علمی فناوری 12:38 - 23 مهر 1398
عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی مطرح کرد
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: یکی از مهمترین عوامل تعیین کننده کیفیت رب استفاده از گوجه فرنگی مرغوب، رسیده و آبدار است.

افزایش احتمال ناباروری با استفاده از گوجه‌های کال در تهیه رب

به گزارش ایسنا، دکتر شهرام بیرقی طوسی با اعلام این مطلب گفت: برخی افراد سودجو برای تهیه رب از گوجه‌های کال یا گوجه‌های دارای قسمت‌های سبز رنگ، استفاده می‌کنند، در حالیکه مصرف قسمت‌های سبز گوجه فرنگی به دلیل  وجود سم سولانین، به شدت مخاطره آمیز است.

به گفته وی،  متاسفانه از شایع ترین مشکلات ایجاد شده در اثر مصرف این ماده می‌توان به التهاب روده و معده، افزایش احتمال ابتلا به مشکلات پوستی، کبدی و ناباروری اشاره کرد.

عضو هیات علمی گروه پژوهشی فراوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فرآوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، استفاده بی رویه و بدون نظارت از مواد نگهدارنده به خصوص بنزوئات‌ها، تولید سم آلترامید تحت تاثیر حرارت دهی بالا، کاهش مواد مغذی تحت تاثیر حرارت بالا و بسته بندی نامناسب و عرضه به صورت فله از مشکلات رب‌های تولید شده در کارگاه های غیربهداشتی برشمرد.

طبق اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، بیرقی طوسی افزود: تولید تحت نظارت نهادهای مسئول، کنترل کیفیت مواد اولیه، رنگ مطلوب، اعمال تیمارهای حرارتی به صورت کنترل شده و حفظ حداکثری ارزش تغذیه‌ای، کیفیت یکنواخت محصولات تولید و فاقد آلودگی‌های میکروبی از مزایای رب‌های صنعتی است.

انتهای پیام


10267033
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پیگیری جدی موضوع اعزام دانشجویان ایرانی برای فرصت‌های مطالعاتی خارج کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش اظهار کرد: تحقق توسعه متوازن رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای، ارتقای کیفیت و استقرار نظام رصد عملکرد در دوره اول متوسطه، محور‌های اصلی برنامه تحول در این مقطع تحصیلی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش و رئیس هیات‌امنای صندوق ذخیره فرهنگیان با تقدیر از اقدامات و تلاش‌های مدیرعامل و اعضای هیأت‌مدیره موسسه در سال مالی ۱۴۰۴، بر لزوم استمرار مسیر اصلاحات ساختاری و ارتقای شفافیت در مدیریت صندوق تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مهندس جوان کفش هوشمند پیشرفته‌ای را اختراع کرده است که به سالمندان در حفظ تعادل و کاهش خطر زمین خوردن کمک می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» علائمی مانند مشکلات حافظه، بی‌حسی در اندام‌ها، مشکلات حرکتی و وخامت بینایی ممکن است نشان‌دهنده مشکلات سیستم عصبی باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که منطقه وسیعی از اقیانوس هند جنوبی در سواحل استرالیای غربی، با سریع‌ترین سرعتی که تاکنون در نیمکره جنوبی ثبت شده است، کاهش بی‌سابقه‌ای در شوری را تجربه می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تکنو از گوشی هوشمند پریمیوم خود برای علاقه‌مندان به عکاسی رونمایی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روشی امیدوارکننده برای کاهش رشد سرطان روده بزرگ و افزایش شانس بقا کشف شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان برای اولین بار مکانیسم طبیعی که تشکیل اجرام یخی به شکل «آدم‌برفی‌ها» را در مناطق بیرونی منظومه شمسی توضیح می‌دهد، شناسایی کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس ۲۰۲۶ گفت: سال گذشته نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری اینوتکس میزبان ۱۶ هیئت از ۱۱ کشور و ۲۷ شرکت بود و در بخش سرمایه‌گذاری حدود ۶۰ میلیارد ریال در کافه سرمایه منعقد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است