اقتصادی 20:15 - 07 آذر 1400

باید برند شرکت ملی نفتکش احیاء شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیوا مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران به همراه مدیران ارشد این شرکت، در سومین هفته کاری خود بعد ازانتصاب به عنوان مدیرعامل، با عزیمت به منطقه عملیاتی عسلویه و بازدید از کشتی‌های این منطقه، پای صحبت‌های دریانوردان این شرکت نشست.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با بیان اینکه ارتقای وضعیت نیروی انسانی شرکت، یکی از مهمترین اولویت‌های کاری تیم مدیریتی جدید محسوب می‌شود، بیان کرد: از همان ابتدای حضور در شرکت ملی نفتکش ایران، بنا را بر این گذاشتم که به صورت متناوب و در دوره‌های زمانی مختلف، با حضور در میان دریانوردان ناوگان به صورت مستقیم و بی‌واسطه با آنان به گفت‌وگو بنشینم و در این راستا در سومین هفته کاری خود در جمع صمیمانه شما حاضر شدم.

شیوا، حفظ و ارتقای کرامت انسانی پرسنل را خط قرمز خود عنوان نموده و گفت: کرامت انسانی پرسنل و دریانوردان ابعاد مختلفی دارد. از بهبود تعامل مدیریت با دریانوردان گرفته تا نحوه برخورد و رفتار پرسنل ستادی با این عزیزان و همچنین بهبود رفاهیات و تسهیلات مختلف، همگی در زمره اولویت‌های ارتقای کرامت انسانی پرسنل و دریانوردان محسوب می‌شود.

عضو هیأت مدیره شرکت ملی نفتکش ایران توجه به ابعاد مختلف زندگی دریانوردان و خانواده‌های آنان را از دیگر عناصر لازم بهبود کرامت انسانی پرسنل عنوان نمود.

وی با بیان اینکه برندینگ و تعالی سازمان باید در زمره اهداف و اولویت‌های همه پرسنل شرکت باشد، ادامه داد: برند ان آی تی سی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های کشتیرانی نفتی دنیا، باید احیا شده و هیچ گونه خدشه ‌ای بر این برند قابل تحمل نیست.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران، توجه به خودباوری را گام مهمی در این مسیر دانست و افزود: تیم مدیریتی جدید وظیفه دارد که انگیزه پرسنل و دریانوردان را برای احیای برندینگ شرکت ملی نفتکش ایران بالا ببرد.


11341135
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: سامانه پنجره واحد زمین ایجاد شد تا بتوانیم داده‌های مشخصی از تخلفات و تصرفات غیرمجاز جمع‌آوری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: قیر با ۵۰ درصد قیمت بورس در اختیار اجرای پروژه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون تنظیم‌گری و توسعه سکو‌های دیجیتال سازمان فناوری اطلاعات گفت: با سرعتی که زمین‌خواری در کشور در حال رشد است، امنیت غذایی کشور به خطر افتاده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: از جمله دستاورد‌های سامانه پنجره واحد زمین می‌توان به پیشگیری از تخریب منابع طبیعی، کاهش پرونده‌های قضایی و ارتقای کیفیت حفاظت از اراضی با استفاده از سیستم‌های نوین هوش مصنوعی اشاره کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به وضعیت بیماری تب برفکی در کشور اعلام کرد: به‌رغم بروز سویه جدید این بیماری، با اجرای واکسیناسیون گسترده و اقدامات قرنطینه‌ای، وضعیت دام‌ها در کشور تحت کنترل قرار دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: بازار سهام در وضعیت حساسی قرار گرفته و در جایی بین امید و احتیاط است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اتکایی بیمه مرکزی گفت: به صورت کلی، تاکنون ۳۱۸۹ میلیارد تومان توسط صنعت بیمه به زیان‌دیدگان حادثه بندر شهید رجایی پرداخت شده است همچنین کل تعهد صنعت بیمه معادل ۷۴۷۹ میلیارد تومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: خط مبنای مصرف گاز دستگاه‌های اجرایی، ۸۰ درصد مصرف گاز آن ساختمان در مدت مشابه دوره سرد سال ۱۴۰۱ پس از اعمال تعدیل دمایی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرانجمن واردکنندگان فرآورده‌های خام دامی گفت: بنابر آمار سالانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزارتن کسری گوشت قرمز کشور در راستای تنظیم بازار باید از طریق واردات تامین شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا گفت: اغلب اجاره خانه‌های ساعتی از طریق درگاه‌های اینترنتی فاقد مجوز و وبگاه‌های غیرمجاز صورت می‌گیرد که پلیس شناسایی این مراکز را در دستور کار خود قرار داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است