش‌بینی کرده طی هفته‌ها و ماه‌های آتی کشورهای زیادی از جمله عربستان به قطار عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بپیوندند.

انتهای پیام


10777344
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا، اعلام کرد که به رسمیت شناختن دولت فلسطین توسط این کشور بیش از هر زمان دیگری به واقعیت نزدیک شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع محلی از درگیری‌های شدید مسلحانه میان نیرو‌های مقاومت فلسطین و عوامل وابسته به رژیم صهیونیستی در منطقه دیرالبلح مرکز نوار غزه خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ده‌ها مقام ارشد از کشورهای خاورمیانه و اروپا همراه با نهادهای مالی جهانی در انگلیس گرد هم آمدند تا درباره برنامه بازسازی نوار غزه که سال‌ها زمان و میلیاردها دلار هزینه خواهد برد، گفت‌وگو کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش انصارالله یمن با استقبال از آزادی اسرای فلسطینی، این رویداد را نتیجه مستقیم ایستادگی مردم فلسطین و فداکاری‌های مقاومت در غزه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل متحد از ایجاد یک مکانیسم جدید برای انتقال مواد غذایی به نوار غزه خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد توافق آتش بس «بزرگترین و پیچیده‌ترین» توافق است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» توافق آتش بس بین جنبش حماس و رژیم صهیونیستی با حضور و مشارکت سران شماری از کشور‌های منطقه و اروپا و امریکا رسما در شرم الشیخ مصر امضا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های رژیم صهیونیستی از تحویل اجساد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با تکرار ادعاهای پیشین خود، اعلام کرد تحت شرایطی آماده برداشتن تحریم‌ها علیه ایران و رسیدن به توافق صلح است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک منبع دیپلماتیک ترکیه از مخالفت این کشور با حضور بنیامین نتانیاهو در اجلاس آتش‌بس غزه خبر داد که منجر به کنسل شدن سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به مصر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است