علمی فناوری 17:27 - 26 شهریور 1399

توسعه روابط ایران و عمان برای بهره برداری از ظرفیتهای مخابراتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت ارتباطات زیرساخت، سجاد بنابی نایب رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت با سهیل نادر مدیرعامل اپراتور مخابراتی عمانتل (omantel) در راستای گسترش روابط دوجانبه دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که به صورت ویدئو کنفرانس و در حاشیه کنفرانس ظرفیت خاورمیانه ۲۰۲۰ صورت گرفت، طرفین بر همکاری های دوجانبه با هدف توسعه روابط بیشتر با بهره مندی از ظرفیتهای مخابراتی در جنوب و راه دسترسی پایدارتر به شبکه های جهانی مخابراتی تاکید کردند.

تامین لینک‌های پشتیبان محتوا برای ایران، ارتقاء ظرفیتهای ترانزیت ترافیک مخابراتی دوجانبه ، شفاف سازی مطالبات دوطرف، تداوم همکاری‌های امنیتی مخابراتی و توسعه ظرفیت‌های مخابراتی ایران در جنوب از طریق همکاری بیشتر با عمانتل، از جمله محورهای اصلی این نشست مجازی بود.


10719945
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خانواده‌ها باید مقوله افسردگی سالمندان را جدی بگیرند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر تشدید نظارت بر مراکز غذایی و اماکن عمومی در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان دانشگاه تگزاس یک باتری الکتریکی توسعه داده‌اند که در دما‌های پایین تا -۵۰ درجه سانتیگراد به طور موثر کار می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» کارشناسان سلامت، یک روال ساده حمام کردن را برجسته کرده‌اند که می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه اخیر نشان داده است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاصی که «مواد شیمیایی ابدی» نامیده می‌شوند، روند پیری بیولوژیکی بدن را تسریع می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خشکی پوست می‌تواند ناشی از عوامل خارجی و داخلی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک دانشمند روس می‌گوید که روسیه می‌تواند از ربات‌ها برای کاوش غار‌های ماه استفاده کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» صبحانه، یکی از مهمترین وعده‌های غذایی برای انسان است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر برنامه استاندارد و ایمنی ستاد توسعه فناوری نانو گفت: حضور فعال ایران در کمیته‌های تخصصی جهانی، علاوه بر تسهیل تجارت و صادرات محصولات، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از منافع ملی دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از دریافت ۴۴۲۶ اثر در شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فارابی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است