فرهنگی‌هنری 19:05 - 26 شهریور 1399
امروز خبر رسید که مرضیه برومند، نگارش فیلمنامه فیلم سینمایی «شهرموش‌ها ۳» را آغاز کرده است، در حالی بنیاد سینمایی فارابی این خبر را اعلام کرد که سال گذشته در مهر ماه ، این بنیاد خبر داده بود که این کارگردان قرار است فیلم در ژانر کودک و نوجوان به تهیه کنندگی همایون اسعدیان بسازد؛ به نام «سرزمین بود و نبود» اما گویا ساخت «شهرموشها 3» در اولویت قرار گرفته است.

"حاشیه نگاری بر یک خبر سینمایی / "شهر موشها 3" جدی تر شد؟

طبق پییگری های خبرنگار ایسنا پروژه «سرزمین بود و نبود» همچنان در مرحله تحقیق و نگارش متوقف است و گویا ساخت شهرموشها 3 در اولویت قرار گرفته است.

 روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی امروز اعلام کرد که با انعقاد قرارداد نگارش فیلمنامه «شهرموش‌ها ۳» بین مرضیه برومند و بنیاد سینمایی فارابی، این کارگردان و فیلمنامه‌نویس سینمای کودک و نوجوان، کار نگارش سومین قسمت از این فیلم عروسکیِ موفق را آغاز کرد.

بر اساس این خبر، قسمت اول «شهر موش‌ها» به تهیه‌کنندگی بنیاد سینمایی فارابی در سال ۱۳۶۴ و در پی موفقیت برنامه تلویزیونی «مدرسه موش‌ها»، به‌کارگردانی مرضیه برومند با همکاری  محمدعلی طالبی ساخته شد و جزو پرمخاطب‌ترین آثار سینمای ایران در آن دهه محسوب می‌شود.

قسمت دوم «شهر موش‌ها»، با استفاده از کاراکترهایی از نسل بعدی موش‌های نسخه قدیمی، در سال ۹۳ به کارگردانی مرضیه برومند و با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی ساخته شد و در آن مقطع هم فروش خوبی داشت.

مرضیه برومند در سال 91 در مقطعی که می خواست «شهر موش‌ها 2» را بسازد گفت که  خیلی سخت است و برای ساخت این فیلم آسوده‌خاطر نیست.

او به ایسنا گفته بود: من «شهر موش‌ها» را از آن خودم نمی‌دانم بلکه از آن نسلی می دانم که با آن خاطره دارد و بر شخصیتش تاثیر گذاشته است پس باید مواظب باشم تا در «شهر موش‌ها 2» خاطرات کودکی‌ آن نسل خدشه‌دار نشود.

حال امروز خبر می رسد «شهر موشها 3» ساخته می شود اما جز خبر اعلام نگارش فیلم نامه ، جزییات بیشتری از آن اعلام نشده است.

انتهای پیام


10720064
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «زنده‌شور» فیلمی‌ست که آرام می‌آید، آرام پیش می‌رود و آرام هم تمام می‌شود اما در تمام این مسیر پرسشی اخلاقی را مثل خاری کوچک در ذهن تماشاگر نگه می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «زنده شور» با تاکید بر حضور در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که سینما زنده مانده است تا اعتراضات مطرح شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از همان ابتدا، وقتی نام «غوطه‌ور» را می‌شنوی، در طول فیلم به‌دنبالش می‌گردی و در نهایت به آن می‌رسی.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «دختر پری خانم» درباره حضور فیلم در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که حضور آنان در جشنواره فجر، کاری حرفه‌ای و در ادامه تولید فیلم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «مارون» بیان کرد که تلاش شده است این فیلم که به شهید هدایت الله طیب و مجاهدت‌های او می‌پردازد روایتی مستند، اما اکشن و جاسوسی داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره فیلم فجر هر روز با رویداد‌هایی همراه است، از نمایش پرخبر فیلم‌ها تا صحبت‌های کارگردانان در نشست خبری و گاه تغییراتی در آن.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «سرزمین فرشته‌ها» قرار نیست خودِ جنگ را روایت کند، بلکه می‌خواهد اثر جنگ را بر روح انسان، آن هم از زاویه کودک و معلم، به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در پی استقبال مخاطبان امشب چهاردهم بهمن در سانسی فوق‌العاده روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «آندو» به کارگردانی مرتضی رحیمی و تهیه‌کنندگی علیرضا سبط احمدی به جشنواره فیلم فجر پیوست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» یک کارشناس رسانه نوشت: مرز میان طنز و شوخی و نقد با استهزا و توهین و تخریب به باریکی تار مویی است، کوچک‌ترین لغزش می‌تواند سقوط به وادی دیگر و راه بردن به ناکجاآباد را در پیش داشته باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است