بین‌الملل 14:10 - 04 تیر 1401
دبیرکل جهاد اسلامی ضمن اعلام اینکه همه با دشمنی واحد روبرو هستند، گفت، فلسطین باید در دستورکار روزانه قرار بگیرد.

دبیرکل جهاد اسلامی: گسترش فرهنگ مقاومت، وظیفه بزرگ ماست

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین امروز (شنبه) در کنفرانس ملی-اسلامی در لبنان گفت، امروز دشمن، فلسطینی‌ها را محاصره کرده درحالی که کشورهای عربی درهای خود را به روی این دشمن باز کرده‌اند.

بر اساس گزارش شبکه «المنار»، وی افزود: ما در حال مبارزه با توافق اسلو و نتایج آن هستیم و علیرغم شرایط سخت، دستاوردهای جدی داشته‌ایم.

النخاله تأکید کرد، کشورهای عربی از نقش ملت فلسطین و مقاومت آن غافل هستند اما درهای خود را به روی دشمن  صهیونیستی باز و بازتر می‌کنند.

وی سپس گفت، دستاوردهای مقاومت بر کسی از لبنان تا غزه محاصر شده، پوشیده نیست غزه‌ای که قدرت خود را بر ایستادگی و رویارویی ثابت کرده است. ملت فلسطین علیرغم تمام شرایط، وارد حماسه‌ای تاریخی شده است.

دبیرکل جهاد اسلامی افزود: باید  فلسطین در دستور کار روزانه خود قرار دهیم.... امروز مسؤولیت‌ بزرگی در خصوص گسترش فرهنگ مقاومت و حمایت از مقاومت فلسطین بر دوش ما گذاشته شده است.

النخاله تأکید کرد: همه ما در حال مقابله با پروژه‌ای واحد و همه ما قربانی دشمنی واحد هستیم... این چه صلحی است که از آن سخن می‌گویند ما در هر جایی در حال کشته شدن هستیم؛ با گرسنگی، گلوله یا محاصره.

«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)نیز در کنفرانس امروز به ایراد سخنرانی پرداخت. بنابر گزارش پایگاه خبری «العهد»، رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار داشت: «ما نیازمند این کنفرانس و تمام کنفرانس‌هایی هستیم که هژمونی آمریکا و اشغالگران صهیونیستی در آن رد می‌شود. حق بازگشت مردم ما از طریق طرح اسکان و مهاجرت اجباری مصادره شده است.»

اسماعیل هنیه در ادامه تأکید کرد: «ما عادی‌سازی روابط را جرم می‌دانیم و آن را محکوم می‌کنیم زیرا این در راستای خدمت به رژیم صهیونیستی است و به فلسطین و کشورهایی که روابط خود را با آن عادی‌سازی کرده‌اند، آسیب می‌رساند. آنچه در سطح منطقه در حال رخ دادن است، بسیار خطرناک‌تر از عادی‌سازی روابط است چراکه این رژیم را از طریق ائتلافات نظامی علیه ایران، حزب‌الله و حماس در منطقه ادغام می‌کند.»

شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان هم با اشاره به تلاش کشورهای عربی سازشکار با رژیم صهیونیستی برای ایجاد ائتلاف‌های نظامی با این رژیم گفت: رویکرد کشورهایی که به عادی‌سازی روابط  [با رژیم صهیونیستی] روی آورده‌اند، ایجاد ائتلاف‌های نظامی با این رژیم اشغالگر است. اسرائیل معتقد است که با این تهدیدها، در محور مقاومت نگرانی ایجاد می‌کند اما من می‌گویم که این تهدیدها توخالی است. با این وجود ما  آمادگی کامل داریم و در مانور بزرگ در آماده باش کامل بودیم و هر روز آماده هستیم. امروز در قوی‌ترین مراحل خود با متحدانمان در فلسطین و محور مقاومت به سر می‌بریم.

انتهای پیام/م


11604333
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اروپا برای فرار از فلج نظامی در برابر روسیه، به ۱۰۰ میلیارد یورو برای رفع بن‌بست زیرساختی و بوروکراتیک نیاز دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد دولت دونالد ترامپ قصد دارد فهرست کشور‌های تحت پوشش ممنوعیت سفر را به بیش از ۳۰ کشور افزایش دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع ادعا می‌کنند که ترامپ اوایل دی‌ماه مرحله دوم طرح آتش‌بس غزه را اعلام کرده و نتانیاهو پس از آن به واشنگتن خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت آمریکا با تعلیق تحریم‌ها علیه وزارت اطلاعات چین و عقب‌نشینی از محدودیت‌های صادراتی، تلاش می‌کند آرامش در روابط با پکن را تا سفر ترامپ حفظ کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش حماس انتشار گزارش وخامت اوضاع اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل توسط خبرگزاری‌های آمریکایی را پذیر رسمی تخلفات اسرائیل خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان می‌دهد چت‌بات‌ها می‌توانند نظرات سیاسی مردم را تغییر دهند، اما همزمان اطلاعات نادرست قابل توجهی منتشر می‌کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ولادیمیر پوتین با تاکید بر ظهور مراکز قدرت جدید در جهان، ثبات همکاری با هند را برای تحقق اهداف مشترک ضروری دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سه کشور هلند، اسپانیا و ایرلند اعلام کردند که به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در یوروویژن از شرکت در مسابقات سال آینده انصراف می‌دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر سابق لهستان خواستار بازگشت مردان در سن سربازی اوکراینی به کشورشان شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان غیردولتی ایکو از مایکروسافت به دلیل پردازش غیرقانونی داده‌های شخصی فلسطینی‌ها و اجازه دادن به ارتش اسرائیل برای جاسوسی از آنها، شکایت کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است