اقتصادی 20:15 - 07 آذر 1400

باید برند شرکت ملی نفتکش احیاء شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیوا مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران به همراه مدیران ارشد این شرکت، در سومین هفته کاری خود بعد ازانتصاب به عنوان مدیرعامل، با عزیمت به منطقه عملیاتی عسلویه و بازدید از کشتی‌های این منطقه، پای صحبت‌های دریانوردان این شرکت نشست.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با بیان اینکه ارتقای وضعیت نیروی انسانی شرکت، یکی از مهمترین اولویت‌های کاری تیم مدیریتی جدید محسوب می‌شود، بیان کرد: از همان ابتدای حضور در شرکت ملی نفتکش ایران، بنا را بر این گذاشتم که به صورت متناوب و در دوره‌های زمانی مختلف، با حضور در میان دریانوردان ناوگان به صورت مستقیم و بی‌واسطه با آنان به گفت‌وگو بنشینم و در این راستا در سومین هفته کاری خود در جمع صمیمانه شما حاضر شدم.

شیوا، حفظ و ارتقای کرامت انسانی پرسنل را خط قرمز خود عنوان نموده و گفت: کرامت انسانی پرسنل و دریانوردان ابعاد مختلفی دارد. از بهبود تعامل مدیریت با دریانوردان گرفته تا نحوه برخورد و رفتار پرسنل ستادی با این عزیزان و همچنین بهبود رفاهیات و تسهیلات مختلف، همگی در زمره اولویت‌های ارتقای کرامت انسانی پرسنل و دریانوردان محسوب می‌شود.

عضو هیأت مدیره شرکت ملی نفتکش ایران توجه به ابعاد مختلف زندگی دریانوردان و خانواده‌های آنان را از دیگر عناصر لازم بهبود کرامت انسانی پرسنل عنوان نمود.

وی با بیان اینکه برندینگ و تعالی سازمان باید در زمره اهداف و اولویت‌های همه پرسنل شرکت باشد، ادامه داد: برند ان آی تی سی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های کشتیرانی نفتی دنیا، باید احیا شده و هیچ گونه خدشه ‌ای بر این برند قابل تحمل نیست.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، توجه به خودباوری را گام مهمی در این مسیر دانست و افزود: تیم مدیریتی جدید وظیفه دارد که انگیزه پرسنل و دریانوردان را برای احیای برندینگ شرکت ملی نفتکش ایران بالا ببرد.


11341135
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس مصوبه هیئت وزیران، دستگاه‌های دولتی باید به‌صورت مستمر مصرف آب خود را کاهش دهند و در صورت کاهش نیافتن مصرف آنها نسبت به دوره مشابه سال قبل، مشمول جرایم سنگین خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام گمرک ایران، ورود موقت خودرو‌های سواری عراقی به ایران از مرز چذابه آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت:راه اندازی پرواز متناسب با اقلیم و ظرفیت استان در اولویت برنامه‌های سازمان هواپیمایی کشوری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر در چهاردهمین اجلاس شورای حکام گفت: در راستای برنامه جامع خشکسالی یک سامانه پایش خشکسالی در سطح منطقه را توسعه دادیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» علی رغم وعده های مکرر مسئولان مبنی بر تامین ارز نهاده های دامی تا پایان سال، کماکان با چالش تامین ارز و ترخیص کالا از بنادر و در نهایت حذف گله و کاهش جوجه ریزی و التهابات بازار مرغ و تخم مرغ روبرو هستیم که استمرار این روند می تواند به بحران...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» علی رغم وعده های مکرر مسئولان مبنی بر تامین ارز نهاده های دامی تا پایان سال، کماکان با چالش تامین ارز و ترخیص کالا از بنادر روبرو هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بخش‌های گسترده‌ای از کشور از اوایل هفته آینده با ورود یک سامانه بارشی جدید از شمال‌غرب درگیر بارش‌های پی‌درپی خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بلک‌فرایدی امسال برای کاربران دیجی‌کالا یک سورپرایز متفاوت داشت؛ برای اولین‌بار، در کنار کالا‌های مصرفی و دیجیتال، خودرو نیز با تخفیف ویژه‌ای عرضه شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: ما باور داریم که هم‌افزایی دانش و همکاری هدفمند، تنها مسیر دستیابی به امنیت آب و توسعه پایدار در این منطقه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهاردهمین اجلاس شورای حکام مرکز منطقه‌ای مدیریت آب شهری (RCUWM) تحت پوشش یونسکو، امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ و همزمان با برگزاری نمایشگاه صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران در تهران برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است