بین‌الملل 01:15 - 06 بهمن 1399

«بایدن» و «ماکرون» بر تقویت روابط دوجانبه تأکید کردند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کاخ سفید روز یکشنبه با صدور یک بیانیه از گفتگوی تلفنی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی خود خبر داد.

طبق این بیانیه، بایدن در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز تمایل نسبت به تقویت روابط دوجانبه ایالات متحده- فرانسه بر پایبندی خود به تقویت روابط فرا آتلانتیکی از طریق ناتو و مشارکت ایالت متحده با اتحادیه اروپا تأکید کرده است.

در این گفتگوی تلفنی که اولین تماسهای تلفنی بایدن در روزهای نخست ریاست جمهوری اش بشمار می رود، سران دو کشور برای مقابله با چالش‌های مشترک همچون تغییرات اقلیمی، بیماری کووید -۱۹ و بهبود وضعیت اقتصاد جهانی بر لزوم هماهنگی نزدیک به ویژه از طریق سازمان‌های چندجانبه تأکید کردند.

رؤسای جمهور ایالات متحده و فرانسه همچنین توافق کردند که در حوزه اولویت‌های سیاست خارجی از جمله چین، خاورمیانه، روسیه و منطقه ساحل در آفریقای غربی با یکدیگر همکاری کنند.


10919382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک می‌گوید انتصاب فرستاده آمریکا نشان‌دهنده علاقه مداوم ترامپ به گرینلند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل عصائب اهل حق، با اعلام حمایت قاطع از راهبرد انحصار سلاح در دست دولت، آن را مطالبه اصلی مرجعیت و لازمه تحقق «عراق قدرتمند» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن تحت فشار هزینه‌های سنگین سوخت فسیلی، مجوز نهایی فعالیت بزرگترین نیروگاه هسته‌ای جهان را صادر کرد تا پس از ۱۵ سال به دوران اتمی بازگردد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسرائیل با سواستفاده از حمله تروریستی استرالیا پروژه «کوچ اجباری یهودیان» به سرزمین‌های اشغالی را دوباره کلید زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه، دفاع و رئیس اطلاعات ترکیه یک سال پس از سقوط اسد، سفر کاری به سوریه خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اطلاعات روسیه با افشای فرار مخفیانه خانواده و ثروت مقامات اوکراینی به غرب، اعلام کرد ۹۰ درصد دیپلمات‌های کی‌یف از بازگشت به کشور خودداری کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان با ثبت رکورد ۱۰۰۰ پرواز مشکوک بر فراز پایگاه‌های نظامی و بنادر خود از تشکیل واحد ویژه و مرکز دفاع پهپادی برای مقابله با تهدیدات خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ین لغو تحریم‌ها نه پایان رنج، بلکه آغاز بردگی است. الشرع، با تن دادن به شروط تحقیرآمیز، نشان داد که آماده است حاکمیت سوریه را برای صندلی قدرت بفروشد. آمریکا و اسرائیل، با این معامله، سوریه را به ابزاری برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی تبدیل ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اگر اطلاعات آمریکا معتقد است که رئیس جمهور روسیه می‌خواهد تمام اوکراین را تصرف کند این اشتباه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر ماهواره‌ای فاش کردند که اسرائیل با سوءاستفاده از زمان آتش‌بس، ضمن احداث ۱۳ پایگاه نظامی جدید، روند تخریب سیستماتیک غزه را تشدید کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است