بین‌الملل 05:01 - 05 تیر 1401
گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای تداوم بازداشت‌های سیاسی و یورش به خانه‌های فلسطینیان توسط عناصر امنیتی تشکیلات خودگردان را محکوم کردند.

گروه‌های فلسطینی همکاری امنیتی رام‌الله با تل‌آویو را محکوم کردند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، گروه‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای تأکید کردند که تداوم بازداشت‌های سیاسی و یورش به خانه‌های فلسطینیان، رفتارهایی غیر ملی به نفع رژیم اشغالگر و منافع آن است.

این گروه‌ها، اقدامات نهادهای اطلاعاتی و امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به نیابت از رژیم اشغالگر برای بازداشت اسرای آزاده و اعضای گروه‌های فلسطینی را محکوم کردند.

شبکه الجزیره گزارش داد که گروه‌های فلسطینی تأکید کردند که استفاده تشکیلات خودگردان فلسطین از سیاست افترا علیه شیخ عکرمه صبری خطیب مسجدالأقصی به دلیل انتقاد از بازداشت سیاسی، تلاشی برای خاموش کردن صدای حق است.

گروه‌های مقاومت فلسطین همچنین خواستار آزادی فوری بازداشت‌شدگان سیاسی و توقف تعقیب فلسطینیان و احضار آن‌ها به مراکز بازجویی شدند.

 

انتهای پیام/


11604896
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایالات متحده در ادامه حملات خود به شناور‌هایی که مدعی است مواد مخدر قاچاق می‌کنند، با حمله به سه شناور در اقیانوس آرام ۸ نفر را کشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چارچوب هماهنگی عراق شامگاه دوشنبه، پس از نشست خود، خواستار برگزاری هرچه سریعتر جلسه پارلمان و انتخاب هیئت رئیسه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی با عقب‌نشینی از عضویت ناتو، مسیر صلحی پرهزینه را زیر فشار ترامپ و غرب پذیرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک سال پس از سقوط، روزنامه گاردین در گزارشی ادعا کرد اسد اکنون زندگی آرام، مجلل و منزوی را به دور از محافل قدرت و زیر نظر مقامات روس سپری می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرگئی لاوروف وزیرخارجه فدراسیون روسیه در مصاحبه با رسانه ملی از دلایل مخالفت اروپاییان با برنامه هسته‌ای تا مدل همکاری دفاعی با ایران و همچنین چالش‌های نظام بین‌الملل گفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترینیداد و توباگو در اقدامی که تنش‌ها با ونزوئلا را تشدید کرد، به ارتش آمریکا اجازه دسترسی به فرودگاه‌های این کشور برای تأمین لجستیکی می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ده کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد تشکیل یک «نیروی چندملیتی» تحت رهبری اروپا و با پشتیبانی آمریکا برای اجرای یک توافق صلح احتمالی در اوکراین و ارائه تضمین‌های امنیتی قوی به کی‌یف را اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک با ثروت ۶۰۰ میلیارد دلاری به اولین فرد تاریخ با این میزان دارایی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین مدعی اصابت پهپاد زیرآبی به یک زیردریایی روسی در مهم‌ترین پایگاه دریای سیاه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا، هدف واشنگتن را «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است