بین‌الملل 01:15 - 06 بهمن 1399

«بایدن» و «ماکرون» بر تقویت روابط دوجانبه تأکید کردند
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، کاخ سفید روز یکشنبه با صدور یک بیانیه از گفتگوی تلفنی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا با «امانوئل ماکرون» همتای فرانسوی خود خبر داد.

طبق این بیانیه، بایدن در این گفتگوی تلفنی ضمن ابراز تمایل نسبت به تقویت روابط دوجانبه ایالات متحده- فرانسه بر پایبندی خود به تقویت روابط فرا آتلانتیکی از طریق ناتو و مشارکت ایالت متحده با اتحادیه اروپا تأکید کرده است.

در این گفتگوی تلفنی که اولین تماسهای تلفنی بایدن در روزهای نخست ریاست جمهوری اش بشمار می رود، سران دو کشور برای مقابله با چالش‌های مشترک همچون تغییرات اقلیمی، بیماری کووید -۱۹ و بهبود وضعیت اقتصاد جهانی بر لزوم هماهنگی نزدیک به ویژه از طریق سازمان‌های چندجانبه تأکید کردند.

رؤسای جمهور ایالات متحده و فرانسه همچنین توافق کردند که در حوزه اولویت‌های سیاست خارجی از جمله چین، خاورمیانه، روسیه و منطقه ساحل در آفریقای غربی با یکدیگر همکاری کنند.


10919382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های دولتی لبنان گزارش دادند که اسرائیل روز پنجشنبه چندین حمله به جنوب و شرق لبنان انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات بهداشتی می‌گویند مرگ و میر ناشی از سرما در بحبوحه وخامت اوضاع انسانی به ۱۳ نفر رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اتحادیه اروپا نشستی مهم با موضوع وام غرامت اوکراین در دستور کار دارند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور ونزوئلا در بحبوحه تهدیدات ترامپ از ارتش کلمبیا درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنگره آمریکا تحریم‌های اعمال شده علیه سوریه در زمان بشار اسد را به طور دائم لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شهردار روستوف می‌گوید پهپاد‌های اوکراینی به یک نفتکش در بندر روستوف روسیه حمله کردند و باعث مرگ تعدادی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان جاسوسی اسرائیل اعلام کرده است که ایران پس از جنگ ۱۲ روزه از اهداف خود از جمله نابودی این رژیم دست نکشیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا فروش تسلیحات به ارزش ۱۱.۱ میلیارد دلار به تایوان را تأیید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حمله آمریکا به یک کشتی که مدعی است در قاچاق مواد مخدر در اقیانوس آرام دست داشته است، ۴ کشته بر جا گذاشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید کشورش می‌خواهد حقوق نفتی که گفته می‌شود ونزوئلا تصاحب کرده است را پس بگیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است