علمی فناوری 17:27 - 26 شهریور 1399

توسعه روابط ایران و عمان برای بهره برداری از ظرفیتهای مخابراتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، سجاد بنابی نایب رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با سهیل نادر مدیرعامل اپراتور مخابراتی عمانتل (omantel) در راستای گسترش روابط دوجانبه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که به صورت ویدئو کنفرانس و در حاشیه کنفرانس ظرفیت خاورمیانه ۲۰۲۰ صورت گرفت، طرفین بر همکاری های دوجانبه با هدف توسعه روابط بیشتر با بهره مندی از ظرفیتهای مخابراتی در جنوب و راه دسترسی پایدارتر به شبکه های جهانی مخابراتی تاکید کردند.

تامین لینک‌های پشتیبان محتوا برای ایران، ارتقاء ظرفیتهای ترانزیت ترافیک مخابراتی دوجانبه ، شفاف سازی مطالبات دوطرف، تداوم همکاری‌های امنیتی مخابراتی و توسعه ظرفیت‌های مخابراتی ایران در جنوب از طریق همکاری بیشتر با عمانتل، از جمله محورهای اصلی این نشست مجازی بود.


10719945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر، حدود ۴۰۰۰ دانش‌آموز در مدارس آموزش از راه دور تحصیل می‌کنند، چرا که امکان حضور در مدارس برای آنها وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد تربیت مدرس از میان دانش‌آموختگان کارشناسی‌ارشد و دکتری واجدشرایط در رشته‌های آینده‌پژوهشی، مدیریت فرهنگی، علوم اجتماعی، علوم ارتباطات و سایر رشته‌های مرتبط، نیروی امریه می‌پذیرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: در سال گذشته، ۳۰ هزار دانش‌آموز تحت حمایت کمیته امداد در مدارس هیئت امنایی و غیردولتی، تحصیل رایگان داشته‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون شبکه ملی اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، تمرکززدایی از ترافیک داده برای بهبود تجربه کاربری گیمر‌ها و حمایت از فعالان تولید محتوا به ویژه صنعت بازی را دو برنامه محوری در حوزه توسعه زیرساخت و خدمات محتوایی این معاونت عنوان کرد....
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بروز و وقوع ضعف و سرگیجه را باید جدی گرفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مادران شیرده باید توجه ویژه‌ای به خورد و خوراک خود داشته باشند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت گفت: کارکنان نظام سلامت بدون توجه به گرایش‌های سیاسی و اجتماعی، با تعهد حرفه‌ای و از جان و دل در مسیر درمان بیماران و مجروحان خدمت‌رسانی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی عوامل می‌توانند بر عملکرد قلب تاثیر بگذارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس گفت: طرح‌های مدارس آینده قابلیت اجرا در مناطق محروم کشور را دارند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار معلم بازنشسته به آموزش و پرورش خدمات ارائه می‌دهند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است