علمی فناوری 16:20 - 18 فروردین 1399
براساس دستور العمل جدید دانشگاه تربیت مدرس تمامی دانشجویانی که از اول اسفند ۹۸ برای برگزاری جلسه دفاع خود اقدام کرده بودند اما موفق به دفاع نشدند از محرومیت‌های مربوط به بازه زمانی دفاع معاف خواهند شد.

تدابیر پایان‌نامه‌ای دانشگاه تربیت مدرس

به گزارش ایسنا، دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد: با توجه به شیوع و همه گیری بیماری کرونا ویروس و همچنین توجه به قوانین و مقررات ابلاغ شده از سوی وزارت علوم در خصوص صدور مجوز دفاع به صورت الکترونیکی و نیمه حضوری این دانشگاه نیز دستور العملی به این منظور تدوین کرده است.

در ادامه این دستور العمل آمده است: با توجه به مکانیزه شدن اکثر فعالیت‌های ادارات پژوهشی دانشگاه‌ها و مدیریت پژوهشی، فعالیت‌های ادارات پژوهشی بدون حضور فیزیکی کارکنان و دانشجویان و همچنین اعضای هیات علمی (به جز در موارد خاص وغیر  قابل پیش بینی) ، با حداقل عارضه انجام می‌شود.

ضمن این که همه کارکنان حوزه پژوهشی از طریق امکانات مختلف ارتباطات سامانه گلستان در ساعات اداری باید در دسترس بوده و پاسخگو هستند.

طبق تصمیم گیری دانشگاه تربیت مدرس تمامی جلسات از جمله جلسه سمینار شش ماه دانشجویان دکتری، تصویب پروپوزال دانشجویان ، پیش دفاع دانشجویان دکتری، دفاع نهایی دانشجویان دکتری و دفاع نهایی دانشجویان کارشناسی ارشد می‌تواند به صورت الکترونیکی یا در شرایط خاص با رعایت کلیه ملاحظات ابلاغ شده در حوزه شیوع کرونا نیمه حضوری برگزار شود.

همچنین در این دستور العمل تاکید شده است در هر دانشکده فرد یا افرادی از کارکنان یا اعضای هیات علمی مسلط به سامانه‌های  مناسب برگزاری جلسات دفاع به منظور تسهیل و پشتیبانی برگزاری جلسات و اعضای هیات علمی دانشکده معرفی می‌شود ضمن این که مطابق روال گذشته درخواست برگزاری جلسه دفاع از طریق سامانه گلستان ثبت و پس از تایید استاد راهنما و مدیر گروه مقدمات برگزاری جلسه فراهم می‌شود.

همچنین تمامی دانشجویانی که از تاریخ اول اسفند ۹۸ آمادگی برگزاری جلسات خود را داشته‌اند اما به دلیل همه گیری بیماری این جلسات برگزار نشد از تمامی محرومیت‌های فرم مدیریت پژوهشی مربوط به این دوره زمانی معاف و در نزدیکترین زمان براساس مقررات آموزشی و پژوهشی نسبت به برگزاری جلسات اقدام کنند و با توجه به ایجاد محدودیت حضور در آزمایشگاه‌ها در دوره شیوع بیماری این معافیت به کلیه دانشجویان که از پروپزال خود دفاع کرده و در مرحله انجام پژوهش هستند تعلق می‌گیرد.

در این دستور العمل آمده است: ادارات پژوهشی مکلف هستند دعوت نامه جلسات دفاع را به صورت الکترونیکی با هماهنگی مدیر گروه برای تیم هدایت کننده داوران ارسال کنند و دانشجویان نیز مکلف هستند فایل نهایی را سه روز قبل از برگزاری جلسه دفاع از طریق مدیر گروه برای تمامی هیات داروان ارسال کنند.

انتهای پیام


10472405
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» داده‌های برخی از کاربران ChatGPT به دلیل آسیب‌پذیری در یک سرویس خارجی که برای تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود، به خطر افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جزئیات فعالیت‌های آموزشی و اداری دانشگاه آزاد اسلامی در روز سه شنبه ۱۱ آذرماه اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر لزوم ارتقای پلتفرم‌های داخلی متناسب با نیاز‌های جامعه، تصریح کرد: درعین‌حال فیلترینگ پلتفرم‌های خارجی که بعضاً پیشبرد کسب‌وکار مردم روی آنها انجام می‌شود کمکی به حل درست موضوع نمی‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگر خورشید کم‌نور یا ناپدید شود پیامد‌های فاجعه‌بار بالقوه برای زمین به دنبال خواهد داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید نشان داده است که یک داروی مقرون به صرفه با قدمت بیش از ۱۰۰ سال، می‌تواند نیاز به انسولین بیماران دیابتی نوع ۱ را کاهش دهد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل و بنیان‌گذار تلگرام، از راه‌اندازی شبکه جدید هوش مصنوعی غیرمتمرکز Cocoon خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» آزمایشگاه نجوم خورشیدی آکادمی علوم روسیه از مشاهده سومین منطقه بزرگ لکه خورشیدی فعال روی خورشید در سال جاری خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک شرکت دانش‌بنیان پلتفرمی مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی کرده که قادر است کلیه تکالیف مالیاتی کسب‌وکارها را مدیریت کند، مشاوره مالیاتی ارائه دهد و اطلاعات را مستقیماً به سامانه‌های رسمی ارسال کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معروف است که می‌گویند کسانی خوابشان نمی‌برد در ذهن خود شروع به شمردن گوسفندان کنند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روغن بابونه یک مسکن طبیعی برای رفع سردرد است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است