علمی فناوری 12:38 - 23 مهر 1398
عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مطرح کرد
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده کیفیت رب استفاده از گوجه فرنگی مرغوب، رسیده و آبدار است.

افزایش احتمال ناباروری با استفاده از گوجه‌های کال در تهیه رب

به گزارش ایسنا، دکتر شهرام بیرقی طوسی با اعلام این مطلب گفت: برخی افراد سودجو برای تهیه رب از گوجه‌های کال یا گوجه‌های دارای قسمت‌های سبز رنگ، استفاده می‌کنند، در حالیکه مصرف قسمت‌های سبز گوجه فرنگی به دلیل  وجود سم سولانین، به شدت مخاطره آمیز است.

به گفته وی،  متاسفانه از شایع ترین مشکلات ایجاد شده در اثر مصرف این ماده می‌توان به التهاب روده و معده، افزایش احتمال ابتلا به مشکلات پوستی، کبدی و ناباروری اشاره کرد.

عضو هیات علمی گروه پژوهشی فراوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استفاده بی رویه و بدون نظارت از مواد نگهدارنده به خصوص بنزوئات‌ها، تولید سم آلترامید تحت تاثیر حرارت دهی بالا، کاهش مواد مغذی تحت تاثیر حرارت بالا و بسته بندی نامناسب و عرضه به صورت فله از مشکلات رب‌های تولید شده در کارگاه های غیربهداشتی برشمرد.

طبق اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، بیرقی طوسی افزود: تولید تحت نظارت نهادهای مسئول، کنترل کیفیت مواد اولیه، رنگ مطلوب، اعمال تیمارهای حرارتی به صورت کنترل شده و حفظ حداکثری ارزش تغذیه‌ای، کیفیت یکنواخت محصولات تولید و فاقد آلودگی‌های میکروبی از مزایای رب‌های صنعتی است.

انتهای پیام


10267033
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر تأثیر قطعی نمرات امتحانات نهایی پایه یازدهم در کنکور امسال، از اجرای برنامه راهبردی چهار ساله برای ارتقای کیفیت آموزشی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه و متخصص زنان و زایمان گفت: نبود حمایت روانی و آموزش درست، مهم‌ترین عامل تردید مادران در تصمیم‌گیری برای فرزندآوری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» غذا خوردن در حالت نشسته بر روی زمین، می‌تواند برای انسان مفید باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» موسیقی می‌تواند نقش مهمی در سلامت روح و روان داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مشاور عالی وزیر بهداشت، با اشاره به نقش هوش مصنوعی در صنعت داروسازی، گفت: استفاده از این فناوری، می‌تواند به شناسایی موارد مشکوک، کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی منجر شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان برای نخستین‌بار در کشور موفق به تولید غشا‌های آلفایور توخالی شد که با طول عمر سه تا پنج سال، مصرف انرژی کمتر و راندمان تصفیه بالاتر نسبت به نمونه‌های سنتی، توانایی حذف میکروارگانیسم‌ها و آلاینده‌ها را دارند و جایگزین وارد...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: امسال حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی به دلیل تخلف از ادامه فعالیت بازداشته شده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و سامانه‌های کنترلی تطبیقی، سه محصول هوشمند شامل ربات توانبخشی مچ پا، انگشت مکانیکی توان‌افزا و عصای هوشمند ویژه نابینایان را معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غذا و دارو اسامی تازه‌ای از محصولات شوینده و بهداشتی غیرآرایشی فاقد مجوز‌های بهداشتی را اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی دانشجو معلمان سال ۱۴۰۵ از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور امروز پایان می‌یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است