سیاسی 14:48 - 24 اسفند 1397

ضرورت برخورد جدی با دانه درشت‌ها/تحریم‌ها علیه ایران نقش برآب شده

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید محمدعلی آل‌هاشم ظهر امروز جمعه در خطبه‌های نماز جمعه تبریز که در مصلای اعظم امام خمینی (ره) این شهر با حضور باشکوه و پرتعداد مردم نمازگذار و ولایی تبریز برگزار شد ابراز داشت: سفر رئیس جمهور ایران به عراق یکی از تحولات هفته گذشته بود که این سفر دکتر روحانی دستاوردهای مهمی داشت.

وی سپس ادامه داد: در این سفر در زمینه صدور ویزای رایگان بین دو کشور، افزایش حجم مبادلات بازرگانی، ایجاد شهرک‌های صنعتی و به هم پیوستن شبکه ریلی دو کشور توافقات خوبی شده است.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه سفر رئیس جمهوری ایران به عراق نقطه عطفی در روابط دو کشور است، افزود: سفر آشکار رئیس جمهور کشورمان با اعلام قبلی و دیدار رسمی با مقامات بلند پایه صورت گرفته است که در مقایسه با سفر شبانه و مخفیانه ترامپ، نشان از تفاوت دو تفکر و دو الگو در منطقه دارد.

آمریکا یک کشور استعمارگر و سلطه طلب است

وی با اشاره به اینکه تحریم‌های آمریکا علیه ایران نتوانسته بر روابط دوستانه و دیرینه دو ملت تأثیر بگذارد، گفت: تحریم آمریکا علیه ایران نقش بر آب شده و شکست خورده است.

آل هاشم همچنین با تاکید بر اینکه ایران در خط مقدم استکبارستیزی و مقاومت در برابر استکبار ایستاده است، افزود: ایران اسلامی پیوند عمیقی با دولت‌های منطقه دارد.

امام جمعه تبریز همچنین در ادامه اظهار داشت: آمریکا یک کشور استعمارگر و سلطه طلب است که به عنوان یک اشغالگر جایگاهی در میان ملت و دولت عراق ندارد.

مسئولان ساده زیست باشند

وی به انتصاب آیت الله رئیسی به ریاست قوه قضائیه نیز اشاره داشت و گفت: مسئولان دستگاه قضائی باید کرامت ارباب رجوع را حفظ کنند و ساده زیست باشند.

وی ادامه داد: برخورد با مفسدین فقط به مردم طبقه پایین خلاصه نشود و با دانه درشت‌ها برخورد قاطع شود. الزامات انقلابی بودن این است که کار را به انقلابی بودن سپرده و در برخورد جرایم با قاطعیت برخورد کرده و با صلابت در مقابل دانه درشت‌ها بایستند.

امام جمعه تبریز سپس به بیانات رهبر معظم انقلاب در جمع اعضای مجلس خبرگان رهبری اشاره کرد و افزود: مسئولین به مردم امیدآفرینی کنند و تهدیدات را به فرصت تبدیل کنند.

وی با تاکید بر ضرورت اعتماد به جوانان گفت: جوانان می‌توانند بسیاری از مشکلات کشور را حل کنند، باید به جوانان اعتماد شود و از تجارب پیشکسوتان نیز استفاده شود، باید قدردان مردم بود.

ضرورت حمایت از نیازمندان در آستانه عید نوروز

آل هاشم با تاکید بر اینکه باید تهدیدات را به فرصت تبدیل کرد، گفت: طبق فرموده رهبر معظم انقلاب باید از مدیریت احساسی دوری کنیم.

وی گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده اند کسی نمی‌تواند بگوید راهپیمایی ۲۲ بهمن کار من است چراکه این کار خداوند تا مردم را همدل در کنار هم قرار داد.

وی با اشاره به فرارسیدن چهارشنبه سوری و عید نوروز اشاره کرد و گفت: باید خانواده‌ها جوانان را با خطرات مواد محترقه آشنا سازند، نباید چهارشنبه سوری باعث عزای خانواده‌ها شود. عید را نباید به عزا تبدیل کرد. ما موافق شادی کردن هستیم ولی نباید از مواد محترقه خطرناک استفاده کرد.

امام جمعه تبریز همچنین به ضرورت حمایت از نیازمندان در آستانه عید نوروز نیز تاکید کرد و گفت: در این روزهای پایانی سال باید به فکر نیازمندان بود.


10079114
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهوری در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشورمان را تبریک گفت و یادآور شد که این قهرمانی نمادی از همبستگی و تلاش است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان و محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، در ریاض با یکدیگر دیدار کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی از تلاش اعجاب‌انگیز و رفتار تحسین‌آمیز قهرمانان کشتی آزاد کشورمان تقدیر کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پیامی، قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد کشور در مسابقات جهانی کرواسی را تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» «مجتبی دمیرچی‌لو» با اشاره به اینکه در خصوص مداخلات نیرو‌های فرامرزی، تجربه نشان می‌دهد که هر چه بیشتر از این مداخلات جلوگیری شود، وضعیت بهتر خواهد بود، گفت: به عنوان مثال، مسئله قره باغ، تا زمانی که نیرو‌های خارج از منطقه دخالت می‌کردند، م...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از تصویب مصوبه‌ای جدید برای حمایت از جوانی جمعیت خبر داد که بر اساس آن به مادران دارای فرزند متولد شده از ابتدای سال ۱۴۰۵ به مدت دو سال، ماهیانه دو میلیون تومان کمک هزینه پرداخت می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی توجه به تفکر سیستمی و حکمرانی داده‌محور را نیاز امروز کشور برشمرد و گفت: جامعه امروز برای حل نظام مسائل خود نیازمند اهمیت دادن به نقش نخبگان و ایجاد فرصت برای آنها است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم فعال شدن کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و پاکستان، گفت: توافق‌های دو کشور در زمینه بازارچه‌های مرزی اجرایی شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: دولت با رویکرد عدالت‌محوری مصمم است اقدامات بزرگ و تحول‌آفرینی در نظام سلامت کشور انجام دهد. ما وظیفه داریم سلامت جسمی و روانی هر ایرانی را تضمین کنیم و با اتصال حلقه‌های نظام سلامت، بهترین شیوه‌های درمانی را در کوتاه‌ترین ز...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر آموزش و پرورش از تعدادی از دانش آموزان نخبه تجلیل شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است